מה עושים כשבן הזוג מתנגד להחלטה ?

Berethor

New member
האם טבעת הנישואין שעל היד שלך היא מספיק בולטת לעיני אנשים?

משום שאם גברים האלו מתחילים איתך בידיעה שאת נשואה ואמא לילדים, זה יותר מוזר ובעייתי.

Berethor

New member
אז למה מחכים? למה לא לעשות רחובות נפרדים לגברים ולנשים?

וגם איסור להסתכל על נשים, בדיוק כמו אצל חברנו החרדים, גם הם יודעים שלבוש צנוע "לא מספיק".

oneofus

New member
יש לך זיכרון קצר

התעמתתי עם השטויות שאת כותבת יותר מפעם.
את חושבת שכל הנשים מטרידות וכל הגברים מטרידים , ועכשיו עליך לבחור צד.
את טועה אם את חושבת שכשאני הולך ברחוב ב32 מעלות , ממהר לתחנה הבאה שלי , אני רואה בכלל מי מולי.
כשאני עושה כושר בים לפעמים תופסת את עיני גברת מוכרת עם גוף מושלם שעושה כמה לירות.
מה לעשות שיש נשים שחלוקות עלי בצורך ללבוש חלק עליון של ביקיני.אני גבירתי לא מטריד אותן וגם לא ראיתי אחרים שעושים זאת.
ועוד משהו פעוט.
אני חושב שלתעשית האופנה תהיה בעייה גדולה אם כל הנשים תלכנה עם בורקה.

אני לא חושבת שכל הגברים מטרידים.

אם כי נכון שאני חושבת שבסיטואציה שגבר רואה אישה מחייכת אליו (בטעות) יש סיכוי לא רע שהוא ייגש אליה, גם אם הוא סופר-חנון. לעומת זאת, גבר שמחייך (בטעות) אל אישה, רוב הסיכויים שהיא לא תיגש אליו, והוא יכול להרגיש חופשי להסתכל לאן שהוא רוצה, לחייך או לא לחייך כרצונו, פשוט לחיות בלי שאנשים סביבו יפרשו כל תנועה שלו כשדר מיני.
ואתה, לעומת זאת, חושב שכל הנשים מעוניינות שיתחילו איתם ברחוב. אני מנסה להבהיר לך שזה פשוט לא נכון. אני מבינה שכגבר פשוט קשה לך לקלוט את זה. אולי לכן אני חוזרת על זה שוב ושוב (אם כי אני מודה שלא זכור לי שאי פעם כתבתי לך משהו).

oneofus

New member
כל יום מישהו מתחיל עם אשתי ולפעמים שנים

היא מרגישה מצויין עם זה, זה מחמיא לה שבגילה מסתכלים עליה.
להתחיל זה לא שדר מיני, ואני לא חושב שגברים קולטים שדרים "תתחיל איתי" מבחורה.
הרי בנות לא הולכות עם שלט "אני מחפשת גבר".
אני לא רומנטיקן - רחוק ממני , אבל לאחרונה היה נהוג שגבר יתחיל עם אישה, ולא להיפך!
אין לי ספק שלא כל הנשים מעוניינות לבזבז את זמנן על גברים, אבל בחברות אחרות יש סימנים מוסכמים ל "אני נשואה" .
לגבי הרחוב - לכי בקניון פעם ותראי את הבנות מסתובבות כדי שיראו אותן. בלי זה ענף האופנה היה פושט רגל.
לדעתי אשתי צודקת בגישה. את לא יכולה לדעת עם מי יש לך עסק בלי לדבר איתו, והבחורה היפה בתבל שתשב בבית , לא תהיה לעולם מיס תבל.
בואי נכניס את הדברים לפרופורציות.

אכן, הן לא הולכות עם שלט,

אבל יש מקומות מסוימים שהן הולכות אליהם, שאם הן נמצאות בהם, יש סבירות גדולה יותר שהן מעוניינות שיגשו אליהן - מקומות בילוי כמו פאב או מועדון, למשל. אז תתחיל איתן שם. אם הן הולכות ברחוב, עומדות בתור לדואר או לבנק, לא יקרה כלום אם תניח שהן פשוט רוצות להגיע לאנשהו, לשלוח או לקבל פריט דואר, להפקיד צ'ק וכו' ותעזוב אותן בשקט.
עם אשתך מתחילים אחד או שניים, וסבבה לה עם זה. יופי. כל אחת ומה שנוח לה. העניין הוא שכל אחד מהגברים שהתחילו איתה - אין לו מושג מה עבר עליה באותו יום, וכמה גברים התחילו איתה, ואם זה לא ברמה שזה כבר מטריד אותה. אז הכי טוב שלא ינסה - אשתך תאבד את ה"מחמאות", ומי שלא מעוניינת בהן תוכל לנשום בשקט וללכת ברחוב כאילו היא סתם הולכת ברחוב ולא מחפשת גבר. ואם זה בכל זאת יהיה חסר נורא לאשתך - שתלך לפאב או למועדון או לאירועי פנויים פנויות או וכו', ושם תוכל למצוא את המחמאות שהיא מחפשת.
תשמע, עבדתי עם גברים, והם הציעו לי לצאת, ודחיתי אותם והמשכתי הלאה (לא את כולם דחיתי - עם אחד מהם התחתנתי...). הנקודה היא שיש מספר מוגבל של גברים שעובדים יחד איתך, אז אפשר לדחות אותם אחד אחד וזהו, זה נגמר. אבל אם כל גבר ברחוב חושב שזו הזדמנות טובה להתחיל עם בחורה, אילו מין חיים אלה? זה לא נגמר. אני רוצה שללכת ברחוב יהיה ללכת ברחוב, לא מפגש פנויים-פנויות. ואני ממש לא היחידה שחשה כך.
אגב, אתה מוזמן לבדוק בקרב חבריך כמה מהם במערכת יחסים עם מישהי שהם התחילו איתה ברחוב או בדואר או בבנק. כלומר, זה גם לא עובד! אז תוותרו על זה וזהו.

oneofus

New member
לא כל גבר מתחיל עם כל אישה

ולידיעתך - מועדונים ובארים הם לא המקום המועדף על אנשים
אחוז קטן מאוד מהאנשים הולך לשם. וחלקם הגדול לא כדי להכיר אלא כדי להנות.
אני אישית בן 59 ולכן איש מחברי לא התחיל עם אהבת חייו בבר. המדינה עברה שינוי , גדול ב40 השנה האחרונות. אף אחד מחבריו של בני לא הכיר את חברתו בבר או מועדון! כולם באוניברסיטה בצבא או במקרה ברחוב.
זה שאת רוצה שלא יתחילו איתך - זה כמו שאחרת רוצה שיתחילו איתה. בשני המקרים לא אתן קובעות.
הכי גרוע אמאת למישהו לא!

סבבה, אז כמה מהחברים של בנך

הכירו את החברה שלהם ברחוב? וכמה באוניברסיטה או בצבא?
ולא, אם מישהי נהנית ממשהו זה לא אומר שזה צריך להיות מותר. יש גם מזוכיסטיות שאוהבות שמכים אותן - זה לא אומר שצריך להתיר לגברים להכות את מי שהם רוצים. אני לא חושבת שצריך להיות חוק שאוסר על גברים לפנות לנשים ברחוב ו להציע להן לצאת איתם או להתחיל איתן כך או אחרת, אבל אני כן חושבת שצריכה להיות נורמה כזאת. אני חושבת שזה מטריד יותר ממחמיא, לפחות עד גיל מסוים שבו יש מי שכמו אשתך תחשוב שזה אומר שעדיין יש בה משהו מושך. אגב, אני מכירה מישהי מבוגרת שהתחילו איתה בחדר כושר וזה החמיא לה. מאחר שיש גם חדרי כושר עם הפרדה בין המינים וחדר כושר גם נתפס כמקום שסביר להתחיל בו - כשהנורמה שאני רוצה שתהיה תשתלט, אתה יכול להציע לאשתך ללכת לחדר כושר לשני המינים בשביל לקבל את המחמאות שהיא מחפשת.
ושוב, אני לא היחידה שמתנגדת להתחלות ברחוב - יש תנועה עולמית שלמה כזאת. כי זה מטריד, גם אם כגבר קשה לך לתפוס את זה.

oneofus

New member
אני לא מסכים איתך

ראשית, מה עניין מזוכיסטיות לנורמה?
שנית מזוכיסטיות בוחרות בזה, והגברים לא קשורים לזה (יש בודאי לשיטתך גם יד מיניות כאלה.
שלישית, כיוון שלצערי נשים הם הצד הפאסיבי בדרך כלל בהתחלות - הן לא יכולות לבחור אם יתחיל איתו מאן דהוא או לא. הן יכולות לסרב.
אגב לגבי אישתי זה לא חוכמה כי היא בלונדינית מהממת, ולא משנה לאן תלך, תמיד יתחילו איתה
וזה - לא מהיום זה כבר יותר מ 30 שנה. ...

השאלה היא אם צריך לשנות את הנורמה

שמותר להתחיל עם נשים ברחוב (או "להחמיא" להן בשלל צורות) או לא. אתה אומר שזה לא פייר כלפי נשים שמעוניינות בזה. זה לא קשור לעניין הבחירה. נניח לשם הדיון שיש נשים שנהנות מאונס. הן הצד הפסיבי, והן לא יכולות לבחור אם מישהו אקראי ברחוב יאנוס אותן - אבל הן נהנות מזה. האם זה אומר שזה לא בסדר שתהיה נורמה שאסור לאנוס אישה שאתה פוגש?
בכל מקרה, מכיר את הסרטון הזה?http://www.haaretz.co.il/news/world/america/.premium-1.2470908

oneofus

New member
ושוב זה לא הנושא

אונס אינו "להתחיל עם בחורה" אלא אם כן היא אלופה בג'ודו.

הנקודה היא שזה שמשהו מותר ומקובל לא אומר שכך זה צריך להישאר.

וזה שיש מישהי שזה מוצא חן בעיניה (כמו אשתך), זו לא סיבה מספיק טובה לא לשנות את העניין.

oneofus

New member
כל אחד כראות עיניו

איש הישר בעיניו יעשה. לא תשני את העולם. רומאו חיזר אחרי יוליה ולא להיפך.

"איש הישר בעיניו יעשה"?

אתה רציני? זה משפט שמתייחס למצב של אנרכיה והעדר חוק וצדק. זה מה שאתה חושב שצריך להיות?
ומה הקשר לרומיאו שחיזר אחרי יוליה? לא אמרתי שלא צריך לחזר. אמרתי שלא בכל מקום במרחב הציבורי זה צריך להיות לגיטימי, ושאישה צריכה להיות מסוגלת ללכת ברחוב בלי שגברים יתחילו איתה.

Berethor

New member
מעכשיו הנורמה תהיה שנשים יתחילו עם גברים ולא גברים עם נשים

אם את חושבת שכל הגברים אוהבים להיות אלו שיוזמים כמעט תמיד אז את טועה.

רגע, לא הבנתי את המשפט על הבחורה

הכי יפה בתבל. אתה מוכן להסביר? מה הקשר בין זה לבין להתחיל עם מישהי? אתה מנסה להגיד שהבחורה הכי יפה בתבל צריכה לצאת החוצה ולראות שכולם מטרידים אותה, ואז היא תדע שהיא הכי יפה בתבל?
בדיוק בשביל זה יש תחרות מיס תבל. היא לא צריכה לסבול הטרדות בלתי פוסקות כדי לקבל את האישור הנ"ל. כמו שאשתך יכולה ללכת למקומות ייעודיים להתחלות כדי לקבל את האישור שהיא מחפשת שהיא עדיין מושכת. הרחוב נועד לדברים אחרים. גם הבחורה היפה בתבל יכולה להצטרך מדי פעם משהו מהסופר או מהבנק וכו' או סתם קצת להיות בחוץ כי זה לא בריא לשבת בבית כל הזמן. אתה באמת רוצה לקחת על מצפונך את הפגיעה הבריאותית בבחורה היפה בתבל?

oneofus

New member
להתחיל זה לא להטריד

זו דרכו של עולם.
וזה גם עניין של גיל אני חושב.
יש רחוב מסויים שאת חושבת עליו? שבו כל רגע מתחילים איתך?
אני רוצה בית קפה שם!

למעלה