מה קורה חברה?

livi4

New member
ממי את לא כל כך משוגעת....

את סה"כ ילדה טובה . אני מוכנה להתערב איתך- ילדה!

a d i d a s 2 1

New member
אין בעיה נשמה את תצ אי בהפסדים:)

אני ילדה טובה בטח...זה לא סותר את זה שאני משוגעת... סך הכל אני ילדה טובה, סך החלק, יש לי את הצדדים שלי:) שששש קניה המשוגעת פה, היא תתעצבן שלא עשינו אשכול חדש אל תגלי לה!

קניה 1

New member
ממש לא!! לא אכפת לי אל מה השרשור

רק תשרשרו נכון.. דורית שירשרה לי ברוכה הבאה כשהתכוונה לומר ברוכה הבאה לבת ימית... אז על זה אני מתקנת.. אם משרשרים נכון מצידי תדברו גם על חיי המין של דב הנמלים.....

קניה 1

New member
דב ונמלה עשו דב נמלים

ומאוד מעליב... למה רק דורית אמרה לי ברוכה הבאה? אחרי הכל, לא הייתי כאן כל היום, לא יזיק לכן ללמוד ממנה!!!

a d i d a s 2 1

New member
אה תגידי לדב היה קוקו בלוף?

ברוכה הבאה לקניה החביבה... רק מי שלא יודעת לשרשר תגיד לך ברוכה הבאה..הולך?

קניה 1

New member
סבבה, ממילא זה רב הפורום!

livi4

New member
כפרה - גם אני לקחתי בצחוק

מה לא הכרת אותי עדיין- הכל בסבבי!!!

דורית41

New member
קניה אני המנומסת החידה כאן...

ואני מבטיחה שמהיום,בכל פעם שתעדרי יותר משעה,אני אשרשר לך ברכת ברוכה הבאה.

livi4

New member
את רואה שאת ילדה טובה!!!

פוחדת ממורים! תשמעי היום היה יום עמוס מאד לג'קו וחשבתי עליו המון ! את חושבת שהיה מצב לטלפתיית נשמה ? אוף , אני רוצה הופעה - היום!!!! בעלי נסע עכשיו להביא את הגיטרה לשיר לי "לא משנה דבר "ונרדם...

a d i d a s 2 1

New member
מממ פוחדת ממורים לא בדיוק ההגדרה

בשבילי... טלפתיית נשמה תמיד יש מצב אליה... במיוחד אצל אנשים מסויימים מאוד... :) אחת, שתיים, שלושששששששש... תשלחי לי מסר!

livi4

New member
היי ממי אני הייתי אצל ג'קו!

ישבנו על כוס קפה ודיסקסנו על אה ודה ודה דה ממש ..... מה קורה איתך אחותי ??? ספרי אני אחרי ארוחת ערב מקלחות ושינה וכו'....

a d i d a s 2 1

New member
ואללה? וללי אייזנברג היתה שם?

חחח המבינה תבין... ואללה הכל טוב, ברוך השם.. מה זה אה ודה ודה ודה? אני היום ראיתי את סרט מופלץ עם ג'וני דפ שכל מילה שניה בו היתה ואקו.... אמרתי לאמא שלי שאפילו גוני מת על ג'קו, היא אמרה שאני חולה ויש לי חום.. באמת היה לי

livi4

New member
לא אף אחד לא היה -רק אני והוא

ויש לי הוכחות -שולחת לך באישי

למעלה