מה קורה שם עכשיו למה הם מתכוננים?

didush100

New member
איפה הוא ואיפה בועז אין מה להשוות בכלל

זה שיר ממש קשה

שילמד קודם להגות את המילים כמו שצריך

בשיר שהוא שר יחף (איך הגיע לזה בכלל?) אז לא ניתן היה להבין שום מילה. גם השופטים אמרו לו

didush100

New member
לשיר האחרון שלו הוא הופיע יחף כי זה התאים לו

לגרוב של הרגאיי

לא ראית ביום ה' האחרון?

עלה לבצע תשיר יחף, כי אמר שהוא עושה אותו בסגנון רגיי אז כאילו הוא נמצא על אי. הוא לבמה יחף חחחח

זה פחות עקרוני.מה שמציק לי יותר זה השירה

הוא יפיוף אמיתי ואני מאוד אוהבת את זה שהוא שר עם הגיטרה או הפסנתר (לפעמים גם עם אילנה) את השירים באנגלית. שם הוא שר יפה ורגוע. בהופעות הוא רק צורח כמו אורטל האגרטל מכוכב נולד.

השרדות10

New member
הוא צרח בשיר אחד,ברוב השירים הוא ממש כיפי

אבל אני מסכימה שיותר מתאים לו השירים עם הגיטרה באנגלית,שם הוא פשוט מפיל.. מה שכן הוא לא כזה חתיך..כשהוא שם טי שירט רואים את ה-Man boobs (ציצקלך שלו ) והוא גם די רופס,אבל ככה כן הוא די חמוד,ומשתבח עם הגיל (הרבה יותר שווה מבימיו בהיי פייב הפתטית)אה,והוא גם בן אדם מתוק ביותר:)

../images/Emo27.gifבכל הופעה יש מתישהו צרחות שימי לב

גם בשיר של אבי טולדנו (תרקדי את הלילה) כל השיר צעק, בביצוע "היחף" (אל תבטיח לי מגדלים שלא תוכל להקים.... של מרגול), אתמול בחזרות עם השיר "תני לי יד" (זה בטוח גם מה שיעשה היום בערב בהופעה) ואת השאר אני לא זוכרת. אני דווקא אוהבת שהוא לא שרירי ומפוסל זה גורם לו להיות יותר טבעי ולא מלאכותי כמו הפסלים היוונים שכל שריר וקוביה נמצאים במקום. הוא לא רזה, הוא לא שמן, הוא במשקל סביר ולא קריטי שרואים דרך חולצה צמודה ציצי זעיר מימדים. ועדיין לא דיברתי על הפנים המהממות.

השרדות10

New member
בתרקדי תלילה-אכן צרח

אבל זה ניתן לתיקון די בקלות עם מפיק מוזיקלי נכון. בתני לי יד זה ממש לא היו צרחות (בחזרה ) הוא נתן ביצוע רוקי (שזה מעולה אגב:)) וזה האופי של הסגנון וטוב,אני לא אומרת שהוא לא חתיך,ובעל פנים מהממות,אבל בוא נגיד שאני מבחינה בזה בעיקר כשהוא מכסה את עצמו חחח

השרדות10

New member
הוא פי אלף יותר טוב מבועז,שלא מרגש אותי בכלל

בועז שרעבי סתם מעצבן,הוא תמיד מנסה לרגש בח,אבל עם המילים הכי בנאליות,במיוחד עם השיר האדיוטי על הכוכבים מהירח.מיקל לעומתו עשה לי צמרמורות בכל הגוף...זה שמישהו מפורסם יותר לא עושה אותו טוב יותר!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif את רצינית כאילו?

ליכלכת בגדול אבל. קודם כל אין מה להשוות ביניהם. בועז נמצא בראש הפרמידה ועשה דבר אחד או שתיים בחייו שמייקל רק יכול להגיע אליהם בחיים שלו. בועז זה סוג של קונצנזוס. בועז מרגש עוד לפני שהוא פותח תפה. הוא לא צריך להתאמץ ובטח לא להפעיל כוח כאשר הוא שר. את חייבת לגשת לבדיקה מקיפה כפרות עלייך

השרדות10

New member
מאד רצינית

בועז יותר מצליח והרבה יותר מבוגר גם,וזה גם לא משנה מבחינתי.יש גם זמרים מעולים ומפוספסים -כמו אדם למשל.אותי בועז לא מרגש בכלל,אלא מעצבן,ולא לא הולכת לשום בדיקה,תודה, בשבילי הוא לא קונצנזוס,יש לו איזה שני שירים שפעם הוא ריגש אותי,אבל הבנתי תשטאנץ שלו בשנים האחרונות,ושהוא סתם מנסה לרגש בכח ושר מאז כל מיני שירים טיפשיים,וסתם לא בא לי עליו יותר.(אה כן,וגם קראתי שהוא לא בן אדם משהו,שותה,ולא מתייחס יפה כ"כ לכולם,וזה ישר מוריד לי)לעומת זאת מייקל מצטייר אצלי כבן אדם פשוט בונבון,ובא לי פשוט לשלוח לו>

אין מקום להשוואה. פשוט אין../images/Emo11.gif

להשוות בין מייקל לבועז זה בדיוק כמו שנשווה את מייקל לשלמה ארצי, ליהודה פוליקר, למתי כספי, שלום חנוך, ריטה, אריק סיני ו אריק איינשטיין. הזמרים האלה הם אבני יסוד במוסיקה הישראלית כבר עשרות שנים ובועז בינהם. הם זמרים עם קבלות ואם תקחי פרמידה הם יוצבו כולם בלאבל הכי עליון, בקודקוד. מייקל לא מתמקם שם והוא אפילו לא קרוב לשם. אותך הוא מרגש, את אוהבת אותו והכל, אבל לערוך השוואה בינו לבין בועז זה בגדר אבסורד רציני ביותר.

השרדות10

New member
בועז שרעבי ברמה של אריק ושלמה??../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

שרעבי לא בליגה של הגדולים באמת,וגם אצלם-תהיה בטוח שלא כל עם ישראל אוהב או מעריך את כולם, אולי הוא בלבל העליון של ושל עוד כמה אנשים פה,אבל ממש לא של "כולם", בדיוק כמו שאותך מרגש האלכוהוליסט התימני,אותי מרגש מייקל המקסים. זה שמייקל לא פרץ עד היום,לא הופך אותו לזמר פחות טוב ממישהו אחר.מה זה קשור? אולי עכשיו אתת תמצא פתאום באיזה חור בברונקס את הזמר אופרה הכי טוב בעולם.הוא פשוט לא התגלה עוד,אז מה זה אומר?? למייקל מוזיקליות וקול יפים בהרבה משל שרעבי,מה לעשות. ואגב,למרות שהיי פייב היתה להקה מיותרת ודבילית ,כן,אבל הם בחנו איזה 500 איש אם אני לא טועה,וקיבלו איזה 4-5 מתוכם כולל אותו,וזה אומר משהו,וכל הכשרון הזה יוצא עכשיו בתכנית-כשהוא יושב על פסנתר,או על הגיטרה,או כשהוא מאלתר,או מפיק שיר עם הלהקה,מדהים! ושוב,אני באמת מתנצלת ומצטערת שאני לא עומדת לאהוד את בועז שרעבי!

../images/Emo70.gifבועז אכן ברמה שלהם

עם הצלחות אין מה להתווכח ועצם זה שאת עושה זאת גובל לא רק באי ידיעת העובדות והערכת המצב אלא בטיפשות שאין לתאר במילים.

השרדות10

New member
סבבה אז את לא ברמה

שלהם להגיב על השירה שלהם. מישהו שלא מוכן להעריץ איתך את האדמה שבועז שרעבי דורך עליה הוא טיפש? מי שלא חושב כמוך הוא טיפש? את תמיד נוהגת לכפות את דעתך על דעתם של אחרים? מה זאת הצורת התבטאות הזאתי? איפה חינכו אותך,בשוק? הטיפשות היא כנראה נחלתו של מי שחושב בצורה פרימיטיבית כמוך.

silkii

New member
עמירו יוליה הגישה שלך ממש מסריחה

ואת מדברת שטויות מלא

למעלה