מה עושים עם אחים שקשה לאהוב?

Deerest

New member
אני בעד

בטח. עד מתי הם ישארו אצלי בבית? כל אחד עד 25 מקסימום. כל השלושה. (עוד 16 שנה יא מניאק)

מה אני אמורה להגיד?

ואם יבחר להביא 20 ילדים, מה אז יהיה לי להגיד? ואם יבחר להתחתן עם גויה, או כושית או מונגולית שגדלה בהודו ודוברת אינדיאנית או השד יודע מה? מה אני אמורה להגיד? מה שאני אומרת תמיד, שמור על עצמך ילד שלי, שיהיה לך בכיף, תהנה, תשמח ושיהיה לך טוב. זהו.

סמסרה1

New member
חומר למחשבה - הורים

ה ו ר י ם הורים הם לא נייר - שמשתמשים וזורקים הורים הם לא בנקט - שלוקחים כסף והולכים הורים הם לא אבן צור - שלעולם אינה נסדקת הורים הם לא רק שם משפחה, או שלט על הדלת. כי הורים הם נייר שסופג את הכל והורים הם כמו בנק שלתת הוא יכול אך צריך להיכנס לשבת ולדבר ואולי להחזיר במועד מאוחר יותר (לא בכסף) הורים הם אבן גיר - רכה וגם שבירה הורים הם שם משפחה - עם ייחוס שיש בו אמירה הורים הם משפחה גדולה וגם מורכבת שעל גבה תרמיל היא גדול סוחבת הורים הם אנשים שלפעמים טועים אך גם אם יטעו - בלי סוף הם אוהבים הורים לעולם יהיו הורים אם ילדם בן שמונה או בן חמישים ואפילו אם עייפו - וגבם שפוף להימלייה יעלו, אם בנם הוא שם עכשו אבל, גם הורים הם חומר מתכלה מתעייף עם השנים בשימוש לקוי ליבם סדקים סדקים לכן לעיתים כשמזדמן - ויש קצת זמן טיפול מונע - של חיבה ויחס חם יכול אולי מעט לעכב את הזיקנה ולתת פסק זמן - של כבוד - הנאה - והנעה

למעלה