מה קורה כששני חסרי ניסיון מיני נפגשים במיטה?

9צב

New member
אל תשאל שאלות קשות!!! נתקע!!!

כמו שאתה תוקע מסמר בקיר! ככה זין נתקע בכוס!

(
)

Actresss

New member
חח הנה עוד הודעה בוטה:

ומה עושים במקרה שזין נתקע בכוס? האם במקרה שהגבר ינסה להוציא את הזין התקוע שלו האם יש מצב שהזין יתלש לו והוא ישאר בלי זין?

Berethor

New member
מה עושים

הזוג צריך ללכת ככה שהזמין עדיין תקוע שם לבית חולים הקרוב, שם הצוות הרפואי מנסים למשוך את הגבר, כמו בסיפור של אליעזר והגזר. זה הכל או כלום, או שמצליחים למשוך את הזין של הגבר בשלמותו משם או שהגבר נשאר מסורס. יש גם זוגות שהחליטו לא לקחת את הסיכון ונשארו ככה, דבוקים אחד לשנייה לנצח. כוס זה דבר מסוכן!

Berethor

New member
ועוד משהו

באורח פלא כל הזמן הזה הגבר מצליח להישאר עם זיקפה, everhard מה שנקרא. קיצור עזבו אותכם משטויות, זה לא דבר שקיים ברפואה אפילו זה בולשיט, לאמין בזה זה כמו לאמין באמונות טפלות, זה נובע מחוסר ניסיון וידע בין היתר לאמין בכזה דבר. אם כבר צריך להיזהר ממשהו זה משבר הפין, וזה כן משהו שקיים.

http://he.wikipedia.org/wiki/שבר_הפין

Actresss

New member
בוא לקומונה של הבתולה החרמנית!

יש שם כמה שאלות בישבילך!

goldy

New member
אם אתה לפחות 15 בראש

תסמוך על עצמך שאתה לא יודע שאתה יודע.

(מי שמחפש להעלב מזה מוסיף לעצמו שנתיים / "30" זה הגיל המירבי שהוא מסוגל לדמיין)

Elle992

New member
אני חושבת שבסוף מסתדרים

אף פעם לא באמת חשבתי על זה, כי תמיד ידעתי שכנראה אצא עם בנאדם מנוסה(מי חסר נסיון בגילאים כאלה...
)

אבל גם אם הייתי יוצאת עם חסר נסיון כמוני עדיין זה לא רע, פשוט היינו לומדים ביחד וגם...אני לא חושבת שזה מכשול,

פשוט צריך לקחת את זה בקלות ולא לעשות מזה סיפור. כי זה תכל'ס, זה עיניין של גג .. חצי שעה במקרה הרע, במקרה הטוב 15 דק' אולי פחות, עברתי דברים בהרבה יותר קשים מזה. זה בטח לא משהו שיהרוג אותי

Berethor

New member

כן מגילאים שלנו קשה למצוא לא מנוסים, אז אי אפשר לתלות בזה יותר מדי תקוות במלא, אבל לדעתי זה גם הופך את זה ליותר מיוחד.

Elle992

New member
האמת, זה לא פרמטר שאני מחשיבה בכלל

חסר נסיון או מנוסה זה בדיוק אותו דבר עבורי, מין בשבילי זה לא דבר מסובך ואני בעד פשוט לשכוח שזה..."סקס"

לא פלא שיש סיפורים כמו של בתולת ים, כי אנשים היו יותר מדי כבדים ולחוצים ובסוף...קרה אסון!

Berethor

New member
סבבה

וכן החברה של בתולת ים היה לה חלק גדול בבעיה, אבל היא הפילה הכל על הצד השני, כאשר האשמה העיקרית זאת היא כנראה. לכן היא זאת שצריכה טיפול, ולא זה שהיא שכבה איתו.

Nurikabe

New member
לא מסכימה

לפי איך שהיא מספרת זה כנראה כן בגלל הבן זוג (זה כנראה לא כל כך קשור לחוסר ניסיון שלו, אבל זה בגללו).

Berethor

New member
אישה היא לא בובה

אם היא לא רצתה היא לא הייתה צריכה להסכים לזה ולהמשיך בזה. ברור שהיה לה הרבה חרדות וחסמים עוד לפני, ואז פשוט הנבואה הגשימה את עצמה, בגלל שהיא הייתה כה שלילית ולא מעוררת מינית כבר על ההתחלה, זה במלא לא יכול היה להצליח, לא משנה כמה הבן זוג שלה יהיה טוב או רע, זה לא תלוי רק בו. אני לא שולל אפשרות שדברים כאלה יכולים לקרות באשמת הצד השני אבל במקרה יש לי הרגשה שזה לא כך. פינופוביה ווגיניסמוס זה בעיות הרבה יותר עמוקות מאשר להיות תלויות בחוויה זאת או אחרת, לרוב הן נמצאות שם הרבה לפני, וזה לא היה פה אונס אלא מין בהסכמה.

C l u e

New member

מזכיר לי אמרות חשוכות, כמו 'היא ביקשה את זה כשהתלבשה חשוף, זאת לא אשמתו'

Berethor

New member
תירגעו שניכן

מה הקשר אונס עכשיו, היא שכבה איתו בהסכמה, והפילה את כל האשמה עליו שזה לא הצליח שלמעשה הבעיה הייתה קודם כל אצלה.

למעלה