בגדול - מסכימה עם מה שאת אומרת
במקום שהנגישות הטכנולוגית תעזור לנו לעשות דברים בצורה מהירה ויעילה יותר, היא רק גוזלת מאיתנו עוד זמן ועוד חיי חברה...
מצד שני, אני לא בעד לוותר על הטכנולוגיה, אלא פשוט לאזן.
כן, יש לי מאות חברים שלא הייתי שומרת איתם על קשר ובטח שלא יודעת מה מתרחש בחייהם לולא היו לי בתוך המחשב (בפייסבוק). אז למה בפייסבוק כן? כי הם חשובים לי. פשוט 24/7 לא יכולים להתחלק לכל המטלות שלי + שמירה על קשר עם כל האנשים שחשובים לי. הפייסבוק מקל עליי בטירוף בקטע הזה, ואני דווקא מרוצה מאוד מהעניין.
ובאייפון? אני עושה הכל! מספיק לפגוש אותי פעם אחת כדי להבין שכל החיים שלי מתרחשים דרך האייפון, ואין לי אפילו משחק אחד
אני מנהלת את הלו"ז שלי, כותבת, מסכמת ומתעדת שיעורים, מזמינה תורים, עושה פעולות בחשבון הבנק, משלמת חשבונות וכן הלאה. כל מה שאפשר לעשות שם- אני אצה רצה לנסות!
בעיניי זה גאוני שפוטנציאל כזה טמון במרובע קטנטן.
ואיך אני שולטת בכל ים המידע שזורם אליי? פשוט מאפשרת לעצמי לכבות אותו, אם זה באמצעות השתק ואם זה באמצעות ניהול הנוטיפיקיישנס של האפליקציות השונות באופן דינאמי. מפעילה את ההתראות ומכבה אותן לסירוגין, ושולטת גם באופן בו ההתראות יופיעו. אני לגמרי שולטת במערכת היחסים שלי עם הטכנולוגיה, ולא היא בי, גם אם מדובר במערכת יחסים צמודה