hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
מה זה? על מה אני מסתכל? איך קוראים את זה? מאיפה זה לקוח? מה זה אומר? זה לא עובד ככה, הסוגד ai27.
העניין לא סגור. לא הבנתי כלום. גם אל תשים את התמונה הזאת. הוא חרדי. אתה לא חרדי. אתה דתי. איזה סוג של דתי אתה, דרך אגב? כי הבנתי שיש כמה סוגים.אני שמח שהעניין הזה סגור
תסתכל יותר טוב. הכי נמוך שהתקבל זה 83. גם לא מובן לי מאיפה אתה מביא את הדברים האלו? תשים קישורים. שיהיה אמין. תן גם קצת רקע. מה, מי, איך, איפה. אני לא עובד בצורה הזאת. אי-אפשר להבין ככה כלום.לגבי הקבלה לתואר שני
נראה שהממוצע הכי נמוך שהתקבל לתואר שני היה באריאל וחיפה - ממוצע של 84
כך שתצטרך להעלות את הממוצע שלך ב9 נקודות, כדי להיות מהנמוכים ביותר שהתקבלו (לא בקלינית, בכלל)
משמע - לעלות 9 נקודות כדי שתחשב "בינוני"
לדעתי כבר עכשיו הממוצע שלי בינוני. לא הסברת כלום כמו שצריך והתמונות לא ברורות ולא ברור מה רואים בהן.
הסטודנטים בעלי הציון הממוצע הנמוך ביותר שעדיין התקבלו לתואר שני הם לא הסף ל"בינוני" שלא אלא על-פי ההחלטה השרירותית שלך. זה לא עובד ככה.
ממוצע בינוני זה מי שהממוצע שלהם הוא בין האחוזון ה-33 לאחוזון ה-66 מבין כל הסטודנטים.
אולי-אולי אני אקים בית חולים פסיכיאטרי משלי, ואם כן, אז בהמשך, לא בעתיד הקרוב.למה?
הרי כשתראה להם כל את התיאוריות שלך - וודאי תתקבל עם סיום התואר השני למסלול מזורז לניהול
ובשם להיות "סגן מנהל"? לא מתאים. עדיף לתקן את החוק.טכנית כן - אבל וודאי תוכל למצוא דרך לעקוף את זה,
למשל להיות סגן המנהל (אבל לנהל בפועל)
או ללמוד תואר באינטרנט, כמו אח שלי
אני עדיין מחכה לתשובה, אבל זה צריך להיות ציון נמוך מאוד. 80 או 70. ציון שאני מאוד גאה בו. ציון שבתור ציון המתא"ם הנמוך מאוד של לא אחר מאשר גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, הוא ציון שמוכיח ויוכיח עד כמה שהמתא"ם הוא כלי מנותק מהמציאות ופסול לחלוטין למיון מועמדים לתואר שני בפסיכולוגיה, מה שיאפשר להעיף את מבחן המתא"ם לכל הרוחות בבוא היום.כמה קיבלת בסוף?
או לחלופין-לבצע בו תיקונים נרחבים, וגם אז הוא יתאים למיון מועמדים לתואר שני ברק חלק מהמסלולים ואז אולי-אולי אפשר לתת לו להישאר.