מה עושים עם אחים שקשה לאהוב?

אני בעד הגבלת ילודה,לטובת הילד!

אבל איך מיישמים את זה לעזאזל? אני כל יום רואה אמהות שרק יולדות,ויולדות,ויולדות,ויולדות,ויולדות, שאלו את יוסי סיאס שנמצא במצוקה כספית בארה'ב,ומנסה לפתוח בחיים חדשים: למה הבאת לעולם 7 ילדים? והוא ענה: "אני לא יכול לזיין עם קונדום" מה את אומרת על זה? עוזי.

פעם קראתי כתבה עליו

לפי מה שכתוב שם הם הורים נפלאים אז לכאלה שיביאו כמה שיותר ילדים זה מבורך ענין הקונדום נראה לי בדיחה

לא מדובר בבדיחה במיקרה שלו!

שמעתי איתו פעם גם ראיון ברדיו,והסיבה היא ב ג ד ו ל הסיבה הזו: "אם כבר ניכנסת להריון,(כי היה לי קשה לגמור בחוץ),נמשיך עם זה עד הסוף..." ואני מאד מחבב אותו גם,אך לדעתי זה לא היה חכם מידי,וגם הוא התוודה ואמר,"אם היו לי רק 3 ילדים,הייתי כבר חוזר לארץ..." וככה זה אצל חצי מדינה! ואני תמיד בעד ילדים,האושר בהתגלמותו הכי אוטנתית! עוזי.

אם זה ככה

אז למזלם, הוא גם הורה טוב מה אני אגיד לך אם זו הסיבה שלו להביא ילדים הוא

הוא יודע שהוא קוקו!

והוא יודע שהוא בחור מתוק,נחמד ועם לב זהב! ועכשיו הוא גם יודע, שהעולם יותר אכזרי ממה שהיה נדמה לו, אם בכלל.... ואני מחבב אותו! עוזי.

במקרה... "הוא" למד איתי...

הוא לא היה צריך ללמוד שהעולם אכזר, הוא בא משם, מהעולם הזה. ראו איך כמה מילים, בונות תדמית אצל כל אחד, וכבר כמעט נדמה ש"מכירים", כי שמענו שני משפטים בתוכנית רדיו או טלויזיה... ןמכאן, אפשר להמשיך נהדר ולחשוב שוב על ההשפעה שיש להורים על הילדים שעושים "בדיוק ההיפך" ממה שההורים שלהם עשו... דוגמא מצויינת יש כאן.

אני ניזונתי מהעיתונות ומהרדיו!

ניזונתי גם מהעיתונות,ומהרדיו,וזה מאד ייתכן,שכתבו דברים שלא נאמרו. קרא לי שבמהלך כתבה שעשו עלי,נאמרו שם דברים שלא אמרתי בראיון! היה כתוב שם במפורש,שהוא לא חשב שכאשר הוא יצטרך עזרה,לא יושיטו לו יד כל כך מהר.. אכן כן,זה ייתכן עוזי

אני ניזונתי מהעיתונות ומהרדיו!

ניזונתי גם מהעיתונות,ומהרדיו,וזה מאד ייתכן,שכתבו דברים שלא נאמרו. קרא לי שבמהלך כתבה שעשו עלי,נאמרו שם דברים שלא אמרתי בראיון! היה כתוב שם במפורש,שהוא לא חשב שכאשר הוא יצטרך עזרה,לא יושיטו לו יד כל כך מהר.. אכן כן,זה ייתכן עוזי

spectacular

New member
בית ספר להורות

זה לדעתי החיים עצמם,(כהורים). מה שאולי צריך לבדוק זה את מידת המוכנות הנפשית,הפיזית,והכלכלית והייתי אומרת שגם את הבריאות הנפשית, אבל זה לא נראה לי אפשרי בלי לפגוע בזכויות אחרות של הפרט.

לבדוק יכולות בסיסיות להורות

אם מחייבים אותי לשיחה עם הרבנית לפני החתונה אני לא רואה שום בעיה לחייב הורים ללמוד הורות ולעמוד במבחנים ומה עם זכויות של ילדים אלה שנפגעים וסובלים כל חייהם?

spectacular

New member
בית ספר להורות.

מה ילמדו בבית ספר להורות? אחריות? מה שלא למדו כל חייהם עד כה? לדעתי לא תימצא שיטה שתוכל לזהות את ה"לא -כשירים" להורות, ונניח שכן, זוג אשר ימצא לא כשיר,ירשם ויסווג, ויאסר עליהם להוליד ילדים. נראה לך? יקבע בחוק מה "נורמלי" ומותר ומה "לא נורמלי" ואסור? ומה עם החופש? ויש המון הורים נפלאים לילדיהם, שהם הורים מיוחדים ושונים, כי הם אנשים מיוחדים ושונים, (יהיו שיגידו "לא נורמלים")

ש איילת

New member
ומה עם בי"ס לילדות (מלשון ילדים)?

גם כמו בי"ס להורות, מלשון הורים. שזה חשוב לדעתי... יכול להיות מעניין, יותר מעניין מכמה מקצועות שמגישים לבגרות ויותר מועילים לחיים ולהתמודדות מול הורים.. נשמע "נורמלי"? מה דעתכם? לילטוב

spectacular

New member
להוסיף נושא ללימודים בבית הספר,

נשמע רעיון נהדר. לילה טוב.

כל מה שנדמה שאפשר ללמד...

מאבד מהספונטניות שלו. אוי ואבוי אם גם את נלמד... נדמה לי שבעולם כזה, לא ארצה לחיות... ללמד ילדות? איך אפשר? אם אין את זה, אין את זה.... (אני חושבת אותו הדבר על הורות. לא כל דבר שלומדים "יודעים". לדעת, זו חוויה אישית לגמרי שאינה קשורה בשום לימוד בבית ספר או שיטה. ה"לדעת" של כל אחד מאיתנו שונה, ואי אפשר ללמד אותו. ) מה עם הספונטאניות, היצירתיות, החדווה, והשמחה? גם את זה נלמד? אויי, הצילו, רק לא זה!

ש איילת

New member
אביבה,

חחח :) אני התכוונתי לאיזה קורס מודעות לילדים בדיוק כמו שיש להורים.. אבל אני זוכרת שפעם דיברנו על זה פה ואם אני לא טועה עוזי אמר דבר שהוא די נכון..שבשל גילם הצעיר הם לא תופסים עדיין את הדברים כמו שמבוגרים תופסים וכולי..לכן זה לא בדיוק עובד. אז נשאיר את קורסי המודעות למבוגרים יותר.. למרות ש..אני לא הייתי מתנגדת לגמרי ללמוד כמה דברים בגיל יותר צעיר.. וזה לא סותר את הספונטניות, היצירתיות וכל השאר... גם וגם.. זה גם יכול לחסוך טיפולים פסיכולוגיים בעתיד..
שבת שלום

ש איילת

New member
גם נכון..

אוי "אין לי עמוד שדרה" אני מסכימה למשהו אחד וגם למשהו נוגד בו זמנית..
איילת

בית ספר להורות

אני מרגישה שחסרה חוליה בחיים שלנו המתקדמים כל כך משהו שידאג להעלים את התופעה של המקרים הקצוניים בהורות כמו חיסון שהעלים מחלות ויראליות מהעולם החברה שלנו חייבת לבוא בפתרון כלשהו רק שיתחילו כבר!! וכמו שאיילת כתבה ללמד מקצוע "המשפחה" כבר בבתי ספר....משהו שיצמיח דור צעיר מודע יותר...מה אסור ומה מותר.....מה הם הזכויות ומה הם החובות יתכן וזה יתן פתרון טוב
שיהיו הורים מכל הסוגים רק שלא יכאיבו ויצלקו את ילדיהם האינטרנט חושף את עוצמות הכאב קשה ובלתי נתפס

Deerest

New member
טוב, אני רוצה להגיב, ברשותכן

אחרי שראיתי את התגובות עד כאן. החושך המוחלט ביותר נר קטן יכול להפר אנחנו, בהתנהגותנו, בחינוך, בדוגמא האישית, בערכים... זה תחילתו של אותו בית ספר. והמורים הטובים ביותר בבית הספר הזה הם... הילדים שלנו. ואסיים בה(מ)לצה צריך להתחיל ישר מהילד השלישי. ותארו לכם עוד שהילדים שלנו יפגשו וייצרו תאים משפחתיים. אה? מי יעצור אותנו

למעלה