אכן, הן לא הולכות עם שלט,
אבל יש מקומות מסוימים שהן הולכות אליהם, שאם הן נמצאות בהם, יש סבירות גדולה יותר שהן מעוניינות שיגשו אליהן - מקומות בילוי כמו פאב או מועדון, למשל. אז תתחיל איתן שם. אם הן הולכות ברחוב, עומדות בתור לדואר או לבנק, לא יקרה כלום אם תניח שהן פשוט רוצות להגיע לאנשהו, לשלוח או לקבל פריט דואר, להפקיד צ'ק וכו' ותעזוב אותן בשקט.
עם אשתך מתחילים אחד או שניים, וסבבה לה עם זה. יופי. כל אחת ומה שנוח לה. העניין הוא שכל אחד מהגברים שהתחילו איתה - אין לו מושג מה עבר עליה באותו יום, וכמה גברים התחילו איתה, ואם זה לא ברמה שזה כבר מטריד אותה. אז הכי טוב שלא ינסה - אשתך תאבד את ה"מחמאות", ומי שלא מעוניינת בהן תוכל לנשום בשקט וללכת ברחוב כאילו היא סתם הולכת ברחוב ולא מחפשת גבר. ואם זה בכל זאת יהיה חסר נורא לאשתך - שתלך לפאב או למועדון או לאירועי פנויים פנויות או וכו', ושם תוכל למצוא את המחמאות שהיא מחפשת.
תשמע, עבדתי עם גברים, והם הציעו לי לצאת, ודחיתי אותם והמשכתי הלאה (לא את כולם דחיתי - עם אחד מהם התחתנתי...). הנקודה היא שיש מספר מוגבל של גברים שעובדים יחד איתך, אז אפשר לדחות אותם אחד אחד וזהו, זה נגמר. אבל אם כל גבר ברחוב חושב שזו הזדמנות טובה להתחיל עם בחורה, אילו מין חיים אלה? זה לא נגמר. אני רוצה שללכת ברחוב יהיה ללכת ברחוב, לא מפגש פנויים-פנויות. ואני ממש לא היחידה שחשה כך.
אגב, אתה מוזמן לבדוק בקרב חבריך כמה מהם במערכת יחסים עם מישהי שהם התחילו איתה ברחוב או בדואר או בבנק. כלומר, זה גם לא עובד! אז תוותרו על זה וזהו.