מה קורה כששני חסרי ניסיון מיני נפגשים במיטה?

Nurikabe

New member
תירגע אתה.

ווגיניסמוס זה בכלל לא "בעיה עמוקה", זאת בעיה נפוצה שלא בהכרח קשורה לחרדות לפני זה.

די לדבר שטויות על דברים שאין לך מושג בהם.

Berethor

New member
לך אין מושג, לא לי

את אפילו לא מבינה מזה הביטוי בעיה עמוקה. בעיה עמוקה היא בעיה שקשה לפטור וגם שהסיבה עליה היא לא פשוטה כמו היה לך מין לא משהו אז מזה יש לך ווגיניסמוס, זה לא עובד ככה. את גם מעוותת את דבריי כאילו אמרתי שזה תמיד קשור לחרדות, אבל לא אמרתי את זה. חרדות בהחלט יכולות להוביל לווגיניסמוס, אם הסיבה לווגיניסמוס היא נפשית, וכך גם גישה שלילית כלפי מין. יש גם בעיות פיזיות שיכולים להוביל לווגיניסמוס כמובן. בכל אופן לדבר עליך זה כמו לדבר לקיר.

Nurikabe

New member
אתה משעשע...

C l u e

New member
הפילה את כל האשמה עליו???

אותה בחורה ש*לא* משתתפת בשרשור הזה אלא היא חברה של בתולת ים, שסיפרה שכששני בתולים עושים סקס העולם חורב, נבואת המאיה מתגשמת, הנאצים עולים לשלטון והאישה חוטפת ווגיניסמוס.
תגיד אתה מקשיב לעצמך מידי פעם ותוהה אם אתה אמיתי, או שזה רק אנחנו שזוכים לתענוג הזה בכל פעם שאנחנו פותחים הודעות שלך?

ג'יזס, למה אני בכלל חלק מהדין המוזר הזה

Berethor

New member

נכון זה אולי גם באשמת בתולת ים שמגזימה ולקחה את זה לכיוונים לא נכונים. אבל יש לי הרגשה שהרבה זה גם בזכות החברה שלה, אני מכיר את בתולת ים, היא רחוקה מהיות בעלת חרדות בנושא מין, היא בדיוק ההפך, בחורה מאוד מינית, אז זה צריך להיות בהשפעה של מישהו אחר, במקרה הזה של החברה.

C l u e

New member
לא מותק,

זאת לא אשמתה של בתולת ים, זה אתה שהזית את עצם העובדה שהבחורה מאשימה את הבחור בווגיניסמוס שלה ופיתחת על זה תיאוריות שלמות שגרמו לכל הנשים כאן להתחלחל.
זה לגמרי שלך

Berethor

New member
C l u e וNurikabe זה כל הנשים?

ומה עם Elle992 ובתולת ים הן לא נשים? חוץ מפרובוקציות וחוסר הבנה, את וחברתך לא תרמתן כלום לדיון שלנו על זה.

C l u e

New member

אל לא דיברה בכלל על הנושא ובתולת ים רק הוסיפה מידע שהיה לה פחד מחדירה. כל מי שהגיבה ישירות לכך שהיא האשמה העיקרית לכך שיש לה וגיניסמוס התחלחלה מכך, גם אם אלה לא כל הנשים.
עובדה: אונס מהווה טריגר שכיח לתופעת הווגיניסמוס (תגגל, אין לי כוח לעשות לך את העבודה). גם זה באשמת האישה?
אהבתי במיוחד שאתה מעיר לבתולת ים על כך שעולה מההודעות שלה ניחוח שוביניסטי (אני לא מצאתי אחד כזה), ואז אתה מגיב תגובה כל כך שוביניסטית ועוד ממציא אותה מארץ החלומות שאתה חי בה.

Nurikabe

New member
בשביל להגן על כבוד הבתולים

ולשכנע שהכי טוב פעם ראשונה עם בתול כל האמצעים כשרים.
בתולת ים אמרה טענה שחברתה פיתחה ווגיניסמוס בגלל ששכבה עם בתול, וברתור חייב להגן על כבוד הבתולים ולמצוא סיבה אחרת לווגיניסמוס. גם אם זה אומר לבדות פרטים מליבו, ולהאשים את הבחורה המסכנה שפשעה היחיד הוא שאיבדה את בתוליה לגבר לא מתחשב ולא ראוי.

Berethor

New member
לא ניתן לפגוע בכבוד חסרי הניסיון והגברים

בלי סיבה מוצדקת. לבחורה היה פינופוביה שהתפתחה לוגיניסמוס, 'האשמה' העיקרית פה זה בבעיה הזאת שלה.

נכון מסכימה

לפני הסקס היו לה פחד מחדירה!!!
נו הזין הפחיד אותה וכאלו
אבל אי אפשר להגיד לחברה שהיא צריכה טיפול כי זה לא ילך, אז מנסים לתמוך שיהיה בסדר

Berethor

New member
היה לה פינופוביה ועכשיו יש לה גם וגיניסמוס

אני לא חושב שזה התפתחות מקרית, אלו דברים שהם דומים, אומנם לא תמיד סובלים משניהם, אבל יש קשר ודמיון רב בין השניים האלו, ועם שניהם קשה עד בלתי אפשרי לקיים יחסי מין תקינים. רואה הייתה לי הרגשה שהיה לה בעיות גם לפני, וזה לא כמו שהיא מציגה את זה כאילו זה הכל באשמת הבחור, בכלל סביר להניח שהבחור לא ממש קשור לזה, אפילו אם המין היה גרוע לא מקבלים מזה וגיניסמוס, והאחת הסיבות העיקריות שהוא היה גרוע זה הפינופוביה שלה, איך אפשר להנות אם את מפחדת ולא מעוררת מינית, יש לי הרגשה שאפילו עם מישהו שהרבה טוב ממנו מבחינה מינית התוצאה הייתה זהה פחות או יותר, כי זה לא תלוי רק בו אלא הרבה יותר בא.

כנראה שהיא משתמשת 'בחוויה' שהייתה לה עם הבחור כדי להסיר כל אחריות מעצמה ומהבעיה שלה, ואם כך היא באמת לא תצליח לטפל בזה. אני אפילו לא בטוח אם היא רוצה טיפול, אולי היא מרוצה מזה שכך לא הלך, אולי זה מקדם איזו אידיאולוגיה אנטיסקסואלית אצלה. עצם העובדה שאת אפילו לא יכולה להגיד לה שהיא צריכה טיפול, מעיד כנראה שיש לה הכחשה וזה גם אידאולוגי אצלה כנראה. אבל מה שמפריע לי זה לא רק ההפלה של כל האשמה על הגבר, אלא גם הפלת האשמה על חסרי ניסיון, שלמעשה האשמה העיקרית זה הבעיות שלה. בכל מקרה לפינופוביה ולוגיניסמוס יש טיפולים, אבל כדי להצליח בהם זה דורש גם הרבה השקעה פיזית ונפשית, כוח רצון חזק ורצון אמיתי בשינוי, כמובן שגם בן זוג סבלני ומבין שרוצה לעזור לה בזה יעזור, אבל פה זה לא משנה אם הוא בעל ניסיון או חסר ניסיון, נהפוכו לבעלי ניסיון רבים יש הרבה פחות סבלנות כי הם כבר רגילים למין שמצליח וברמה גבוהה יחסית. לך בתולת ים אין את הדברים האלה עד כמה שידוע לי, אז אל תתני לה להכניס את הפחדים שלה עליך, לא תפחדים מגברים ולא תפחדים מחסרי ניסיון, עם גישה כמו שלה גם את עלולה לסבול מהבעיות שלה. בכל אופן הנה כמה כתבות בנושא.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3316221,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577596,00.html

A 26 cm Schlong

New member
זו אולי השאלה הכי דבילית שקראתי מימי

אתה הרי היית בתול פעם, לא? (או שאתה עדיין???) אז זה בדיוק כמו שהרגיש לך בפעם הראשונה.

אפשר לחשוב שצריך להיות גאון גדול. יש וגינה? יש זין? צריך להכניס את האחד לתוך השניה ויאללה סלאמאת. להזיז את האגן קדימה ואחרונה זה לא סיפור, באמת.

Elle992

New member

זה בדיוק מה שאני חושבת!! יופי שיש עוד מישהו כמוני שלא לוקח בצורה כבדה מין

שלונגי
היית חסר לי

טוב עכשיו אני יודעת, לא ידעתי שזה כל כך פשוט
חחח מזיזים אגן קדימה ואחורה וזה כל הסיפור

מה הייתי עושה בלעדיך

עכשיו אני יודעת לעשות סקס

{הלכתי להתאמן על הזזת האגן
}

Berethor

New member
כל יום את לומדת משהו חדש פה

מה באמת לא ידעת את זה
. אגב את לא חייבת להתאמן בהזזת האגן, אלא אם כן יש בכוונתך להיות הצד האקטיבי, משהו שבהחלט האישה יכולה להיות.

ברור שצד האקטיבי

ידעתי אבל
הוא ממש הפשיט לי את העניין הזה

עכשיו לעשות סקס בפעם הראשונה זה לא נראה נורא כל כך
חחח רק מזיזים אגן
ימינה שמאלה
למעלה ולמטה

חחחחח
חיחיחי
חוחוחו :-X

Berethor

New member
כן לא מסובך, אבל שוב יש לך טעות

כמו ששלונג אמר, מזיזים קדימה ואחורה, להזיז חזק ימינה ושמאלה דווקא יכול להיות מסוכן, את יכולה לשבור לו את הז**.

למעלה