מה עושים כשבן הזוג מתנגד להחלטה ?

דף חדש4

New member
הוא לא התחתן עם גוף. הוא התחתן עם בן אדם.

אם הסיבה שהקשר יעלה על שרטון- זו העובדה שהגוף שלה משתנה-אז הקשר הזה היה רופף מלכתחילה.
יותר סכוי שהקשר יעלה על שרטון- כי היא מפסיקה לציית לו וזה מכניס לקשר דנמיקה חדשה שהוא לא יכול להתמודד איתה.

Berethor

New member
באמת? משום שנשים הן ישוית רוחנית? כמעט כמו רוחות רפאים?

הקשר באמת היה רופף מכתחילה, והסיבה לכך היא שהיא טוענת שהיה לה אישיו עם גודל החזה שלה כבר מתחילת הקשר, בעוד שמין הסתם בעלה מעדיף חזה גדול, וזה גם חלק מהסיבה שהוא התחתן איתה, הוא פשוט לא הודה בזה בפניה בהתחלה, וכנראה קיווה שהאובססיה לניתוחים תעבור מעצמה, ושהיא תלמד לקבל את גופה כמו שהוא, במיוחד אחרי שהיא תראה שבעלה אוהב אותו כמו שהוא, אבל נראה שהיא מייחסת יותר משמעות למבטים של גברים זרים מאשר לבעלה. זה שהיא אולי צייתה לבעלה קשור יותר לפערי הגיל שלהם, ולכך שהיא עבדה אצלו בעבר, זה לא קשור לשאלה של ניתוחים פלסטיים, חוץ מזה בעלה צודק בנושא הזה, משום שגם אני מתנגד לניתוחים מיותרים, ועוד כאלה שרק יורידו מהמראה ומנשיות שלה. אני יגלה לך "סוד", הגוף הוא חלק מהאדם, ולרוב הגברים המראה של האישה הוא דבר חשוב, זה לא אומר שהאישיות שלה לא חשובה לו, זה לא סותר, בדרך כלל שני הדברים חשובים, חוץ מזה לעשות ניתוחים פלסטיים ולא לתחשב בבעלה זה לא מעיד לטובה גם על האישיות. בכל מקרה לכל "התמימות" אני אומר, שגבר שיוצא עם מישהי צעירה ממנו בלא מעט שנים, זה בדרך כלל גם בגלל המראה הצעיר שלה, כך שאפילו אם לא היה כאן את הנושא שבעלה מעדיף חזה גדול, עדיין למראה שלה היה חלק חשוב לסיבה שבעלה היה מעוניין בא, זה מוזר אם עד היום היא התכחשה לכך.

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1124&messageid=178981232[/URL]

יש פה שני עניינים נפרדים

שכרוכים כרגע זה בזה, אבל במשך הזמן הם יופרדו ועם שניהם צריך להתמודד.
&nbsp
האחד הוא הניתוח - הניתוח ישנה את חייך, וישפיע גם על חייו. הוא יכול להיות מתוסכל מזה, מאוכזב וכו'. אבל הוא מוכרח להבין שהגוף הזה הוא שלך, וההחלטה היא שלך.
&nbsp
השני הוא הקושי של שניכם עם חוסר ההסכמה - את מאוכזבת מזה שהוא לא תומך, ונעלבת מהתגובה המאוד מצמצמת שלו, שרואה רק את המשיכה המינית לאיבר ולא מעבר; הוא מאוכזב מזה שאת לא מתייחסת גם לרצון שלו בנושא.
אני חושבת שאת צריכה לקחת אחריות על התהליך - להודיע לו ששמעת את דבריו ושקלת אותם, אבל זו בחירתך, הוא צריך לכבד אותה, הוא מוזמן לתמוך בך. זהו.
לגבי פגיעה בזוגיות - קשה לי להאמין שזה יקרה. אם הוא אוהב אותך, והוא לא מתבגר מגודל, הוא יסתגל לשינוי ויחיה איתו.
במשך השנים הגוף עובר הרבה שינויים. יבוא יום והחזה והבטן יצנחו, העור יתקמט, יהיו כתמי שמש, שיער שיבה... לשניכם אגב. מה, לא תאהבו אז? ואם בעקבות הריונות יהיו לך סימני מתיחה - זה הרעת תנאים? סביר גם שעם הגיל התפקוד המיני שלו ידרדר. אז תעזבי אותו?
אם על זה תיפול הזוגיות, אז מוטב לך עכשיו מבעוד עשור...
מקווה שיהיה לשניכם טוב עם ההחלטה, ותצלחו את המשבר הזה

La Milagrosa

New member
הבעל הזה שלך אגואיסט ותינוקי. אל תתייחסי אליו.

הוא טועה ואת צודקת!

דף חדש4

New member
נשמע כמו בעל מאד אנוכי ואינפנטילי

הייתי- א. עושה את הניתוח למרות אי שביעות רצונו מההחלטה. ב. הולכת איתו לטיפול זוגי. לא משנה באיזה סדר.
ההתנגדות שלו למשהו שהוא חשוב לך והאישור שהוא נותן לעצמו לכפות עליך את רצונו תוך איום- לא בטוח שאמשך אליך אחרי שתעשי את הנתוח- זה בעיני רק סמפטום לקשר שבו הוא בטח כופה עליך כל מני דברים אחרים, שתלטן ובלתי מתחשב.
אולי הוא רגיל שהוא מבוגר ממך ויכול להכתיב לך בגלל זה דברים.
את חייבת לעמוד על שלך
הוא חייב להתבגר
ואם הוא לא יכול- יש מספיק גברים אחרים שיתנו לך יחס יותר הוגן- לא משנה מה גודל החזה....
תהיי אמיצה!

נראה לי שקצת הגזמת.

אם, נניח, היית מתחתנת עם בעל נאה, ופתאום היה נכנס לו שגעון לראש שהוא רוצה להיות מכוער, והיה הולך למנתח פלסטי כדי להפוך את עצמו למכוער מאוד, אפשר היה להבין אם אשתו הייתה מתנגדת, לא? ואפילו מנסה מאוד לשכנע אותו לא לעשות את זה, כי זה עלול לגרום לה לא להימשך אליו (בלי שזה איום - אלא כי זה באמת מה שהיא מרגישה).
המקרה פה קצת שונה, כי היא לא רוצה להפוך את עצמה לשטוחה לגמרי, אלא לבעלת חזה גדול פחות - ולכן לדעתי על זה כדאי לשים את הדגש. שהיא לא הופך להיות שטוחה, אלא בעלת חזה קצת יותר מתאים למידות הגוף שלה - והוא לא צריך לדאוג, כי עדיין יהיה לו אל מה להימשך. נראה לי שמאוד משנה איך מציגים את זה, ושהחשש שלו מהשינוי מובן ואנושי. זה לא אומר שהוא התחתן איתה רק בגלל החזה שלה, כמו שאישה לא מתחתנת עם גבר רק כי יש לו פנים נאים, אלא יש מכלול של תכונות שגרם לה לקבל את ההחלטה הזאת - אבל בהחלט יכול להיות שמבחינת המשיכה המינית למראה היה ויש תפקיד חשוב. האם הוא יימשך אליה פחות עם השנים, כשהיא תיראה פחות טוב (בלי קשר לניתוח כן או לא)? מן הסתם התשובה היא כן! אני מניחה שבני 80 לא מסתכלים זה על זה ונראים זה לזה מושכים באותה מידה כמו שהם נראו בגיל 20. אבל הם כן יכולים לאהוב זה את זה, ואפילו יותר מאשר בגיל 20.

shron17

New member
הכול שאלה של פרופורצייה,,,

לא חייבים להזמין מחו"ל ,חזיות בגודל D ,
לא חייבים לסבול מחוסר פרופורציה בגוף,
את צעירה ורוצה ביגוד נוח שיתאים לגופך,ובגלל המצב לא מוצאת ביגוד,
לא מוצאת בגד -ים שיהלום אותך,ושמלה שתחמיא לך,
את מרגישה רע עם עצמך,והרי לאף אחד אין זכות למנוע ממך להרגיש מאושרת.
יקירה,
המצב פוגע בתדמיתך הפיזית והנפשית,
אז אין פה בכלל שאלה ,מכיוון שלא מגיעה לך לסבול.
החיים שלך יראו אחרת אם תעשי משהו טוב למען עצמך,ולאף אחד אין זכות למנוע זאת ממך.
מה עוד שלא חייבים לסבול עם חזה במידה D
מידה C75 או C 80 גם אלה נחשבות בהחלט למידות נשיות וחושניות אשר
מתאימות לגוף נשי ויפה ,ולא מפריעות בחיי היום יום.
אם בעלך לא מבין בעניין, ורק חי בדמיונות,
אז תקחי אותו לייעוץ אצל רופא פלסטיקאי, שבעזרת "הדמיית -מחשב" - יעזור לו לראות את התוצאה ,של לפני ואחרי -עוד בטרם הזמנת הניתוח,
&nbsp
כך בעלך לא יחשוש שתהפכי לאחר הניתוח למשהו חסר נשיות כפי שהוא מדמיין,
אלא יראה את התוצאה העתידית במחשב ,וכך יוכל להרגע.
והעיקר שלאחר הניתוח,איכות חייך תשתנה לטובה ,
יותר לא תסבלי, ותהיי מאושרת.
&nbsp
&nbsp

רזאי

New member
אולי פיספסתי את ההודעה לגבי המידה,

אבל D זו ממש לא מידה בעייתית. אפשר לקנות חזיות בחנויות רגילות בארץ, בלי לקחת משכנתא. זו גם לא מידה שגורמת לבעיות גב. זו המידה שבדרך כלל יורדים אליה, אחרי ניתוח הקטנה.

Berethor

New member
חזיות זה במלא דבר שהוא לא בריא, ככה שהיא יכולה לוותר עליהן

"סומה גריסמאייר אנתרופולוגית שחיברה את הספר dressed to killed, משוכנעת כי קיים קשר בין לבישת חזיות הדוקות, במיוחד כאלו שמכילות מתכת להרמת השדיים ובין התפתחות של סרטן השד. מחקר שערכה יחד עם בעלה, אף הוא חוקר בתחום הרפואה האנתרופולוגית – על כ5000 נשים הראה כי ככל שנשים לובשות חזיות יותר שעות במהלך היממה כך עולים סיכוייהן לחלות בסרטן השד."

[URL]http://www.proaging.co.il/node/74[/URL]

aryeh201444

New member
ההצעה שלך לא אנוכית?

מה עם הרצונות והצרכים של הגבר? הוא לא בנאדם? אין לו מקום בעולם שאת מבינה שלא צריך להתחשב בו ובדעתו? למה כשגבר מביע את הרצונות שלו זה הופך לכפייה בעינייך? למה כשגבר פוחד לאבד את המשיכה המינית לאהובתו ולאבד את הקשר המיוחד שיש לו עם אם ילדיו זה אנוכי ואינפנטילי? וכי יש לגבר שליטה על מה שמושך בעינייו ומה לא? לא בונים זוגיות אמיתית כשכל אחד מסתכל רק על האינטרס האישי שלו. הוא צריך להבין כמה החזה הגדול שלה מפריע לה והיא צריכה להבין כמה חשוב לו הנושא ויחד הם צריכים לקבל החלטה תוך התחשבות הדדית.

Berethor

New member
נכון מאוד, לא להתחשב בגבר שהיא נשואה עליו שנים זה גם אנוכי

זאת גם הסיבה שנשים עם גישה כזאת בדרך כלל רווקות, ואין הרבה גברים שיאהבו את היחס הזה והשינויים האלו, אפשר לחשוב שבעלה חייב לקבל ולתמוך ברצון שלה לנתח ולשנות את גופה, וזה הגיוני שלא כך הדבר.

Lucy 1n the sky

New member
הבעל הזה, הוא זה שבחרתי מכולם לחיות איתו את חיי.

הוא אבא של הבת שלי ושל הילדים העתידיים שלי ואני אוהבת אותו מאוד.
והוא אותי.
כרגע אני כועסת ואני פגועה וכמובן שגם מאוכזבת וזה ברור, זה משחק לי על עצב רגיש מאוד.
אבל גם ברור שכשמרגישים ככה יש נטייה להתפס לקצוות ולהשחיר את התמונה המלאה ולפזר כל מיני משפטים שלא באמת מתכוונים אליהם.
כמו השטות שכתבתי שאני מפקפקת באמינות הקשר שלנו, זה היה התסכול הרגעי הזה והשטויות שפולטים שחשים אותו.
יש לנו זוגיות מיוחדת שונה ומהממת ולא הייתי מחליפה אותו באף גבר אחר, הוא הכי מתאים לי בעולם ואני לו ושנינו יודעים את זה..
לא דיברתי איתו בנושא עוד מאז השיחה האחרונה, אני נותנת לעניינים להתקרר, אחכה לסופש שיהיה רגוע יותר ואדבר איתו שוב, ברוגע , שיחה בתוך חיבוק ולא בישיבה דרוכה אחד מול השני.
אני יודעת שבסופו של דבר אצליח להגיע אליו ולשכנע אותו, אני לא יורדת מזה , הכתיבה על גבי הפורום הבהירה לי אפילו יותר עד כמה זה חשוב לי .
וכשאצליח להביע את עצמי בצורה שתחדור אליו הוא יבין כמה זה חשוב לי , ואני יודעת שבסוף הוא יתרצה.
הוא אוהב אותי וכשאוהבים מישהו רוצים שיהיה לו טוב. וכל החיים המשותפים שלנו הוא יוצא מגידרו כדי שיהיה לי טוב (הדדי כמובן) ואני לא חושבת שהפעם תהיה שונה.
אני אעשה הכל כדי לשכנע אותו להגיע איתי להדמיה ויחד נסכים יחד על גודל שלשנינו יהיה טוב איתו.
אני מאמינה בזוגיות שלנו ובטוחה באהבה שלנו ויודעת שנעבור את זה.

Berethor

New member
השאלה היא למה את חושבת שהוא זה שצריך להתפשר בנושא ולא את?

עד עכשיו לא הבנת שהוא מעדיף את הגוף שלך כמו שהוא? ושאם תנתחי את גופך זה יכול לפגוע ביחסים?

oneofus

New member
מתפלא על התגובות של כולכם

ראשית LUCY חדשה בתפוז ....
שנית הכל נראה לי לא אמיתי. - ולא רציני.
לא קונה את הסיפור שלך.
לו זה היה עניין רציני - היית מפרטת את התיחסותו של בעלך להוצאה הכספית
*** הקטנת חזה מסובכת מהגדלה ומסוכנת ממנה *** עם זמן החלמה ארוך וצלקות, עם סיכויים מצויינים לבעיות אסתטיקה וסימטריה. -- את זה לא סיפרת !
יתר על כן.
לו היית אמיתית - היית עובדת מסודר ומתחילה ב"כאבי גב" וממשיכה ל "הרופא המליץ"
וכך היית מוכרת את זה לבעלך.
לגבי שאר השטויות "הטרדות" לא מאמין לך בשיט!
מצטער גבירתי.

unicornus

New member
סוף סוף היגיון

כל כך הרבה זמן ביזבזתי על השטות הזו
לא נראה לי אמין כל הקטע
נחתום את הגולל ונסכם
עוד גבר בישראל שהולך להידפק לו הסקס

כל הסיפור נראה לי כמו המצאה טובה
ונגררתי לשטות הזו

דבר אחד בטוח. מי שכתב את ההודעה שאני מגיבה אליה הוא גבר.

מסוג הגברים שלא מאמינים שיכול להיות שיש נשים שהולכות ברחוב ומעוניינות שפשוט יתנו להן ללכת ברחוב בשקט, ולא יתחילו איתן / ינעצו בהן מבטים / כל תגובה אחרת. לא, לא, זה מחמיא לנו ואנחנו מתות על זה. שנודה. רק לגברים יש זכות ללכת ברחוב בלי לחשוש מהטרדה.

unicornus

New member
נשים מתות שמסתכלים עליהן

ולא כשידור של סקס אלא כסוג של מיתוג, מיניות לא הופכת אישה לזולה מיניות היא הכח האולטימטיבי שיש לנשים על גברים
והן משתמשות בזה מצויין

לא בעד גורילה שמריירת על חתיכת בשר או חולה נפש מציצן או כאלה מוזרים שמרשים לעצמם לא לכבד את המרחב הפרטי
ולזהם את המרחב הציבורי
ברור שאם אישה לא הייתה רוצה שיסתכלו עליה היא הייתה מסתובבת עם בורקה ומכסה את עצמה
אבל המצב לא כזה, נשים חושפות הכל, משנה לשנה זה נהיה יותר פרובוקטיבי ויותר גרוע..
ונבהיר נקודה חשובה !!
לא נותן סיבה או לגיטימציה להטריד וגבר שמעריך את עצמו צריך להבין שזה לא שידור סקס
אלא הבעת כוח והמיתוג שלהן (ואני נתקל בזה) ודוגמא יפה כזו היא הגדלת כמות הסנג'רים המתנחמדים
ותראו אותם בפאבים - משלמים על כל השתייה שלה ושל החברות שלה
חושבים שיצא להם משהו אבל חוזרים ל**** ביד בבית..
אני אוהב נשים ויודע מה אוהב בנשים ומעיד על עצמי שאני ניאנדרטל חשוך ופרימיטיבי
ואם אני רוצה להישאר עם אישה אני חייב להימשך אליה גם באינטלקט וגם גופנית
אני גבר נאמן ולא אבגוד אבל אם יקרה מצב שהיא תשנה משהו קריטי בגוף שלה - גחמה קוסמטית
אעיר לה, ואם ארגיש שזה עלול לפגוע במשיכה שלי אליה אני אחתוך, אגיד שלום יפה ואתקדם
יש שפע של נשים ושפע של גברים

אממ... כשאתה אומר שתחתוך...

בתור מי שהולכת כמעט תמיד בלבוש מאוד מסתיר ולא בולט, לא מתאפרת, לא נועלת נעלי עקב, וכו', אני יכולה להגיד לך שזה לא מספיק. אסור, למשל, גם בטעות להסתכל לכיוון שנמצא בו גבר (וודאי שלא לחייך לחברה שלך או לבת שלך שבמקרה נמצאת מאחוריו), כי מייד הוא מתייצב בלב עולץ לידך, מוכן ומזומן. כלומר, כדי להימנע מהטרדות אישה - ולא משנה כמה שהיא לבושה, צריכה ללכת ברחוב עם ראש מושפל למטה או מורם למעלה או משהו בסגנון - העיקר שלא יהיה שום סיכוי שיעמוד גבר בכיוון שאליו היא מסתכלת. הבעייה היא שאז היא עלולה להתנגש בכל מיני דברים (ובשאיפה לפחות לא בכל מיני גברים)
.
ולא, זה לא מחמיא. זה מטריד. ולהתלבש צנוע, כאמור, גם לא מספיק.
פאבים זה עניין אחר לגמרי. אני מדברת על החופש ללכת ברחוב. ללכת לבנק, ללכת לדואר, ללכת לספרייה - לעשות דברים שאת צריכה לעשות. לא ללכת למקומות בילוי שנועדו בין היתר להיכרויות - שברור ששם הסיפור אחר. לא ללכת לפאב. ללכת לאנשהו. כל מקום שהוא.

למעלה