מה קורה כששני חסרי ניסיון מיני נפגשים במיטה?

Berethor

New member
שוביניזם זה יחס מפלה לנשים בעיקרון

למשל כל הקטע הזה שאת מתייחסת לגברים ונשים שונה בנושא ניסיון, הוא לא הוגן ולא מוצדק לדעתי.

אוקיי-אבל זו דעתי.

לא מתכוונת לקרוא לה בהגדרות של שוביניזם, קפיטליזם, פמיניזם או כל דבר אחר.
זו פשוט דעתי והיא לא הולכת להשתנות

Berethor

New member

גם אני לא אוהב תאופן שבוא בתולת ים שלנו יורדת על חסרי ניסיון. האירוניה פה שרוב מחשבות השליליות האלה אצלה ולרוב לא נכונות שהיא אמרה פה בעצמם נובעים מחוסר ניסיון שלה, ומחוסר ידע. יש הרבה דוגמאות של זוגות שהיו הראשונים זה של זו, בין אם זה זוגות נורא צעירים ובין אם זה זוגות מחברות שמרניות יותר. ממתי צריך ניסיון מבחוץ כדי להיות בזוגיות עם מישהו, זה מגוחך, מין זה משהו שאמור לקרות באופן טבעי, כמובן שידע גם יכול לעזור, אבל בשביל ידע לא צריך לשכב עם עשרות אנשים.

נשמה אני אתקן אותך טיפה

אני לא יורדת על חסרי ניסיון מאמי
כי אני אחת מכם {תאמינו או לא
}

אני פשוט לא מאמינה בסקס ראשון עם שני חסרי ניסיון = יענו זכר + נקבה.
זה הכל.
מבלי לפגוע באף אחד, זה הדעה שלי.

Berethor

New member
כן אני יודע שזה הדעה שלך

אבל מבחינתי אם את לא מאמינה בסקס ראשון בין חסרי ניסיון, את גם לא מאמינה בזוגיות ראשונה בין חסרי ניסיון. אם הייתי מכיר מישהי חסרת ניסיון שהולכת למישהו אחר כדי "לקבל ניסיון" ואז באה עליי, הייתי מעיף אותה לכל הרוחות, יש לי כבוד.

Berethor

New member
אני מעדיף מישהי כמוני 'בניסיון מיני'

אומנם לא הפסול על הסך מישהי שלא, אבל בו נאמר שזה לא פלוס אצלי.

A 26 cm Schlong

New member
אני חושב שאתה סתם נצמד להגדרות

ואולי זה אפילו מגביל אותך.

אם אתה נמשך למישהי, אוהב אותה, זה באמת משנה עם כמה גברים היא הייתה לפניך?

Berethor

New member
ברור שזה מגביל אותי, אבל לא בקטע רע

כן בהחלט חשוב לי עם כמה היא הייתה לפניי, חשוב לי אפילו מה הייתה הרמה של הגברים האלה. משיכה ואהבה זה טוב ויפה אבל יש עוד דברים חשובים במשוואה. אני אדם מונוגמי במהותי ואדם עם כבוד, עם הרבה קודים מוסריים, אני לא יכול לזרוק הכל בשביל משיכה. אני לא בא פה בקטע של גברים שעצמם שכבו עם עשרות אבל רוצים אישה שלא הייתה עם אף אחד, אני בא פה בקטע הוגן, אם אני הייתי עם מעט נשים או אף אחת אז אני יעדיף מישהי שגם ככה, אם הייתי עם הרבה נשים אז לא אכפת לי מישהי שגם הייתה עם הרבה גברים, למרות שגם אז השאלה פי כמה יותר.

העיקרון המונוגמי אומר תשתדל להיות עם כמה שפחות ולא כמה שיותר, ואני מעדיף בת זוג שגם מאמינה הקוד המונוגמי. אומנם אני לא פוסל מישהי "מאוד מנוסה" על הסף, אם יש לה פלוסים אחרים, אבל זה בהחלט מינוס מבחינתי, כי יש פה חוסר התאמה בזה. לדעתי אני גם לוקח יותר סיכון אם זאת מישהי שהייתה עם הרבה גברים לפניי, זה לא רק עניין מוסרי, כאילו למה זה קרה, האם אני רק עוד אחד ברשימה שלה, האם היא נזהרה מספיק ממחלות מין וכו, שהסיכון בהם הרבה יותר רב ככל שיש יותר פרטנרים מיניים, וכו. צד אחד מגיע עם דף חלק או כמעט חלק והשני לא, לכן ההקרבה פה היא יותר מהצד הלא מנוסה/פחות מנוסה. אכפת לי לא בקטע שזה ישפיע איכשהו על חיי המין, אכפת לי בקטע של זה יכול להשפיע על הזוגיות, ובגלל כל הסיבות שציינתי.

A 26 cm Schlong

New member
אני מבין את מה שאתה כותב

וגם יכול להתחבר לזה ב-LEVEL מסוים (אם כי לא לחלוטין), אבל אני באמת לא מבין מה העניין הזה שלך ושל אחרים עם מחלות מין.

אני לא מקל ראש או משהו, שלא תבין אותי לא נכון, אבל יש לי התחושה שלחלק מהכותבים פה מין מתקשר עם מחלות וזו כבר נקודת פתיחה לא טובה, אם אתה שואל אותי.

אישה ששכבה עם מספר רב של גברים (ואותו הדבר תקף לגבי גבר ששכב עם מספר רב של נשים) היא לא בהכרח חולה במחלות מין שונות ומשונות. כתבתי על כך בעבר, ואני חוזר וכותב זאת: מחלות מין אפשר לקבל גם בלי לשכב עם זבוב. יש מחלות מין שעוברות, הפלא ופלא, גם לא דרך התחתונים (ואם אני זוכר נכון, אפילו הסכמת אתי בזמנו).

בהנחה שמשתמשים בקונדום ודואגים להיגיינה בסיסית, הייתי אומר שזה בסדר גמור לעשות סקס עם פרטנרים מרובים, אין בזה שום פסול. במקרה כזה, הסיכוי שלך לחטוף מנדבושקס במילואים, הרבה יותר גדול (קרה לי
).

חמוד1975

New member
או, שוב עולה הנושא

כן, מין מתקשר עם מחלות. זו עובדה קיימת שאתה מודע לה ובכ"ז בוחר להמעיט בערכה.
ככל שמקיימים סקס עם יותר פרטנרים, הסיכון להדבק במחלות עולה. זוהי סטטיסטיקה פשוטה.
נמאס כבר לשמוע על קונדום בתור הפתרון כשיש וירוסים כמו הרפס ופפילומה שתפוצתם מאוד עלתה בשנים האחרונות, והם עוברים גם במגע עור באזורים שהקונדום לא תמיד מכסה.
הסיכוי להדבק גם ללא מגע מיני קיים, אבל קטן בהרבה, אין מה להשוות.

אז או שאתה לא מודע לכל הסיכונים, או שאתה מוכן לקחת את הסיכון, שאתה סתם בוחר להדחיק. אני ממש לא אומר לך איך לחיות, אבל הדרך שלנו (להזהר יותר) היא מושכלת, יש מאחוריה עובדות מוצקות. זו לא איזו פוביה חסרת בסיס, ומוזר שאתה בכלל לא מבין (כדבריך) מאיפה זה בא.

זה לא רק סיכון אישי, אלא מדובר כאן על מחלות שאתה יכול להעביר ללא ידיעתך גם לבת זוגך שאולי תרצה להקים איתה משפחה, ובכך לסכן אותה. קראתי על מקרים לא מעטים כאלו, זה לא מדע בדיוני. ואתה עוד אומר "אין בזה שום פסול"...

חוץ מהעניין ההדבקות עצמו- יש כאן משהו נוסף המעיד על האישיות:
מי שבוחר אורח חיים שכזה (ריבוי פרטנרים) הוא אדם שמוכן לסכן במידת מה את בריאותו, אדם שמקל ראש, אחד שחי את הרגע ולא תמיד טורח לחשוב קדימה. כלומר, יש סיכוי שתכונה זו מעידה על תכונות נוספות באופי/אישיות של אותו אדם, מה שגם מהווה שיקול בכניסה לקשר איתו.
מבחינה זו, יש כאן הקבלה לעישון, שגם הוא מעיד במקרים רבים על האופי, כפי שכתבתי בעבר.

Berethor

New member
בוודאי שאם נזהרים הסיכונים נמוכים יותר

אין וויכוח על זה בכלל. קונדום עוזר בהגנה גם מפני הריון לא רצוי וגם מפני מחלות מין. אבל עדיין יש מחלות שיכולות לעבור אפילו עם אמצעי מניעה, על כן הסיכון בלהיות עם נשים או גברים רבים הוא עדיין גבוה בהרבה מאשר להיות רק עם אחד או עם לא הרבה. כל אדם חדש זה סיכון מחדש, במיוחד אם אתה לא יודע כמה בריא אותו אדם. הביקורת או ההזהרה פה לא על מין, על על מין כל פעם עם אדם אחר, זה לא ממש משנה כמה עושים מין עם אותו, אם הוא בריא אז הכל בסדר. בכל אופן תמשיך להיזהר והשתמש בקונדום, במיוחד אם זה סטוץ, ולא נבדקתם, אבל אתה צריך להיות מודע לכך שעדיין יש סיכון. מין באמת מתקשר למחלות מין, כי זה הדרך הכי נפוצה לדבק בהן, לכן עדיף להיות זהירים, בין אם זה לא לשכוח להשתמש בקונדום ובין אם זה לעדיף להיות עם פרטנר קבוע, עם שני אלו הסיכונים נמוכים בהרבה, ואם נבדקתם לפני אז בכלל הסיכון יהיה אפסי. אף אחד לא אמר פה שמין כאשר הוא בטוח זה משהו רע מבחינה בריאותית.

Berethor

New member
לתקע ולא לצאת?

כמו החרב של המלך ארתור?
, נשים עם ווגימוס יש גם שהיו עם מנוסים כבר מהפעם הראשונה ככה שזה לא קשור באמת. ידע לגבי חומר סיכה זה דבר בסיסי, ולא כל החסרי ניסיון הם גם חסרי ידע, למעשה יש כאלה שעם יותר ידע מברי ניסיון. טראומה קשה אצל האישה? למה? אם זה לא סטוץ אפילו אם בהתחלה היה לא משהו בהמשך זה יכול להשתפר. חוץ מזה, זה שמישהו בעל ניסיון לא מבטיח שהוא טוב במין, זה לא רק עניין של ניסיון אלא גם עניין של פוטנציאל, ידע ומאפיינים פיזיים ואישיותיים.

למעלה