מה קורה חברה?

ממש מסעיר?

קניתי קרמים חדשים...וזהו אני מחכה שהם ייספגו ...וגמני ילך לישון... לילה טוב בובה...מחר חליבת בוקר לא?

קניה 1

New member
חח לא, דווקא מחר ערב.....

אגב, טוב שהזכרת לי, גם לי נגמר הקרם לחות! מחר שופינג!!! ללה טוב!

a d i d a s 2 1

New member
לילה...יש לי זכרונות חורף חמים

מדברים שנספגים... קחי את האיש הזקן לדוגמא הוא זקוק לקרם, התעזרי לו?

אני קורא בשמך את לא עונה לי

וכולי חוזר כמו הד... הזקן...אני ממליצה לו על הקם של ניוטרוג'ינה...זו חברה שוודית שיש לה פורמולה מיוחדת לדייגים השוודים...את יודעת איזה קור שם? ליד הפיורדים?

a d i d a s 2 1

New member
אל תדאגי לשיר זה מחמם..

ובמקרה של הזקן..... חום גום זה גם..עושה את העבודה...

קניה 1

New member
../images/Emo6.gifללה טוב בובה ../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo187.gif

דורית41

New member
יש כאן בכל זאת מישהי למשמרת לילה?

ליבי?סיימת עם הכביסה...יואו.....איזה יבשושיות.כולן הלכו לישון. חייבים דחוף הופעה כדי שתהיה קשקשת ברשת.

דוריתושששששששששש../images/Emo24.gif

קניה הלכה לישון, אפשר להכפיל אותיות... מה שלומך? איך עבר עלייך היום? אני מחקה שהקרמים ייספגו ולוקח להם זמן, כי קניתי לעור יבש מאוד...זה קטסטרופה היובש כאן בירושלים, בחורף... ובעבודה אצלנו מחממים אותנו עם המיזוג...ככה הורגים אותנו לאט, כדי שהם לא יצטרכו לשלם פנסיה בעוד 25 שנה..משו כזה..מתי גיל פרישה לנשים?

דורית41

New member
הי!!יו....אאחחללהה אאייטטייוותת

איזה כיף להכפיל אותיות....קניה הלכה לישון.אומרים שכשהחתול הולך לישון העכברים יוצאים מהחורים. (או משהו כזה לא?...) אל תשאלי אותי על גיל פרישה,שונאת לדרוך לאנשים על יבלות....אבל לרב הנשים זה בגיל 67 נראה לי.

a d i d a s 2 1

New member
חחחח לילה.... לילה טוב הפעם באמת

יש פה מישהו שדורש תשומת לב... אה ומסרתי לו דש מללי אייזנמן הוא שאל אם באמת יש לך קשר לזקי אמרתי בטח, היא עשתה אותו בעמידה בזמן שהשאר היו לא משהו במיטה.. אמר נשמע לו מוכר...אמרתי נו בטח... אז אמר אה זה שיר..אמרתי כן, לא לשם חתרתי נו מילא.. אוהבתותך תשאלי את קניה ראש מדור השרשורים איך מחליפים את השם של הניק!

למעלה