מה עושים כשבן הזוג מתנגד להחלטה ?

Berethor

New member
הסיכוי אומנם לא גבוה, אבל הוא יותר גבוה מאשר אם הם לא ינסו

אבל בתור מישהי שסביר להניח שמעולם לא הייתה צריכה להתחיל, קל לך לטעון שלהתחיל זה לא דבר נחוץ.

אני לא אומרת לא להתחיל, אלא לא לראות בכל מקום

מקום ראוי להתחלות. ובפרט לא ברחוב - ועוד יותר במקומות שבהן הנשים "כלואות" כמו תחבורה ציבורית או מעליות.

Berethor

New member
כן זה "לא קשור" לגברים, במיוחד כאשר מדובר במחשופים למינהם

לא מכירה את הביטוי "למשוך מבטים"? אישה שלא מושכת מבטים, בדרך כלל פשוט לא מושכת מספיק. אני לא טוען שאישה מעוניין שכל גבר באזור יתחיל איתה, סביר להניח שעדיין היא תעדיף שגברים שהיא מעוניינת יתחילו איתה, אבל מה לעשות שאישה לא בוחרת את מי למשוך עליה, במיוחד שמדובר במשיכה על ידי מראה ולבוש, ולא משיכה בעזרת מעשים ולהתחיל ישירות עם גברים.

"leavage is the area between a woman's breasts lying over the sternum, and normally refers to what is visible with clothing including a low-cut neckline. In some cultures, display of cleavage is considered aesthetic or erotic, and may be associated with garments with low necklines that expose or highlight cleavage, such as ball gowns, evening gowns, lingerie, and swimwear. In these cultures, women have throughout history sought to enhance their physical attractiveness and femininity, within the context of changing fashions and cultural-specific norms of modesty of the time and place."

https://en.wikipedia.org/wiki/Cleavage_(breasts)

בוא נניח באופן תיאורטי שאישה רוצה ללבוש מחשוף בלי קשר לגברים

כי זה נראה לה יפה. איך היא יכולה לעשות את זה בדרך שתבהיר לך שהיא לא מעוניינת שתתחיל איתה או תעיר לה או תחמיא לה? זה פשוט בלתי אפשרי? לא יתכן שאישה נראית לעצמה יפה בלבוש מסוים שכולל מחשוף בלי קשר לגברים? רק אם היא תסתובב במקום שיש בו רק נשים תאמין? או שאז תחשוב שהיא לסבית?

Berethor

New member
אולי אני יחשוב שהיא לסבית או חרדית, אבל זה עדיין האפקט הרצוי

לא חן? העיקר הוא שגברים לא יתחילו עם נשים יותר, לא יחמיאו להן ואפילו לא יביטו עליהן. היא יכולה גם לשים כובע על הראש שכתוב עליו "אני לא זמין", או צילצול לפלאפון עם השיר.

חבל שלא קיבלת עד עכשיו אפילו תשובה אחת נורמאלית

השאלה שאת שואלת היא בראש ובראשונה שאלה בנושא זוגיות, וכן או לא הקטנת חזה זו ממש לא הנקודה.

הנקודה היא שאת עברת תהליך ארוך עד שהגעת לשלב שבו עזרת אומץ והרגשת שאת מוכנה לעשות את הניתוח. הוא לא עבר את התהליך הזה איתך. נכון, אמרת לו כבר הרבה פעמים קודם לכן שזה משהו שאת רוצה לעשות, אבל הוא לא חשב שאת רצינית ולמעשה הדחיק את העניין. ועכשיו כשבאת ואמרת לו שהחלטת לעשות ניתוח להקטנת חזה, זה מבחינתו הגיע אליו כהפתעה וכהחלטה חד צדדית שלך. את חשה מאוכזבת שהוא לא מפרגן לך ולא תומך בך, והוא חש מאוכזב מכך שאת קיבלת את ההחלטה באופן חד צדדי מבלי לשתף אותו בתהליך ההחלטה.

אז קודם כל, לך יש זכות בלעדית על גופך וזו אכן החלטה שלך. הוא לא יכול לעצור בערך אם החלטת, והוא יודע את זה. מצד שני, בחיי זוגיות, כשמקבלים החלטות שמשפיעות על שני בני הזוג, מאד רצוי לקבל החלטות כאלו ביחד. ומכיוון שזה משפיע גם עליו, ומכיוון שניתוח הקטנת חזה הוא עניין בלתי הפיך ויש גם לו הרבה חששות מהעניין, זו החלטה שאתם צריכים לקבל ביחד כזוג. כזוג, לפעמים צד אחד מוותר, ולפעמים הצד השני, ולפעמים, אם אפשר, נפגשים באמצע. מה שחשוב הוא ששניכם תקבלו את ההחלטה יחד.

קודם כל, הוא אמנם שמע ממך כבר הרבה פעמים עד כמה החזה הגדול שלך מפריע לך, אבל הוא עדיין לא באמת מבין לגמרי את הצד שלך. בעיקר מכיוון שמבחינתו החזה שלך מאד מושך והוא לא רואה בזה פגם אסתטי. הוא רואה בזה צד מאד מושך שלך. ולא, הוא לא איתך רק בגלל החזה שלך. הוא איתך בגלל שהוא אוהב את מי שאת. אבל החזה הגדול שלך זה אחד הדברים שהוא אוהב אצלך, ומבחינתו את עומדת לפגוע באחד הדברים שמושכים אותו אליך. ולכן ברמה מסויימת הוא מרגיש שזו פגיעה בו. וזה יוצר אצלו אנטי.

זה לא שהוא לא יימשך אליך אם תעשי את הניתוח. אבל העובדה שמבחינתו קיבלת החלטה שפוגעת בו באופן חד צדדי תיצור אצלו משקעים שליליים. מצד שני, אם תוותרי ולא תעשי את הניתוח רק בשביל לרצות אותו, זה גם ייצור אצליכם משקעים שליליים וייצור אצלך טינה כלפיו ושוב יפגע בזוגיות. ולכן מה שאני מציע לכם לעשות זה קודם כל לתקשר ביניכם. לא להתווכח ולריב, אלא באמת להבין אחד את השני ולהגיע להחלטה הזו ביחד. וזה דורש סבלנות ורצון טוב משני הצדדים, יכולת להסביר מה כל אחד מהצדדים באמת מרגיש, ואולי גם תיווך של צד שלישי אם יש צורך (טיפול זוגי).

הגעתי מהעמוד הראשי

תראי,
האמת שממש הייתי שמחה לראות תמונה של החזה שלך

אפילו במסר אם את מעדיפה ואז היה לי הרבה יותר קל לייעץ לך.
אני יכולה להגיד לך ולשעשע אותך בדברים הבאים כי הומור לא פחות חשוב.
אצלנו במשפחה צוחקים שהחזה הגדול של סבתא שלי דילג על אמא ואחיותי ישר אלי.

כשהחזה קופץ לי תוך כדי רכיבה על סוס אני יודעת שהוא לא ממש מתאים לי:p
פעם אחת חברה אמרה לאחותי שהחזה שלה קטן מרוב כושר. אז אחותי התקשרה אלי ושאלה: את מוכנה לעבור עבורי ניתוח? שאלתי מה והיא ענתה תרומת ציצי. נקרעתי מצחוק.

מקרה אחר: צא לי להתכתב עם אמא ובת שלשתיהן ציצי מאוד מאוד גדול. תחשבי משהו בגודל של דלעת. ואני לא צוחקת בכלל. האמא בת 48 לערך הבת 24 לערך. גם אצלה אפשר לדמות לדלעת רק ששלה יותר ארוכים קצת.
האמא מסתדרת עם הגודל לדעתי לא חושבת שהיא מזמינה חזיות מחו"ל אין לה שום בעיה ללכת ככה לבריכה/לים. היא משועשעת מהמבטים שתוקעים בה ותבלבלים.
הבת הראתה לי ושאלה לדעתי האם להקטין או לא. כנראה שלה יש פחות בטחון... אישית אמרתי לה שתעשה מה שבא לה וכיף לה. לא יכולתי להמליץ אחרת.
מה שבטוח הוא שאני לא בטוחה שעם הגיל גודל החזה ישפיע/יקשה עליך. את זה כנראה רופא אולי ידע להגיד לך. שמתמחה בגב וכו'.
והיי את תמיד יכולה לעשות לבעלך הצגות כמו שהאמא והבת עשו לי

ולסיום, ממליצה לך לקרוא את הסיפורים הללו:

http://gogay.co.il/story.php?id=17532
http://gogay.co.il/story.php?id=17533
http://gogay.co.il/story.php?id=18127
והאחרון שמחולק לשני חלקים.
חלק ראשון:
http://gogay.co.il/story.php?id=18488
וחלק שני
http://gogay.co.il/story.php?id=18778
אני בטוחה שתהני ואולי תזדהי וזה יעזור לך להגיע להחלטה.

anesthesi

New member
פשוט עצוב ומאכזב שיש בני זוג שלא יודעים לפרגן

בלתק
אני חושב שאם זה חשוב לך, זכותך לעשות את זה.
ויותר מזה, זכותך לדרוש שיהיה לך בן זוג מפרגן שיגבה אותך באש ובמים.
ואם הוא לא - אז לפי דעתי אולי יש כאן סימן לבעיה. סימן לאיזה חוסר כבוד שלו כלפיך.
יכול להיות שאתם צריכים עזרה זוגית?
בכל מקרה, בסופו של עניין זה הגוף שלך. זה הבית שבו את שוכנת, ואת צריכה להרגיש בו נוח ולהיות שלמה איתו.
בן זוג אפשר להחליף למישהו שיעריך אותך יותר ויגבה אותך ואת הרצונות שלך.
גוף מחליפים רק בגלגול הבא.

Berethor

New member
זה שהגוף שלך חשוב לבעלך, לא אומר שרק הגוף שלך חשוב לבעלך

עדיף היה אם היית לומדת לקבל את הגוף שלך כמו שהוא, ומתעלמת ממבטים, מאשר הולכת להרוס לעצמך את החזה, הרבה נשים היו רוצות חזה גדול באופן טבעי, וחלקן אף הופכות להגדיל אותו מצורה מלאכותית, ועל כך נאמר "אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים". זה הגיוני שבעלך לא יאהב את השינוי הפיזי שאת רוצה לעשות בגופך בניגוד לרצונו. למה שבן הזוג שלך יפרגן על כך שאת הולכת לפגוע בגוף? הוא מפרגן לגוף שלך כפי שהוא בצורתו הטבעית.

למעלה