ברור שזה מגביל אותי, אבל לא בקטע רע
כן בהחלט חשוב לי עם כמה היא הייתה לפניי, חשוב לי אפילו מה הייתה הרמה של הגברים האלה. משיכה ואהבה זה טוב ויפה אבל יש עוד דברים חשובים במשוואה. אני אדם מונוגמי במהותי ואדם עם כבוד, עם הרבה קודים מוסריים, אני לא יכול לזרוק הכל בשביל משיכה. אני לא בא פה בקטע של גברים שעצמם שכבו עם עשרות אבל רוצים אישה שלא הייתה עם אף אחד, אני בא פה בקטע הוגן, אם אני הייתי עם מעט נשים או אף אחת אז אני יעדיף מישהי שגם ככה, אם הייתי עם הרבה נשים אז לא אכפת לי מישהי שגם הייתה עם הרבה גברים, למרות שגם אז השאלה פי כמה יותר.
העיקרון המונוגמי אומר תשתדל להיות עם כמה שפחות ולא כמה שיותר, ואני מעדיף בת זוג שגם מאמינה הקוד המונוגמי. אומנם אני לא פוסל מישהי "מאוד מנוסה" על הסף, אם יש לה פלוסים אחרים, אבל זה בהחלט מינוס מבחינתי, כי יש פה חוסר התאמה בזה. לדעתי אני גם לוקח יותר סיכון אם זאת מישהי שהייתה עם הרבה גברים לפניי, זה לא רק עניין מוסרי, כאילו למה זה קרה, האם אני רק עוד אחד ברשימה שלה, האם היא נזהרה מספיק ממחלות מין וכו, שהסיכון בהם הרבה יותר רב ככל שיש יותר פרטנרים מיניים, וכו. צד אחד מגיע עם דף חלק או כמעט חלק והשני לא, לכן ההקרבה פה היא יותר מהצד הלא מנוסה/פחות מנוסה. אכפת לי לא בקטע שזה ישפיע איכשהו על חיי המין, אכפת לי בקטע של זה יכול להשפיע על הזוגיות, ובגלל כל הסיבות שציינתי.