מה עושים למען ההורים?

La Milagrosa

New member
אם חמותי היתה גרה איתי אז לא היינו עושים סקס אף פעם.

מי שמוכן לחיות ככה, סלאמתו.
רק שלא ישחק אותה כאילו שהוא צדיק.

acamolit

New member
אין כאן עניין של התייפיפות

מסקנתי הפשוטה היא שלא ניתן לשפוט אדם עד שמגיעים למקומו.
קל להביע דעה, קל לשפוט (משני הכיוונים),
מהכיוון שלי - אני שלמה עם מעשיי!
זוכרת את הוריי שרצו לחיות לבדם, בעצמאותם..... אבל לא תמיד זה מסתייע.
מאחלת לכל אחד מכם לעשות בדיוק את מה שאליו הוא מכוון.
זיכרו, החיים מזמנים לנו .... הפתעות.
בסופו של יום אנחנו חיים רק עם מצפונינו.

La Milagrosa

New member
ועוד איך יש, ואת יודעת את זה.

במיוחד בולטת הביקורת הכאילו סמויה שלך על מי שהחליט בכל זאתץ לקיים יחסי מין בעשור הקרוב.

קל לשפוט, ואכן שפטת:

"כשאתה מבין ומפנים את החלופות, אתה מזדעזע." כלומר, כל מי שלא עשה מה שאת בחרת לעשות - עשה משהו מזעזע.

La Milagrosa

New member
שלא לדבר על זה שהיא מייללת "אף אחד לא דופק בדלת".

כלומר, היא זו שלא היתה דופקת בדלת, לא מבקרת ולא מתקשרת להוריה אם הם לא היו גרים איתה.
אני, לעומת זאת, מוכנה להצטמצם מבחינה כלכלית אם צריך לשלם שכר דירה עבור חמותי, לעשות לה קניות וסידורים אפילו כל יום אם היא תבחר לגור בסביבה שלנו, ובקיצור להקריב הרבה מהזמן הפנוי שלי וגם מהכסף שלי כדי שלא יחסר לה כלום.
מה שאני לא מוכנה זה להקריב את בריאותי הנפשית.
אם חמותי היתה חיה איתי, הייתי כל כך עצבנית וחסרת סבלנות, שכולנו היינו סובלים.
כך שלדעתי- אם כבר הגברת החליטה לשפוט ולבקר- אני דווקא זו שמוכנה באמת להקריב מעצמי בשביל חמותי. יותר ממנה.

La Milagrosa

New member
זה בעברית החירטוט הזה "בל נגזימה"?

אני לגמרי לא מגזימה.
מתכוונת לכל מילה.

כן, זה בעברית. לצערך, עברו הזמנים בהם

יכולת לרדת על העברית של אנשים אחרים, "בובה". העברית שלך כבר הדרדרה עד כדי כך שכל מה שנותר לך הוא לשבת בשקט ולנסות לחשוב על משהו מתוחכם להגיד בספרדית.
וזה שאת מתכוונת לכל מילה לא אומר שאת לא מגזימה... מגוחך...

La Milagrosa

New member
"בל נגזימה" זה אולי בתל אביבית מתחכמת.

וכפי שידוע לך, אני קורעת את רובכם גם בעברית וגם בספרדית, גם אם תעשי שמיניות באוויר.

את מוזמנת לעבור על ההודעות של עצמך,

ולהתבייש במספר השגיאות שנפלו בהן (כלומר, היית מתביישת לו היית מסוגלת עדיין לזהות אותן...). הדבר היחיד שאת "קורעת" בו אחרים הוא גסות רוח, ואני בטוחה שאת גאה בזה מאוד.

סיגלית 2014

New member
מנהל
גם את מוזמנת לעבור על ההודעות שלך

במספר רב של פורומים ולתת ביקורת קצת על התגובות שכתבת.
ואני בטוחה שאת גאה בהן מאד.

בחלקן הייתי גאה, כמו בזאת על אחמדינג'אד,

אבל אז מישהו בא ומחק אותן מאיזושהי סיבה. לא יודעת, שכרון כוח או משהו בסגנון. העיקר, את גאה?

למה, את מתגאה בכל מילה שאת כותבת?

יש דברים שאני כותבת ואני אדישה למדי לגביהם. נניח, מישהי שאלה היום אם במיטת חבר המזרן יותר נמוך, ועניתי שממה שאני בדקתי, לרוב כן. אז מה, אני אמורה להיות גאה במיוחד בהודעה הזאת? בסך הכל סיפקתי פריט מידע קטן שמישהי ביקשה. או, נניח, שואלים אם אני אוהבת יותר את השיר של צ'כיה או של סלובניה ואני כותבת צ'כיה. לא ממש משהו שמעורר גאווה מיוחדת. לעומת זאת, אם אני כותבת משהו מאוד משעשע, אני גאה בכך שיצרתי משהו מוצלח שאנשים עשויים להפיק ממנו רגע של צחוק ואושר. נראה לי די מובן מאליו. אני חושבת שהיית יכולה לחשוב על הסיבה לבד, לא?

הבנתי למה התכוונת, כמובן, רק שבאופן לא מפתיע,

זה היה שגוי, וזה לא שאני מתביישת בהודעות אחרות שלי או משהו בסגנון, אלא, כמו שכתבתי - רק בחלקן אני גאה, ולגבי אחרות אני אדישה. אבל, שוב, העיקר שאת גאה בעצמך. ומי יודע, אולי גם את תכתבי יום אחד הודעה שתתרום למישהו משהו, ושאפשר להתגאות בה? אני מניחה שכל דבר אפשרי.

סיגלית 2014

New member
מנהל
ממש לא הבנת למה התכוונתי

לא נורא.
מה שעושה לך טוב.
הלוואי שאתרום משהו למישהו. מי יודע. הכל יכול להיות.

סיגלית 2014

New member
מנהל
הבנתי בהחלט יקירה

פשוט בחרתי לענות לך מתוך נימוס.
אם למה שכתבת את קוראת כתיבה מנומסת.... טוב.

אני קוראת לה מכה מתחת לחגורה שהייתה לה כוונה לפגוע. יכולתי לפגוע בך באותה צורה. בחרתי לענות בדרך אחרת.

בכל אופן אני מעדיפה להאמין שאתרום ומקווה גם בשבילך (אם אכן רצונך לתרום).
קצת אופטימיות לא הזיקה לאף אחד. ותודה על הכנות, לקחתי לתשומת ליבי.

אם אנחנו בענייני הבנת הנקרא-
כותרת הודעתך:" בחלקן הייתי גאה כמו בזאת על אחמדינג'אד..." והתשובה בכותרת התגובה: "טוב שכתבת בחלקן".
בגוף הודעתך:"אבל אז מישהו בא ומחק אותן מאיזושהי סיבה..." והתשובה בגוף התגובה: "מעניין מאד מהי הסיבה".

אני לא מצפה שתהי גאה בכל דבר, זה שלך ולא עניין שלי. (כבר כתבתי לך: "מה שעושה לך טוב". נכון?) אך, אני חושבת ששום תשובה לא תספק אותך ואת תמשיכי באותו הקו, תהי בטוחה בהבנתך, בצדקתך ובהסקת המסקנות שלך, תמשיכי להגיב (כי את הרי חייבת להגיב. את לא תשארי חייבת) בצורה מעט מנומסת והדרך היחידה לסיים דיון איתך היא פשוט להפסיק לענות.
אך, מי יודע, אולי אני טועה ותפתיעי אותי.

ממליצה לך בחום לקרוא כל הודעה שלך לפני שליחתה ולחזור על תקנון הפורום.
ברשותך לא אענה לך. כל טוב

אהההה...

אז זה באמת לא היה לי ברור. אני חשבתי ש"מעניין מאד מהי הסיבה" התייחס ל"טוב שכתבת בחלקן", כלומר שאת אומרת "מעניין מה הסיבה שכתבתי בחלקן" (כשאת רומזת לכך שבחלק מההודעות שלי אני לא מתגאה/אין מה להתגאות), ולא שאין קשר בין המשפטים והם מתייחסים לחלקים שונים בהודעה שלי. כלומר, אני יצאתי מנקודת הנחה שא-ת כותבת משהו פוגעני (שחלק מההודעות שלי מבישות. לכתוב "היה מוצדק למחוק את ההודעה שלך על אחמדינג'אד" זו אמנם אמירה שאני, מן הסתם, לא מסכימה איתה - אבל זו לא הודעה פוגענית כשלעצמה), ובמצבים כאלה אני מרשה לעצמי לענות, כפי שראית...
אנא קבלי את התנצלותי על האי הבנה
.

יש לציין שזו לא בעייה בהבנת הנקרא, כי לדעתי הפירוש שלי היה סביר ביותר לדברים שנכתבו, ואני בטוחה שמיד תגיע התנצלות מצדך על כך שכתבת באופן לא ברור ואז האשמת אותי בצורה פוגענית וגסה בבעיות בהבנת הנקרא.

למעלה