מה עדיף..?

כמהאפשר

New member
שמע, אני לא יורדת לרמת הדיון שלך.

כאשר תהיה מוכן לכתוב או להגיב אליי בלי לכתוב בשפה כזו- אגיב.

Berethor

New member
זה מה יש

ומה בדיוק הפריע לך בהודעה שלי? עזבי בעצם זה לא משנה.

LIANSH21

New member
אלוהיםםםם !! מה הקשר?!

אין שום קשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתם כתבתם לי בתגובה.
אני לא הולכת לפרט, בסה"כ אמרתי ש ...
א. זה די ברור איזו בחירה היא צריכה לעשות פה.
ב. בן זוג שמציב לך תנאים כאלה או אפילו רק רומז- זה אומר עליו די הרבה, לא? That's it

ולהיפגש כל סופ"ש זה אכן בסדר גמור, אני לא יודעת מאיזה קשרים "דביקים" הגעתם אבל זה בסדר גמור, אין מה לעשות אנשים בגיל ה-20+ לחייהם עסוקים מאוד- לימודים, עבודה ומה לא, צריך לשלב את זה איכשהו עם זוגיות. ומי שלא יודע לשלב שימשיך להיות צמוד לתחת של הבן זוג שלו ולא יעשה עם עצמו כלום בחיים וגם הבן זוג בבוא היום לא יהיה שם כבר אז...אאוץ'

שלום

חשוב ללמוד, לעבוד ולנהל את חיינו כמו שטוב לנו. אדם שמאיים שינתק קשר כי אנחנו רוצים לעשות דברים שחשובים לנו, אינו ראוי שנהיה אתו בקשר. אמנם אם הוא לא אוהב ולא משקיע כדי שנהיה בקשר ככל האפשר, אולי הקשר לא מתאים.

אחרי שקראתי את כל התגובות שלך עד כה

הייתי במקום שלך, אבל בן הזוג שלי דחף אותי להגשים את החלום שלי ועזר לי לעבור דירה למרחק שעה וחצי נסיעה ממנו, ואז גם חיכה שנתיים עד שאני אחזור שוב לקרבתו.

בן הזוג שלך לא מעוניין בטובתך. הוא לא תומך בך שקודם כל תגשימי את עצמך ותבחרי את הזוגיות איתו ממקום של שמחה והשלמה, אלא חושב על עצמו ומה יהיה איתו.

במקומך לא הייתי מוותרת על החלום שלי עבור בן זוג כזה.

Another Girl

New member

זה נגמר

נפרדנו. הוא רצה את התשובה הסופית עד להיום.
זה היה קשה, מלא בכי, מלא חיבוקים ונשיקות, מלא מילים יפות והבטחות לעתיד. אבל בסופו של דבר אני מרגישה שלוותר על האוניברסיטה זה משהו שאתחרט עליו כל חיי. מעבר לפן הלימודי יש בזה משהו מאוד מבגר ומעצב מבחינה אישית ואני חושבת שאני צריכה לעבור את זה.
הכי עצוב לי בעולם שהוא לא מוכן ולא רוצה לקחת חלק בתהליך הזה שלי. ואני מקווה שהוא יבין את זה והוא יהיה מוכן לנסות, כדי שנדע שגם אם זה לא יצליח בסוף אז לפחות ניסינו.

אני באמת רוצה להודות לכולכם שעזרתם לי והקדשתם לבעיה שלי מזמנכם. אין לכם מושג כמה עזרתם לי. עזרתם לי לקבל את האומץ הזה, ולהבין שאני לא מבקשת משהו בשמים, ושזה לגטימי להתעקש על מקצוע ומוסד לימודי אקדמאי. לפני זה חשבתי אולי הבעיה היא באמת בי. אולי אני לא רומנטית מספיק ולא מתחשבת במציאות.
וגם לאלה שהביעו עמדה שונה, עזרתםךלי להבין את הצד שלו, ושזה יכול להיות גם לא מופרך מצידו לבקש את זה.
באמת תודה לכולכם!!!

אני רוצה רק להגיד משהו להגנתו -
הוא כן תמך בי שאני אלמד ואהיה משכילה ואמצא מקצוע שאני אוהבת. הוא פשוט חשב שעל זה אפשר להתפשר ועל זוגיות ואהבה אי אפשר.
הוא אוהב אותי ממש והוא פשוט לא רואה את החיים שלו בלעדי (שזה קצת אבסורד לנוכח האולטימטום...) הוא באמת בחור טוב ואני לא רוצה שתחשבו עליו דברים רעים.

עכשיו רק נשאר לי לקוות שהוא יחליט לחזור ולא לוותר עלי וכן לנסות קשר חצי מרחוק. ובמקביל, למקרה שהוא ישאר נחוש בדעתו, אני צריכה להתגבר עליו. שזאת תהיה משימה קשה מאוד ומלווה בהמון כאב ודמעות.

שוב, תודה לכולכם. ולילה טוב...

Survivor Man

New member
החלטה נבונה

בן זוג אוהב ותומך אמור לעזור לך להשיג את המטרות החשובות בחיים, גם אם זה כרוך בפשרות כואבות.

לא רק שהוא לא תמך הוא בעצם ניסה לכפות עלייך בעזרת אולטימטומים להנמיך שאיפות בשביל האינטרסים שלו. וכן, זאת סיבה טובה ומוצדקת להיפרד ממנו.

Berethor

New member
Bittersweet Ending

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BittersweetEnding

בכל אופן כל אחד עשה את ההחלטות שלו, הסיכון שהוא התחרט זהה לסיכוי שאת תתחרטי, לא הייתי בונה על זה יותר מדי.

שקודם יוציא טבעת ואחרי זה הוא אולי יוכל לבוא

בדרישות.

אבל מה זה החארטה הזאת אולטימטום לגבי השכלה גבוהה??
אני מכירה זוג שמתחתן והיא עוברת לגור איתו באוסטרליה רק כי הוא רוצה ללמוד שם לתואר שני

בקיצור תירשמי ללימודים, זה הרבה יותר קריטי לך מאשר המערכת יחסים הזו שאני לא צופה לה עתיד לבן

למעלה