מה קורה חברה?

Karina85

New member
חחח מה העניינים ליבי...

הוכחות כאלה ראוי לשתף בהן את כל הפורום

livi4

New member
ממי זה רק לטעימה -מספיק!

את מכירה את המשפט: בביס לא משתתפים"?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אני המצאתי די ! פורשת

a d i d a s 2 1

New member
שתתה נוזלי גוף חיוניים מהטבע...

האשכול הזה עוד יצטרך אוף.. I'm so tired of being here Suppressed by all my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave 'Cause your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase איףףףף

רק בשמחות...לשתיכן אני אחזיר

בשמחות... When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears And I held your hand through all of these years But you still have All of me את יודעת, שפעם הייתי בחתונה, שרקדו את זה החתן והכלה סלואו.... חתונה גותית לגמרי... בעעעעעעעעע....

קניה 1

New member
אויש זה שיר נורא עצוב... על פרידה

ממש לא מתאים לחתונה! חח

קניה 1

New member
RSL זה פשוט לא יאומן השירשור הזה

טליטל, לטיפולך... אני פורשת! מנסה, פעם אחרונה!!!!! אומנות השירשור זה בעיקר לחדשים ולצעירים בנינו(ולאלה שמסתכלים על התמונה הזוולא מבינים מה לעזזל הולך שם) שאתם רוצים לפתוח הודעה חדשה,כאילו שרשור חדש מרצונכם האישי-אתם לוחצים על "הוספת הודעה חדשה"-כפתור שנמצא בראש העמוד. ברגע שפתחתם שרשור חדש,זה אומר שההודעה שלכם מסומנת בנקודה כתומה. אם אתם רוצים להגיב להודעה שנמצאת בראש השרשור,אתם פותחים את ההודעה,ובתחתית ההודעה יש כפתור שאומר "הוספת תגובה"-לחיצה על הכפתור הזה יביא אותכם לעמוד חדש שבו אתם יכולים להגיב להודעה הראשית. אתם יכולים גם ללחוץ על הפתור הסמוך לו,"הוספת תגובה קצרה"-אז יפתח לכם חלון בעמוד הנוכחי ולא יפתח לכם עמוד חדש. ברגע שהוספתם הודעה כזאת אתם שירשרתם הודעה שמסומנת בעיגול כחול,שהכותרת של ההודעה נמצאת מתחת ללהודעה הראשית של השרשור שנמצאת בעיגול כתום. אם אתם רוצים להגיב למישהו שהגיב להודעה הראשית,(הוא מסומן בכחול)אז אתם תפתחו את ההודעה שלו ותגיבו לו.ואז התגובה שלכם תופיע מתחת לשם שלו. למה בכלל אנחנו משרשרים כך -מהסיבה הפשוטה שזה שומר על סדר,וכל אחד מגיב לאדם שרצה להגיב,זה מפר את הסדר ומפריע להבנה של המתרחש בפורום שאתם מגיבים להודעות עם עיגול כחול שבעצםפ התכוונת לשרשר תגובה להודעה תחת העיגול הכתום-ההודעה הראשית. מזל טוב!!לאחר סיום קריאת הודעה זו,אתם רישמית יודעים לשרשר,לפני על הודעה שאתם שולחים חישבו פעמיים, תחשבו על ההודעת הסבר הזאת,ותהנו מהפורום!! גנבתי את זה מפורום רוכבים צעירים, אז אל תגלו להם.. ותלמדו כבר לשרשר!!!!!

livi4

New member
לא משנה העיקר שכל אחת מבינה ....

רוצה להיות מורה אה??? לא כדאי לך! מקצוע לא קל בכלל!!!

a d i d a s 2 1

New member
חחח כפרלייךךךך יש פה קבוצה לא קטנה

של בחורות שלא מוצאות את עצמן בסדר אלא רק בבלאגן...

קניה 1

New member
סתם מעצבן.. ילדים בני 10 יודעים

לשרשר... או במילים אחרות: W ביי

a d i d a s 2 1

New member
תשמעי...את מיומנות השרשור לומדים

בגיל צעיר :) אחר כך, השינים הופכים לסמכים..

קניה 1

New member
:))))

טוב, כנראה שישי יתרונות וחסרונות בפורום "מבוגר"..... פעם נכנסתי לפורום של סקעת (בתפוז) , ממוצע הגילאים שם היה בערך 11 (כולל ילדות בנות 7 ו - 9)!!

למעלה