מה קורה איתי? האם אני באמת מתקדם לאיפשהו? מה אני עושה עם החיים שלי?

פולגאר

Well-known member
אני רואה שהצלחת לפספס את החשיפה הדרמטית שלי מהחודש שעבר לפיה הכשלתי את עצמי במכוון במחצית ב' של כיתה ט' בשביל להגיע לכיתת המתקשים בשלושת השנים הבאות על-מנת לעשות מחקר על הלמידה של התלמידים המתקשים (הרי לעשות מחקר על אלו שלומדים טוב ונכון, בזה כבר יש פחות טעם) ;)

בפועל ובמחצית שלפני כן, במחצית א' של כיתה ט', עם הציונים שהגעתי אליהם ועם התעודה שקיבלתי, ההתלבטות באותו הזמן הייתה האם בשנה הבאה לשבץ אותי אל הכיתה המדעית או להקפיץ אותי כיתה, בצורה דומה-משהו לאמא שלי, שהוצע לה בזמנו לקפוץ שתי כיתות, אז הצעות לקפיצת כיתות היא דבר שאנחנו מורגלים בו אצלנו במשפחה ;)
ספר את המעשיות האלו לסבתא שלך,
לא כולם אינפנטילים כמוך שקונים את הלוקשים שלך.
אולי בדמיון שלך. בכל מקרה לא הבנתי את הקשר לנידון. האם אמורה להיות בעיה עם בית-ספר מעורב של יהודים-ערבים, אילו הייתי לומד בבית-ספר כזה?
בוודאי, הם מורידים את הרמה, עסוקים בפשיעה במקום בלימודים.
עובדה שאני מתקדם מדהים. עושה תואר (לא הראשון במשפחתי שעושה תואר, בניגוד אליך במשפחתך :)) בפסיכולוגיה (תואר אמיתי ורציני, בניגוד אליך עם הפייק תואר ב"צילום" [ממש מזכיר את התואר של אלפיני ב"מלונאות ומשקאות", או לחלופין, לימודי התעודה של חברה שלי שלי ב"איפור"] :)) במקביל לכתיבת עבודות גאוניות ורבות חשיבות :)
כולם כאן בפרדס, הבינו שזה ריפוי ועיסוק שהוריך שלחו אותך בכדי שיהיה להם "קצת" שקט ממך וכולם גם יודעים שהסיכוי שתסיים אותו נמוך יותר מהסיכוי לזכות בלוטו.
אמר מי שנמנה על האוכלוסייה שהכי נעזרת בשירותי הרווחה וחיה על חשבון משלם המיסים מבין כל אוכלוסיות המדינה :)

שלא לדבר גם על כל התקציבים המיוחדים שאתם מקבלים, העזרות המיוחדות, ההשתמטות מהצבא, ההתעקשות שלא ללמוד את הדברים החשובים שיעזרו לכם לחיות חיים יצרניים יותר בחברה (ואני מדבר על לימודי ליבה. אני אפילו עוד לא מדבר על זה שאתם לא לומדים באוניברסיטה) ועוד ועוד :)

אני מניח שזה נכון מה שמספרים, על הגמל שלא רואה את הדבשת של עצמו :)

צפה בקובץ המצורף 119168
השמנת מניסיונך לעקוץ קהילה שהיית מת להשתייך אליה?
צר לי, אנו לא מקבלים אינפנטילים.
אין לי, ככה זה אנשים שלא נזקקים לאפוטרופוסים. אין להם :)

בלי להעליב, אבל גם אם היו לי, גם להיות עם עובדות סוציאליות כמוך, זה גם כן לא להיט :)

איך עברה השבת דרך אגב? אתה בשנות השבעים לחייך. אני דואג לך. היה מה לאכול? היו מספיק שמיכות בשביל להתחמם? חשוב שתתעקש מול העובדות הסוציאליות שלך על הזכות הבסיסית שלך לסיים את חייך בכבוד :)

מי כמוך יודע. אתה אחד מאותם חלשים שהחברה לוקחת על כתפיהם. לסיום, רק אגיד ואומר שצריך להיות בן-אדם מאוד-מאוד טיפש, בצורה מאוד-מאוד מיוחדת (אבל טוב, נו, חרדי, אז הנה זה מסתדר) כדי להיות חייב למישהו כל-כך הרבה כפי מה שאתה חייב לי, אך לדבר אליו ולהתייחס אליו כפי מה שאתה מדבר ומתייחס אליי, עם כל-כך הרבה כפיות טובה :)

אך אולי כאן למעשה טמון שורש הבעיה. אולי זה דווקא מתוך היותכם האוכלוסייה הטיפשה ביותר במדינה, הכי פחות משכילה במדינה, הכי פחות מוכשרת במדינה, הכי פחות יצרנית במדינה וכן הלאה וכן הלאה, ולכן שהכי הרבה מקבלת במדינה ללא תמורה, כי אנחנו הרי מדינת רווחה אז כפי מה שאמרת אנחנו דואגים לחלשים בקרבנו, אתם פשוט כל-כך רגילים לקבל, שכבר איבדתם את ההערכה שלכם והוקרת התודה שלכם על כל שאתם מקבלים, ומכאן כפיות הטובה שלכם בכלל, וכפיות הטובה שלך כלפיי, ברמה היותר פרטנית :)
בינתיים מי שנתמך בכל מובן המילה (לא רק כלכלית) הוא אתה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ספר את המעשיות האלו
מעשיות? 😂

כי הידרדרות של בין מינימום של עשרים נקודות למקסימום של ארבעים נקודות בשבע מקצועות מתוך שתיים-עשרה בתוך מחצית אחת זה דבר סביר מבחינה סטטיסטית? 😂

כי כשבמחצית א' מתוך ארבע-עשרה מקצועות (במחצית ב' היו שתיים-עשרה, בראשונה ארבע-עשרה, הורידו לנו שתי מקצועות במעבר בין המחציות) אתה מסיים שבע מקצועות בהצטיינות, כלומר בציון של 90 ומעלה (אפרט בהמשך תגובתי), ובמחצית ב' אתה לא מסיים אפילו לא מקצוע אחד בהצטיינות והציון הכי גבוה שלך הוא 85, זה דבר סביר מבחינה סטטיסטית? 😂

עדיף שתשב 😂

giphy (2).gif
לסבתא שלך,
אני לא יכול. היא נפטרה ב-1998. הורישה מיליון שקל ודירה. מה סבתא שלך הורישה? בטח רק חובות 🤷‍♂️
לא כולם אינפנטילים כמוך
עובדה שאינני אינפנטיל, כפי מה שהוכח לא מזמן, כאשר התבקשת להסביר מדוע אני אינפנטיל לתפיסתך, רק בשביל שלאחר שתסביר, כל ההסברים שלך על למה אני אינפנטיל יופרכו מיד:

__צילום מסך_11-11-2024_161022_www.tapuz.co.il.jpeg

גם אם רק לצורך הדוגמה, היינו אומרים שהטענה השטותית והשקרית שלך שאני אינפנטיל נכונה, עדיף להיות חרדי מפגר?

נקודה למחשבה בשבילך.

רובינשטיין (2).jpg
xspo0jvp.png
4h0u9w0q.png

ועכשיו קבל תמונות של פצצת על נוצרייה, צ'יזבורגר, וילד גוי רוכב על חזיר:

evyys5aj.png
Cheeseburger.jpg
SQD4YJSKGNUIURO6U74IY2YFKM.jpg

ואני אמשיך לדחוף לך בפרצוף תמונות של פצצות על נוצריות, צ'יזבורגרים, וילדים גויים שרוכבים על חזירים עם כל פעם נוספת שאראה אותך קורא לי אינפנטיל, קל וחומר לאחר שהצלתי אותך מחסימה לצמיתות ואתה חייב לי את כל השהות שלך באתר (כפוי טובה כפי מה שלא ראיתי בחיי [וראיתי] כבר אמרנו?), לאחר מה שלא עשיתי לך שום דבר בשביל לזכות ביחס הזה מלבד קנאתך העזה בי, לאחר שהתבקשת פעמים רבות לחדול מהטרדותיך, והכי חשוב, ומעל הכול, לאחר שעצם הטענה הופרכה, כניתן לראות בתמונה שצורפה לתגובה זאת.
שקונים את הלוקשים שלך.
לוקשים?

זה למה הייתי בכיתות של התלמידים עם הציונים הגבוהים מכיתה א' ועד ח'? 😂

זה למה במחצית א' של כיתה ט' סיימתי שבע מקצועות מתוך ארבע-עשרה, כלומר אחד מתוך כל שתי מקצועות, בהצטיינות, שלוש מקצועות בציון 90, עוד שלוש מקצועות בציון 95 ועוד מקצוע בציון 100? 😂

זה למה בספר המחזור של סוף י"ב כתבו על גאונותי המופלגת? 😂

זה למה במשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א כל אחד קיבל דף עם השם שלו וכולם היו צריכים לכתוב מה הם חושבים על כל שאר התלמידים ומחצית הכיתה שלי כתבה על חוכמתי הרבה? 😂

זה למה גם לאחר הבית-ספר ובחיי הבוגרים כולם אינם חודלים מלדבר לרגע על גאונותי הרבה כולל כאן בתפוז, כולל הודעות ושרשורים שלמים שנכתבים על גאונותי? 😂

שוב פעם, עדיף שתשב 😂

lolol-lmao.gif
בוודאי, הם מורידים את הרמה, עסוקים בפשיעה במקום בלימודים.
לא נכון. פשוט לא נכון. אתה סתם גזען.

בכל מקרה וכאמור, לא למדתי בבית-ספר מעורב.
כולם כאן בפרדס, הבינו שזה ריפוי ועיסוק שהוריך שלחו אותך בכדי שיהיה להם "קצת" שקט ממך
חשוב לציין שכולם כאן בפרדס גם הבינו שאני טרנסג'נדר, הומוסקסואל, בתול, נכה, מכוער כמו תחת, גרונטופיל, מזוכיסט, מגלומן, בעל דימוי עצמי נמוך, סכיזופרן, דלוזיונאלי, סובל מאספרגר, סובל מפיצול אישיות, בעל צרכים מיוחדים, פסיכופאת, מוגבל, בעל הפרעת אישיות גבולית, בעל הפרעת אישיות נרקיסיסטית, תולעת שמנה ומכוערת, למד בכיתת מוגבלים, ילד מטומטם, סובל מפיגור קל, נכשל בלימודי פסיכולוגיה, לא עשה כלום עם החיים שלו, נכשל בכל מה שהוא עושה, יעביר את חייו בכפר טיפולי ואלים מילולית, מינית ופיזית כלפי נשים 😂

עוד חשוב לציין שכולם כאן בפרדס הם אוסף של אנשים מפגרים, עניים, קנאים, לוקים בנפשם, חרדים, אתיופים, בלתי משכילים ושנמנים על עלובי החיים 😂

עם כל הכבוד, אני לא חושב שהייתי סומך יותר מידי על מה שכולם כאן בפרדס "מבינים" 😂

:ROFLMAO: LMAO

וכולם גם יודעים שהסיכוי שתסיים אותו נמוך יותר מהסיכוי לזכות בלוטו.
כי חרדי מפגר שמגיע מעוני קשה, לא למד לימודי ליבה, הוא האדם הראשון במשפחתו ללמוד לימודים אקדמיים, וגם אז זה פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת כלשהי במזרח אירופה, שזה רק אתה ואפילו עוד לא הספקתי להגיע לשאר האנשים, ועכשיו שאר האנשים, אוסף של אנשים מפגרים, עניים, קנאים, לוקים בנפשם, חרדים, אתיופים, בלתי משכילים ושנמנים על עלובי החיים, אלו, אתה והם, אתם האנשים הנכונים בשביל להסתובב ולהגיד לאנשים אחרים אם הם כן או לא יסיימו תארים כאלו או אחרים, נכון כפרה?

giphy (2).gif

ועוד למי מבין כל האנשים? לי. ילד שמנת אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני זין מניאק מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, כי בשלב מסוים מאבדים את הספירה, לא שלכם יש דרך לדעת), נכון מותק?

lolol-lmao.gif
השמנת מניסיונך לעקוץ
מה זה? מה זה? אני שמן? שמועה שקרית חדשה? אהבתי 😂
קהילה שהיית מת להשתייך אליה?
כי הקהילה הכי טיפשה, ענייה ולא משכילה בארץ היא קהילה שהייתי מת להשתייך אליה, נכון מותק? :ROFLMAO:

צר לי, אנו לא מקבלים אינפנטילים.
כי הקהילה הכי טיפשה, ענייה ובלתי משכילה בארץ היא מועדון חברים יוקרתי ואקסקלוסיבי שמקבל אליו רק את הטובים והנכונים, היפים והאמיצים, נכון מותק? :ROFLMAO:

giphy (2).gif

(סלח לי על החזרה על אותם האימוג'ים והסרטונים. אין לי מספיק אימוג'ים וסרטונים של אנשים נקרעים מצחוק כפי מה שאתה מצחיק אותי עם מאגר הטיפשות הבלתי נדלה שלך. אולי עכשיו ולאחר ההיכרות איתך אני אכן צריך להגדיל את אותו מאגר...😂).

בכל מקרה, וכאמור, אני לא אינפנטיל כפי מה שהוכח רק בהודעה זאת. גם אם הייתי, עדיף להיות אינפנטיל על-פני חרדי מפגר:

רובינשטיין (2).jpg
xspo0jvp.png
4h0u9w0q.png
בינתיים מי שנתמך בכל מובן המילה (לא רק כלכלית) הוא אתה.
אתה כל-כך טיפש וכל-כך דינוזאור שאתה אפילו לא מצליח להבין שזה מה שמקובל ונהוג היום, וחושב שמדובר בקרקע פורייה לביקורת כלפיי, כאשר למעשה, זה מה שהיום נהוג ועושים-גרים עם ההורים עד גיל 30 או עד שמתחתנים, מה שבא יותר מוקדם, וזאת כדי לצבור בינתיים השכלה וכסף, ולא לצאת אל העולם מוקדם מידי, ליפול על הפרצוף, ולא להצליח לקום שוב לעולם, כמו מה שקרה לך ולסבא של כיפה אדומה. הקטע הכי מצחיק הוא שאתה, סבא, ועוד הרבה שכמותכם וברמתכם, כל-כך טיפשים, כל-כך חסרי מודעות, כל-כך חסרי תבונה בסיסית, וכל-כך דינוזאורים, שאתם כל-כך לא מכירים שום דרך אחרת, ואתם כל-כך שבויים בקונספציה הכוזבת של הדרכים הכושלות שבהן גדלתם, שאפילו אחרי מה שדרכי חייכם והחינוך שעליו גדלתם הרסו את חייכם, ואתם לוזרים גמורים וחסרי תקנה, אתם ממשיכים להאמין ולתמוך באותם דרכי חיים וחינוך שהפכו אתכם ללוזרים המוחלטים שאתם, אפילו אחרי שאתם רואים שנכשלתם בחיים ואפילו אחרי שאתם רואים מה יצא מכם, כי עד כדי כך אתם קורבנות של מה שקרה לכם, ושל חוסר ההיכרות עם כל דרך או אפשרות אחרת כלשהן, ועכשיו אתם מעבירים את הפתאטיות שלכם ואת דרכיכם השגויות שהרסו את חייכם (דרכים שהיו גם הדרכים של הוריכם לפניכם) הלאה אל הדורות הבאים, ומגדלים לוזרים מוחלטים כפי מה שאתם וכפי מה שהיו הוריכם לפניכם.

כל זה כמובן זה מחזה מזעזע לראות אותו מהצד, במיוחד עבורי בתור ילד שמנת מפונק, שכל-כך שפר עליו מזלו, ושכעת, ושמשיש לו הכול, לא נותר לו אלא לחמול על כל אותם עלובי החיים, כמוך וכמו הסבא (לדוגמה).

ממש קורע לב.

כל זה גם מזכיר לי את אותו המשל המפורסם, על "ילד א' וילד ב'", הנה הוא לפניך:

"ילד א' וילד ב'

מעשה בשני ילדים שנולדו באותו יום, באותה שנה, באותה מדינה

ילד א' וילד ב'

לילד א' יש אבא עורך דין ואמא מהנדסת חשמל

לילד ב' יש אמא עוזרת לגננת ואבא פועל טקסטיל במפעל

לילד א' יש המון צעצועים ומשחקים

לילד ב' יש חדר עם עוד 4 אחים

לילד א' יש מחשב, לילד ב' אין

לאחר 6 שנים, באותו יום ובאותה השנה, הם נכנסים לכיתה א

ילד א' מגיע כשהוא כבר יודע לכתוב ולקרוא, קצת חשבון, ואפילו קצת אנגלית

וילד ב'… לילד ב' אין ילקוט, אז הוא סוחב את המחברות בשקית

ילד א' מכין את השיעורים במחשב ומגיש בזמן

לילד ב' אין מחשב (כבר אמרנו) ואין גם שולחן.

לילד א' יש חוג אומנות, חוג מחשב וחוג פסנתר

וילד ב', כשיש בלגן בבית, הוא בורח לחבר'ה בחצר.

וחולפות שש שנים ושני הילדים בכיתה ו' והנה הם מחולקים להקבצות

וילד א' הולך להקבצה א' וילד ב' הולך להקבצה ב'.

לילד א' יש מורה פרטית ולילד ב' אין.

לילד א' אומרים כולם שהוא בטוח יהיה פרופסור כי הוא יודע מתמטיקה טוב

וגם לילד ב' אומרים שיש חוכמה, חוכמת רחוב.

והשנים חולפות והילדים מגיעים לתיכון

וילד א' הולך ל-5 יחידות לימוד מתמטיקה ו-5 אנגלית.

וילד ב' רק ל-3 ול-4.

ולפעמים בהפסקות מבטיהם של שני הילדים מצטלבים

ולרגע אחד שניהם מבינים שמשהו פה לא צודק, שהם בחיים לא יהיו שווים.

שנים חולפות מאותו יום בו נולדו שני הילדים והנה הם משוחררים מהצבא

ילד א' קיבל מאבא מתנת שחרור – טיול מסביב לעולם.

ילד ב' בבוקר משלים בגרויות ובערב עובד, מלצר באולם.

והם נכנסים לאוניברסיטה… באותו יום באותה שנה

ילד א' שילם מראש את שכר הלימוד ל-4 שנים,

וילד ב' עובד בלילות במלצרות וממשיך ללמוד בימים.

וככל שהאוברדראפט גדל, כך יורדים הציונים ואחרי שנתיים, ילד ב' נשבר.

"נלך לעבוד שנתיים שלוש" הוא אומר לעצמו, "נעשה קצת כסף ואח"כ נחזור ללמוד

ילד ב' נוטש את ספסל הלימודים… והוא לא חוזר עוד.

שניהם כבר בני 30, באותה שנה, באותה מדינה

לילד א' נולד ילד א' ולילד ב' נולד ילד ב'".

נערך לאחרונה ב:
אנחנו יודעים עפ"י תגובותיו שהוא לא מתקדם לשום מקום, אלא רק הולך ברוורס, כי מה מה שאפשרי בגיל צעיר לא מקובל בגיל בוגר יותר.
הוא הולך בנתיב סטנדרטי למדי של להיות פסיכולוג,למרות כל ההצהרות הבומבסטיות.

דיברגנט חדש

Well-known member
הוא הולך בנתיב סטנדרטי למדי של להיות פסיכולוג,למרות כל ההצהרות הבומבסטיות.
אשרי המאמין :)
בציונים הנמוכים שלו באוניברסיטה הכי פשוט נחשבת, הוא לא יכול להיות פסיכולוג קליני וגם לא קליני, גם אם אתעלם מכל הקטע האינפנטילי שלו.
אני לא יודע אם אתה עושה את זה מטפשות או מאי הכרת המטרייה האקדמית.

אשרי המאמין :)
בציונים הנמוכים שלו באוניברסיטה הכי פשוט נחשבת, הוא לא יכול להיות פסיכולוג קליני וגם לא קליני, גם אם אתעלם מכל הקטע האינפנטילי שלו.
אני לא יודע אם אתה עושה את זה מטפשות או מאי הכרת המטרייה האקדמית.
מעניין אם זה נכון מה שאתה אומר זה יכניס אותו לבעיה,

לוותר על פסיכולוגיה אלא אם יעשה איזה עבודות או איזה קשקוש שידרשו ממנו בשביל לעבור את הסף(ז"א יצליח לשכנע את הממונים

בגלל שהוא לבן מוצלח וכד' עד שתתפוצץ מזעם),

ללמוד בחו"ל ואז לעזוב את חיק המשפחה המפנק,

אולי ללמוד תואר שני במכללה.

משום מה בהיגיון שלי תואר שני במכללה אמור להיות קשה יותר מאוניברסיטה פתוחה כי שם מדובר בכיתה וירטואלית

רוב הזמן.

אבל כולם יודעים שמכללה זה סה"כ תביא כסף תקבל תואר - בטח במדעי הדשא.

אולי לעשות תואר בפסיכולוג לא קליני.

דיברגנט חדש

Well-known member
מעניין אם זה נכון מה שאתה אומר זה יכניס אותו לבעיה,

לוותר על פסיכולוגיה אלא אם יעשה איזה עבודות או איזה קשקוש שידרשו ממנו בשביל לעבור את הסף(ז"א יצליח לשכנע את הממונים

בגלל שהוא לבן מוצלח וכד' עד שתתפוצץ מזעם),

ללמוד בחו"ל ואז לעזוב את חיק המשפחה המפנק,

אולי ללמוד תואר שני במכללה.

משום מה בהיגיון שלי תואר שני במכללה אמור להיות קשה יותר מאוניברסיטה פתוחה כי שם מדובר בכיתה וירטואלית

רוב הזמן.

אבל כולם יודעים שמכללה זה סה"כ תביא כסף תקבל תואר - בטח במדעי הדשא.

אולי לעשות תואר בפסיכולוג לא קליני.

למה אתה מביש את עצמך וכותב שטויות ע"ג שטויות? ("יצליח לשכנע את הממונים בגלל שהוא לבן מוצלח וכד'")
יאללה, תמשיך להתכתב עם עצמך או עמו, מצא מין את מינו |נחמה|

על השטויות שלך לגבי מכללה, לא אטרח להגיב ואם בכל זאת, אתה רוצה תגובה, לך לתגובות של הנרי ;)

למה אתה מביש את עצמך וכותב שטויות ע"ג שטויות? ("יצליח לשכנע את הממונים בגלל שהוא לבן מוצלח וכד'")
יאללה, תמשיך להתכתב עם עצמך או עמו, מצא מין את מינו |נחמה|

על השטויות שלך לגבי מכללה, לא אטרח להגיב ואם בכל זאת, אתה רוצה תגובה, לך לתגובות של הנרי ;)
אוקי,אם אתה כזה חכם תגיד לי מה הוא יעשה שהציון שלו לא יהיה גבוה מספיק.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יפסיק לבזבז זמן על הפורומים וישפר את ציוניו גם במחיר של חזרה על קורסים,
קודם שיהיה צורך בשיפור ציונים וחזרה על קורסים, אחרי זה נדבר 😂
אין קיצורי דרך |נחמה|
מצחיק לשמוע את זה ממי שכל הקריירה האקדמית שלו היא קיצור דרך אחד גדול 😂

ai27

Well-known member
קודם שיהיה צורך בשיפור ציונים וחזרה על קורסים, אחרי זה נדבר 😂
אז מה הממוצע בתואר?
וכמה קיבלת במתא"ם?
מצחיק לשמוע את זה ממי שכל הקריירה האקדמית שלו היא קיצור דרך אחד גדול 😂
לא כולם יכולים להסתדר כמוני.
אם תרצה טיפים אשמח לעזור

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אז מה הממוצע בתואר?
75, אבל זה לא רלוונטי, כי זאת לא הדרך שדרכה אתקבל.
וכמה קיבלת במתא"ם?
הציונים עוד לא חזרו, אבל גם זה לא רלוונטי, כי גם זאת לא הדרך שדרכה אתקבל.
לא כולם יכולים להסתדר כמוני.
אם תרצה טיפים אשמח לעזור
אני לא צריך טיפים, אבל מכתב המלצה מהקרוב משפחתך המולטי מיליונר יהיה נחמד. בתמורה, אספר לכם את העתיד.

ai27

Well-known member
75, אבל זה לא רלוונטי, כי זאת לא הדרך שדרכה אתקבל.
הציונים עוד לא חזרו, אבל גם זה לא רלוונטי, כי גם זאת לא הדרך שדרכה אתקבל.
בהחלט.
אני לא צריך טיפים, אבל מכתב המלצה מהקרוב משפחתך המולטי מיליונר יהיה נחמד. בתמורה, אספר לכם את העתיד.
אפילו אני בעצמי לא הייתי ממליץ עליך

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אפילו אני בעצמי לא הייתי ממליץ עליך
אני גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה. למתמטיקה יש את ארכימדס, לפיזיקה יש את ניוטון, לפסיכולוגיה יש את מאור פז. אין שום סיבה שבעולם שגדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע מסוים, לא ימליצו עליו לתואר שני באותו מדע.

ai27

Well-known member
אני גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה. למתמטיקה יש את ארכימדס, לפיזיקה יש את ניוטון, לפסיכולוגיה יש את מאור פז. אין שום סיבה שבעולם שגדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע מסוים, לא ימליצו עליו לתואר שני באותו מדע.
סיבה הרי יש
אתה צריך להפגין ידע ולעבור את הסף
לקחת את המקצוע ברצינות לשם שינוי

למעלה