מה מצפה לי במישפט על עקיפה בקוו-לבן 6406 ?

shaul5540

New member
מבין עשר העבירות תנועה שהיו לי ב-37שנים, זו פע

פעם ראשונה שאני אומר שהשוטר המבוגר הזה הוא לא אדם ישר, אף-פעם לא אמרתי לשוטר תנועה שעצר אותי שהוא טועה...
חוץ מזה כשהשוטר הזה ישב בחדר של הקצין, כשהקצין יושב מולו בשולחן הארוך ומילא את דוח ההזמנה למישפט שלי, הוא דיבר לעצמו ואפילו לא העיף מבט אחד לכיוונו של ה-פקד....לא היה קשה לזהות שהיחסים ביניהם לא משהו ושכניראה אני לא הנהג הראשון שמאשים אותו באי-אמירת אמת.
מדובר ב-פקד אינטליגנטי, הגון ובנאדם דוגרי שכאשר הבן שלי, צעיר בן 18 שמיתגייס בחודש הבא וניראה כמו אחד שהולך להיות קצין גבוה בצה"ל, כאשר הוא סיפר לקצין מה היה, ראיתי על פניו של הקצין שהוא מאמין לו, כי יש לי טביעת-עיין ואני קורא אנשים.
ניראה לי שאני אצטרך להביא את הבן שלי גם למישפט באוקטובר, למרות שהוא מיתגייס בספטמבר ולא ניראה לי שהמפקדים שלו יתנו לו לצאת בטירונות להעיד בשביל אבא שלו במישפט-תעבורה וזה יהייה מאוד חבל, כי רואים עליו שהוא דובר רק אמת.
(ולעומת השוטר המבוגר והמוזר הזה, רק בנאדם מפגר בשיכלו יאמין לשוטר הזה ולא לבן שלי, זה בטוח כי מדובר גם בשוטר שהאינטליגנצייה רחוקה מאוד מימנו).
&nbsp

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
עוד שלב שמעיד על חוסר הבנה

1. אם הקצין ולא השוטר כתב את הדו"ח זה אומר שהקצין האמין לחלוטין לשוטר, שאחרת לא היה כותב דו"ח, לדו"ח יצורף מזכר של השוטר שראה את ביצוע העבירה.
ובעניין עדות בנך - בתאריך המשפט אינו צריך לבוא להעיד כי זו ישיבת הקראה בלבד שבה תשאל אם הנך מודה או לא, במידה ותודה תוכל לבקש (ולהסביר) מדוע אתה מעוניין בהפחתת העונש והשופט יפסוק במקום ללא שום דיון וללא צורך בעדים (כי הרי העבירה הוכחה)
במידה ולא תודה בביצוע העבירה יקבע מועד לדיון בהוכחות האשמה לעוד כמה חדשים, אליו יוזמן להעיד השוטר שראה את ביצוע העבירה ותוכל להביא גם את בנך להעיד לטובתך, רק קח בחשבון שמשקל עדותו יהיה נמוך ביותר ומשתי סיבות - 1. גם הוא לא יודע מה עבר בראשך וכמה מכוניות רצית לעקוף וכן גם הוא ראה את ביצע העבירה שבגינה הוזמנת למשפט (העבירה אינה מה רצית לעשות אלא מה שעשית בפועל). 2. הוא אינטרסנט לטובתך וברור שעדוו אינה אובייקטיבית.

shaul5540

New member
אז למה עו"ד ארבל כותב לי שזה יהייה קנס בילבד?, בהיתח

בהיתחשב ב-37שנות וותק של נהיגה ותשע עבירות קלות שרק אחת מהן עבירה של מהירות 120קמש בכביש ת"א-חיפה לפני 10שנים?
ניראה לי שהעו"ד מבין קצת יותר מימך וגם ניראה לי שאם הקצין היה מאמין לשוטר ולא לגירסה שלי שרציתי לעקוף רק את הרכב התקוע לפניי ולהיצטרף ל-5מכוניות שעוברות את הרמזור, אז הוא היה שולל לי את הרשיון עד המישפט בעוד חודשיים, הרי בשביל זה הוא יושב שם כדי לישלול רשיון לנהג שרוצה לעקוף 6 או 7 מכוניות על קוו לבן ברחוב קריניצי בר"ג לפני הצומת שזה דבר מטורף...
גם קיבלתי רמז מהקצין שהוא מאמין לגירסה שלנו ולא של השוטר ואל תישאל אותי מה היה הרמז, כי זה מסובך וזה קשור לעבודתי 14שנים כמתווך-נדל"ן והניסיון הרב שלי בליקרוא אנשים ולדעת מי עובד עליי ומי אומר אמת.
ואיך הוא יכול לבטל את הדוח של השוטר, אם אני מודה שרציתי לעקוף בקוו לבן מכונית אחת תקועה לפניי?, ניראה לי שאתה לא בדיוק קראת את כול מה שאני כותב כשאתה כותב לי שהקצין היה מבטל את הדוח של השוטר אם היה מאמין לי...
ואם הוא היה מאמין לשוטר המבוגר והמוזר הזה שרציתי לעקוף 6מכוניות, אז אין שום סיכוי שהוא היה מחזיר לי את הרשיון בחודשיים האלה עד המישפט. אני במקומו לא רק שהייתי שולל את הרשיון עד המישפט, אלא גם הייתי מכניס אותי למעצר על הישתוללות מטורפת בכביש, אם הייתי מאמין לשוטר שרציתי לעקוף 6 או 7 מכוניות בבת-אחת.
ולמה שלא יאמין לבן שלי בן ה-18, שעשה רושם הרבה יותר אמין מהשוטר הזה, שרציתי לעקוף רק מכונית אחת תקועה לפניי ששנינו אפילו לא ראינו את הראש של הנהג, שכניראה חיפש משהו על הריצפה ולא שם לב לציפצופים שלי עד שהוא ימצא מה שהוא מחפש.....רק קצין מפגר בשיכלו היה מאמין לגירסה המטורפת של השוטר ולא לבן שלי והיה שולל לי את הרשיון שלי עד המישפט, הרי הוא יושב שם כדי לישלול רשיון למשוגעים או מסוממים או אלכוהוליסטים...
צר לי ידידי ברזיליי, אבל מה שאמר עו"ד ארבל על נקודות וקנס בילבד ניראה לי הרבה יותר הגיוני מסרט הבלהות שאתה מקרין לי ואני מקווה שאת התגובה הזאת קראת במלואה ולא עשית ריפרוף מהיר ותיכתוב עוד סרט-בלהות-מס'2...
&nbsp

shlang

New member
לא הבנת את מה שכתב עו"ד ארבל

קנס בלבד לא בבית ספרנו (תקרא את הנושא והמשך בתוכן) והכוונה ,שקנס בלבד לא בבית המשפט, כלומר בנוסף לקנס תקבל עוד עונש (לא מאסר) יתכן בשלילה או שלילה ע"ת

shaul5540

New member
טוב שלנג, אני מאמין שהשופט יהייה אינטליגנטי והגון כמ

כמו ה-פקד תנועה שהחליט להחזיר לי את הרשיון, כי הגירסה שלנו על מכונית אחת תקועה לפניי ניראתה לו הרבה יותר הגיונית מהגירסה של השוטר המוזר שעובד אצלו, במיוחד ביגלל שהבן שלי ואנוכי דורשים פוליגרף ורוצים את המצלמות של העירייה...
אני לא צריך להיות עו"ד של תעבורה בשביל להבין שהקצין האמין לגירסתי ולא להאשמה הפרועה של השוטר, כי אם הוא היה מאמין לגירסתו על נסיון עקיפת 6מכוניות לפני הרמזור, אין שום סיכוי בעולם שהיה מחזיר לי את הרשיון, אפילו אם הוא יודע שלא יהייה לי מה לאכול בחודשיים האלה עד המישפט.
אני לא הייתי מחזיר הרשיון ואני אומרים אלה שמכירים אותי בנאדם טוב-לב.
&nbsp

shlang

New member
על מנת להתרשם איך נערך משפט תעבורה, הייתי מציע

לך להיות נוכח במשפט כזה כדי שיהיה לך מושג איך זה מתנהל, אתה תהיה מופתע, השופט לא מחשבן לאף אחד

shaul5540

New member
השוטר כתב את דוח ההזמנה למישפט בחדר של הקצין כש

כשהוא מדבר לעצמו ועושה תנועות משונות עם היד על הראש שלו והקצין רק כתב את הדוח למה הוא לא שולל לי את הרשיון אחרי שהשוטר יצא מהחדר ואחרי ששמע את גירסתי ואת הגירסה המרשימה של הבן שלי (האמת שלא ידעתי שהבן שלי ככה יודע לדבר במצבים קריטיים כאלה...).
עוד פעם מה שאתה כותב שהקצין כתב את הדוח למישפט, מראה שאתה עושה ריפרוף קל ולא קורא מה בדיוק כתבתי...
&nbsp

למעלה