מה קורה איתי? האם אני באמת מתקדם לאיפשהו? מה אני עושה עם החיים שלי?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה זה? על מה אני מסתכל? איך קוראים את זה? מאיפה זה לקוח? מה זה אומר? זה לא עובד ככה, הסוגד ai27.
אני שמח שהעניין הזה סגור
1730230250083.png
העניין לא סגור. לא הבנתי כלום. גם אל תשים את התמונה הזאת. הוא חרדי. אתה לא חרדי. אתה דתי. איזה סוג של דתי אתה, דרך אגב? כי הבנתי שיש כמה סוגים.
לגבי הקבלה לתואר שני
נראה שהממוצע הכי נמוך שהתקבל לתואר שני היה באריאל וחיפה - ממוצע של 84
כך שתצטרך להעלות את הממוצע שלך ב9 נקודות, כדי להיות מהנמוכים ביותר שהתקבלו (לא בקלינית, בכלל)
משמע - לעלות 9 נקודות כדי שתחשב "בינוני"

1730229613321.png
תסתכל יותר טוב. הכי נמוך שהתקבל זה 83. גם לא מובן לי מאיפה אתה מביא את הדברים האלו? תשים קישורים. שיהיה אמין. תן גם קצת רקע. מה, מי, איך, איפה. אני לא עובד בצורה הזאת. אי-אפשר להבין ככה כלום.

לדעתי כבר עכשיו הממוצע שלי בינוני. לא הסברת כלום כמו שצריך והתמונות לא ברורות ולא ברור מה רואים בהן.

הסטודנטים בעלי הציון הממוצע הנמוך ביותר שעדיין התקבלו לתואר שני הם לא הסף ל"בינוני" שלא אלא על-פי ההחלטה השרירותית שלך. זה לא עובד ככה.

ממוצע בינוני זה מי שהממוצע שלהם הוא בין האחוזון ה-33 לאחוזון ה-66 מבין כל הסטודנטים.
למה?
הרי כשתראה להם כל את התיאוריות שלך - וודאי תתקבל עם סיום התואר השני למסלול מזורז לניהול
אולי-אולי אני אקים בית חולים פסיכיאטרי משלי, ואם כן, אז בהמשך, לא בעתיד הקרוב.
טכנית כן - אבל וודאי תוכל למצוא דרך לעקוף את זה,
למשל להיות סגן המנהל (אבל לנהל בפועל)
או ללמוד תואר באינטרנט, כמו אח שלי
ובשם להיות "סגן מנהל"? לא מתאים. עדיף לתקן את החוק.
כמה קיבלת בסוף?
אני עדיין מחכה לתשובה, אבל זה צריך להיות ציון נמוך מאוד. 80 או 70. ציון שאני מאוד גאה בו. ציון שבתור ציון המתא"ם הנמוך מאוד של לא אחר מאשר גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה, הוא ציון שמוכיח ויוכיח עד כמה שהמתא"ם הוא כלי מנותק מהמציאות ופסול לחלוטין למיון מועמדים לתואר שני בפסיכולוגיה, מה שיאפשר להעיף את מבחן המתא"ם לכל הרוחות בבוא היום.

או לחלופין-לבצע בו תיקונים נרחבים, וגם אז הוא יתאים למיון מועמדים לתואר שני ברק חלק מהמסלולים ואז אולי-אולי אפשר לתת לו להישאר.

ai27

Well-known member
מה זה? על מה אני מסתכל? איך קוראים את זה? מאיפה זה לקוח? מה זה אומר? זה לא עובד ככה, הסוגד ai27.
העניין לא סגור. לא הבנתי כלום.
אתה אמרת "מה שיהיו הנתונים והתשובות, אני כמובן אקבל את זה."
אלו הנתונים והתשובות
גם אל תשים את התמונה הזאת. הוא חרדי. אתה לא חרדי. אתה דתי. איזה סוג של דתי אתה, דרך אגב? כי הבנתי שיש כמה סוגים.
הוא לא חרדי ולא דתי
אבל הוא נחמד מאוד, וכתב ספרים מעולים כמו "ישן בחדרו של היטלר"
תסתכל יותר טוב. הכי נמוך שהתקבל זה 83. גם לא מובן לי מאיפה אתה מביא את הדברים האלו? תשים קישורים. שיהיה אמין. תן גם קצת רקע. מה, מי, איך, איפה. אני לא עובד בצורה הזאת. אי-אפשר להבין ככה כלום.
אלה הנתונים והתשובות
קבל את זה

ממוצע בינוני זה מי שהממוצע שלהם הוא בין האחוזון ה-33 לאחוזון ה-66 מבין כל הסטודנטים.
אני שמח שויתרת על הרעיון להתקבל לתואר שני
בהדרגה נביא אותך למצב בו תוכל להיות מיניון שלי בשכר מינימום
אני עדיין מחכה לתשובה, אבל זה צריך להיות ציון נמוך מאוד. 80 או 70. ציון שאני מאוד גאה בו
גם אני
תוכל להיות מיניון יוצא מהכלל

אלו הנתונים והתשובות

הוא לא חרדי ולא דתי

אלה הנתונים והתשובות
קבל את זה

גם אני
הוא צודק לתת דברים בלי קישורים זה לא רציני.

בכל מקרה לדעתי הוא יצליח להתקבל.

מה השיטה שלו?

לשבור פסיכולוגית את האנשים מולו עם השטויות שלו.

הרי מדובר בקשקשן בלי תקנה זה המהות שלו.

הוא גם מבין שכל המיונים זה חרטא ברטא והמטרה האמיתית שלהם

זה לסנן אנשים לא מספיק חכמים ,לא מספיק משקיעים ולא מספיק מאמינים בחומר.

הוא ישגע אותם עם ה"אני יותר חכם",ישקיע בזה עד שיתקבל וישכנע אותם שהוא מאמין בחומר.

אם צריך הוא יביא הקלות של קשיי למידה וכד'.

ולמה זה?

כי אין לו אפשרות אחרת.

אין לו משהו אחר לעשות בחיים.

זה מבחינתו המקצוע האולטימטיבי - אתה מבלבל את המוח ומקבל כסף בלי שאתה צריך

להביא תוצאות.

דרך אגב בנתונים שהבאת אין אונ' פתוחה.

ai27

Well-known member
מה זה? על מה אני מסתכל? איך קוראים את זה? מאיפה זה לקוח? מה זה אומר? זה לא עובד ככה
מכיוון שלא הייתי ליד מחשב עד עכשיו רק עכשיו אוכל לתת לך את הקישור המלא
לדברים האלה קוראים "גרפים"
זה חומר של תיכון
וזה מראה את ההתפלגות של הציונים
במקרה שלך - 8 נקודות מתחת לנמוך ביותר (באר שבע)

זה חומר של תיכון
אין תאריך של הסטטיסטיקה הזאת.

יכול להיות כבר לא רלוונטי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ברור, אבל לא הבאת את מה שהיית אמור, ואסביר בהמשך תגובתי.
אלו הנתונים והתשובות
לא.
הוא לא חרדי ולא דתי
על מה אתה מדבר? זה פולגאר :D
אלה הנתונים והתשובות
קבל את זה
אז זהו, שלא. אסביר בהמשך תגובתי.
אולי בדמיון שלך.
אני אהיה עצמאי ואעשה אלפי דולרים לשעת עבודה, תודה לך.
גם אני
אם אני מיניון, אז הנה המיניון שאני:

2Ce1.gif
זה חומר של תיכון
ועכשיו אני אסביר לך את הטעות שלך. הרעיון שלך ומה שרצית לעשות היה להוכיח לי שהממוצע שלי הוא כביכול נמוך, על-פי סטנדרטים של השוואה לציוני אחרים.

לכן היית אמור להשוות להתפלגות הממוצעים של כלל הסטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה בישראל לפחות, אם לא בעולם.

בפועל, הנתונים שאתה הבאת אותם, הם נתונים מאוד-מאוד אחרים ממה שהיית אמור להביא.

הבאת את ממוצעי התואר הראשון בפסיכולוגיה, רק של סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה שגם התקבלו לתואר שני בפסיכולוגיה, שזאת כבר טעות כי זאת תמונה מאוד לא מייצגת, אבל גרוע מכך, הרבה יותר גרוע מכך, אתה הבאת את ממוצעי התואר הראשון בפסיכולוגיה רק של סטודנטים שגם התקבלו לתואר שני בפסיכולוגיה, איפה? במדינה שהכי קשה בה בעולם להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה-ישראל, מה שהופך את התמונה לרק עוד יותר לא מייצגת.

בישראל יש עשרות אלפי סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה, ורק כמה וכמה עשרות סטודנטים בכל הארץ כולה לתואר שני בפסיכולוגיה, מה שמעיד על ניתוק חמור של המערכת כמו גם קשיים חמורים וסף בשמיים שלא בצדק של תנאי קבלה לתואר שני בפסיכולוגיה.

המצב למעשה כה חמור שלמעשה, כמות הסטודנטים הישראלים לתואר שני בפסיכולוגיה בחו"ל גדולה פי כמה וכמה מהכמות בארץ, כי עד כדי כך השיטה מקולקלת, ועד כדי כך חסרים תקנים ומקומות, בהשוואה לביקוש האדיר.

התמונה שהבאת לא הייתה יכולה להיות תמונה פחות מייצגת של התפלגות הממוצעים בקרב בוגרי תואר ראשון בפסיכולוגיה.

כשתביא את הנתונים הנכונים, יהיה על מה לדבר, ואני כמובן אקבל אותם, אבל מה שהבאת, זה לא זה, ועד אז, אני עומד על דעתי שממוצע של 75 הוא ממוצע בינוני. טענה שאנשים שונים טוענים נגדה, אך נכשלים וממשיכים להיכשל עד עצם היום הזה, כולל אתה, להפריך אותה.

ai27

Well-known member
על מה אתה מדבר? זה פולגאר :D
לא - זה טוביה טננבאום 1731595670122.jpeg 1731595754462.png
סופר רב-מכר,
ועיתונאי בישראל, ארה"ב וגרמניה.
שנה שלמה הוא היה חרדי לצורך כתיבת ספר שלו: "חרדי וטוב לו"
אם אני מיניון, אז הנה המיניון שאני:
צפה בקובץ המצורף 120069
סגרנו
ועכשיו אני אסביר לך את הטעות שלך. הרעיון שלך ומה שרצית לעשות היה להוכיח לי שהממוצע שלי הוא כביכול נמוך, על-פי סטנדרטים של השוואה לציוני אחרים.
לכן היית אמור להשוות להתפלגות הממוצעים של כלל הסטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה בישראל לפחות, אם לא בעולם.
הסטנדרטים שלך מאוד מאוד נמוכים
כשתביא את הנתונים הנכונים, יהיה על מה לדבר, ואני כמובן אקבל אותם, אבל מה שהבאת, זה לא זה, ועד אז, אני עומד על דעתי שממוצע של 75 הוא ממוצע בינוני. טענה שאנשים שונים טוענים נגדה, אך נכשלים וממשיכים להיכשל עד עצם היום הזה, כולל אתה, להפריך אותה.
יהיה ממש מעניין לראות את תמלול ראיון הקבלה שלך לרייכמן

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא - זה טוביה טננבאום
1731595670122.jpeg
1731595754462.png

סופר רב-מכר,
ועיתונאי בישראל, ארה"ב וגרמניה.
שנה שלמה הוא היה חרדי לצורך כתיבת ספר שלו: "חרדי וטוב לו"
שנה שלמה? חי ככה? בשביל ספר? נשמעת כמו עבודת מחקר רצינית מאוד. גם אני אדם כותב, בעיקר ספרי מדע, אבל גם ספרות פרוזה וספרות עלילתית יצא לי לכתוב, אז אני יודע מה זאת עבודת מחקר בשביל ספר. הספר שלי שעבודת המחקר שעשיתי בשבילו הייתה הכי רצינית, ממושכת וכבדה, למרות שהוא לא הספר הטוב ביותר שלי, הוא "החיים הנפלאים של טריסטן". אבל אני יותר אוהב ומתגאה בספריי "העולם על-פי אדריאן" ו"חיים קטנים".
יאללה. באמת סגרנו. העיקר שאני מלך 😂
הסטנדרטים שלך מאוד מאוד נמוכים
לא. הסטנדרטים שלכם מאוד נמוכים כי זה מה שאתם בחרתם לדבר עליו. אתם אמרתם שהממוצע שלי נמוך, וזה איך שזה נמדד. ביחס לכל השאר מאותה קבוצה, ואותה קבוצה שלי, היא סטודנטים/בוגרים בתואר ראשון בפסיכולוגיה.

תוכיחו שללמעלה מ-33.333% מכל בוגרי התואר הראשון בפסיכולוגיה בעולם בעלי הממוצע הנמוך ביותר יש ממוצע גבוה יותר מ-75, מה שאומר שאני לא נמנע על השליש האמצעי מבחינת ממוצע הציונים, אלא אני נמנה על השליש התחתון, ואני אודה שהממוצע שלי נמוך, שזה מה שאתם בחרתם לדבר עליו, וזאת מה שהייתה הטענה שלכם.
יהיה ממש מעניין לראות את תמלול ראיון הקבלה שלך לרייכמן
יהיה ממש מעניין לראות את תמלולי ראיונות הקבלה שלי עם כל האוניברסיטאות שאנסה להתקבל אליהן ;)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מעניין אם זה נכון מה שאתה אומר
זה לא נכון מה שהוא אומר. אין לו מושג על מה הוא מדבר או איך הדברים האלו עובדים. כפי מה שהסברתי לו בתגובה אליו, תגובה 10 בשרשור זה, בעמוד השני, בניגוד למה שנדמה לו, הוא לא אקדמאי אמיתי, הוא לא מכיר את המטרייה האקדמית, ואין לו מושג איך הדברים האלו עובדים. אתה מוזמן ללכת לעמוד השני ולקרוא, כי הוא עצמו לא קרא על-מנת להגן על עצמו מפני האמת הקשה, ונשאר בבורותו, המבורכת מבחינתו, המאפשרת לו לשמור על ביטחונו העצמי שאינו במקומו.

נערך לאחרונה ב:

אלפיני

Well-known member
הוא הולך בנתיב סטנדרטי למדי של להיות פסיכולוג,למרות כל ההצהרות הבומבסטיות.
מר מומחוי, על מנת להיות פסיכולוג צריך להצטיין בתואר הראשון על מנת להתקבל למגמה הקלינית בתארים מתקדמים.
לא שמת לב עד כמה המח"פ משגל בינה בנושא חוסר ההגינות לגבי הציונים שהוא מקבל. הוא בינוני מינוס במכללה. יש לו סיכוי ממש שואף לאפסי להתקבל למגמה קלינית בארץ. אולי גם ישבור להורים שלו את חשבון הבנק והם יסכימו לממן אותו בחו"ל.

דיברגנט חדש

Well-known member
מר מומחוי, על מנת להיות פסיכולוג צריך להצטיין בתואר הראשון על מנת להתקבל למגמה הקלינית בתארים מתקדמים.
לא שמת לב עד כמה המח"פ משגל בינה בנושא חוסר ההגינות לגבי הציונים שהוא מקבל. הוא בינוני מינוס במכללה. יש לו סיכוי ממש שואף לאפסי להתקבל למגמה קלינית בארץ. אולי גם ישבור להורים שלו את חשבון הבנק והם יסכימו לממן אותו בחו"ל.
שכחת שהוא אינפנטיל חסר תועלת? הוא לא יוכל להסתדר לבד בחו"ל.

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
שכחת שהוא אינפנטיל חסר תועלת? הוא לא יוכל להסתדר לבד בחו"ל.
בסוף כולם מסתדרים

לאח שלח למשל היה קשה להחזיק עבודות שכר מינימום בארץ, ובטח שלא היה לו סיכוי לעבור תארים
באנגליה הוא מצליח בשניהם

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בסוף כולם מסתדרים

לאח שלח למשל היה קשה להחזיק עבודות שכר מינימום בארץ, ובטח שלא היה לו סיכוי לעבור תארים
באנגליה הוא מצליח בשניהם
אני לא אינפנטיל, לא חסר תועלת וכבר הסתדרתי בעבר לבדי בחו"ל. דיברגנט הוא |טמבל| לא קטן כפי מה שכמות דו-ספרתית של אנשים העידה עליו לא פעם ולא כל דבר שהוא אומר צריך להתייחס או לענות ברצינות. הכול בסדר :)

ai27

Well-known member
אני לא אינפנטיל, לא חסר תועלת וכבר הסתדרתי בעבר לבדי בחו"ל.
בהחלט. האמת היא שבארץ קשה יותר להסתדר
דיברגנט הוא |טמבל| לא קטן כפי מה שכמות דו-ספרתית של אנשים העידה עליו לא פעם ולא כל דבר שהוא אומר צריך להתייחס או לענות ברצינות. הכול בסדר :)
אני מבין שהוא מעליב
אבל אל תרד לרמה שלו

יש לו אבל עם ציון בינוני בסה"כ.
בינוני מטה במקום כמו הפתוחה שקול לעובר בקושי במקום אחר.
באוניברסיטה פתוחה.

מכללה צריך רק למקצועות שקשה מאוד להתקבל אליהן באוניברסיטאות כמו משפטים.
ממש לא, הפתוחה מקבלת את כולם לרבות אלו שאין להם בגרות ואילו במכללה כן צריך לעבור סף מסוים וצריך בגרות.

למעלה