מה קורה שם עכשיו למה הם מתכוננים?

izmeral1

New member
בוע שערבי לא יגיע לנעל של מייקל.

אני קטנה ואחותי הייתה ידידה טובה של בועז והוא היה בשפל עם חיפושית מסתובב לו היו לו חיים קשים עם האישה הראשונה ויחד. הוא אשם וגם יש לו את הניטיה של קצב תבין לבד. דחף את הדלת בכוח של חדר בית המלון -והוא נסיה להיות בכוח עם אחותי עד זה הרגיעה אותו והוא השלים שהיא מבית טוב. הכול אמת. אחותי עבדה בצון תל אביב ביורדי הסירה. אצל שרולי. ימים של הזהור הזה שהיום על המקרע שלנו בערוץ 24.. אז יש לו כול טוב לבועז ולא תמיד יצא טוב. הוא טוב בצימחיה. ואוהב להתבודד מתוסכל. לילה טוב לך עמירו

אם לך ולאחותך הייתה התנסות לא נעימה

לפי דברייך איתו זכותך לחשוב מה שאת רוצה, אבל המחשבות שלך לגבי הערכתו כזמר הן תוצר של פגיעה ולא אובייקטיביות. אני גם לא יכולה לחוות דעה כל עוד שבועז לא נמצא כאן לתת את גרסתו להאשמות שלך. להגיד שהוא קצב זה למעשה להגיד שהוא אנס, כי בית המשפט קבע שקצב אנס והורשע בפלילים. להגיד שהוא אנס ככה סתם זה לא אחראי ובגדר הוצאת דיבה ואת גורמת לנזק כבד אם היה והדברים אינן נכונים. ובכל זאת, למרות שאני לא מכירה אותו כבן אדם, אלא כזמר בעל השפעה במוסיקה הישראלית עוד מראשית ימיה, אני מניחה שהוא ממש לא אנס. איך הוא כבן אדם לא מעניין אותי. אני לא אישתו ולא חברה שלו ולא צריכה לגור איתו.

השרדות10

New member
באמת מה זה משנה שהוא אולי אנס

וגם שתיין. העיקר שהוא יביא לך "אבנים מהירח"! אני מאמינה לך,ולא חושבת שאת משקרת או משהו (גם לאור כתבות תחקיר שעשו עליו בעבר) יש לו גם קול מגעיל מסיגריות אגב. איכס.

השרדות10

New member
אה,לא? טוב,אז אולי אני לא יודעת עברית...

אולי תפרשי לי את מה שהיא כתבה את: אני קטנה ואחותי הייתה ידידה טובה של בועז והוא היה בשפל עם חיפושית מסתובב לו היו לו חיים קשים עם האישה הראשונה ויחד. הוא אשם וגם יש לו את הניטיה של קצב תבין לבד. דחף את הדלת בכוח של חדר בית המלון -והוא נסיה להיות בכוח עם אחותי עד זה הרגיעה אותו והוא השלים שהיא מבית טוב. הכול אמת. אחותי עבדה בצון תל אביב ביורדי הסירה. אצל שרולי. ימים של הזהור הזה שהיום על המקרע שלנו בערוץ 24.. אז יש לו כול טוב לבועז ולא תמיד יצא טוב. הוא טוב בצימחיה. ואוהב להתבודד מתוסכל.

התייחסתי בהקשר לתגובת עמירו!

את יודעת שגם כאשר יש חשוד באונס,נערך משפט ונותנים לו את אפשרות התגובה. אז אם לתפישתך הדברים מתנהלים בדרך של משפטי שדה בפורום,קטונתי לשנות את התנהלותך. לא יודעת אם הכותבת התלוננה במקומות המתאימים,כאן בוודאי שלא תזכה למשפט צדק.

silkii

New member
עמירו יוליה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

silkii

New member
טעות,זה לעמירו יוליה-../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אתה יודע מה יוצא ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif ביחד, לא?

זה מתאזן
ובכל זאת לא הבנתי על מה אתה לא מסכים.

השרדות10

New member
מייקל מעולה,רק היה עדיף שיסתיר את הבזיון היי5

זה היה ממש מביך,וכל מי שהיה בלהקת בנים המטופשת הזאת היה מביך בזמנו.הוא כ"כ הרבה יותר שווה מפדיחה של להקת בנים מגוחכת לילדות בנות 13.

שטויות

זה שאתה לא אוהב פופ זה עניין של טעם אך לא צריך לשלול ובעיקר לא לזלזל. היי פייב היו מ'ס 1 בז'אנר הפופ והם אלו שפתחו את הדלת למוזיקת הפופ בישראל אחרת היינו נשארים בלי גיוון מוזיקלי ורק עם מוזיקת רוק כבדה ומיגעת. היה להם פופ מתוק פשוט ובעיקר שמח שכל אחד ואחת יכול להתחבר אליו,הם היו יפים ונראים מעולה(גם היום אגב),היו מעורבים במאה אחוז במוזיקה ובכל דבר הקשור ללהקה וזכו להצלחה חסרת תקדים מילאו אולמות קיבלו באלבומי זהב וזכו בכל תואר אפשרי. לא תהיה להקה שניה לה.אף אחד עד היום לא הצליח לשחזר את ההצלחה שלהם ועם עובדות אי אפשר להתווכח

השרדות10

New member
אכן מקצוען ומוכשר ביותר

בהתחלה לא אהבתי את הכייון של הביצוע שהוא רצה בחזרה,ואז כשזה הושלם,זה היה פשוט פיצוצי! חבל שלא הוא יזכה אלא הערסימאניה יזכו.בגלל הדפ"רים שמצביעים לערוץ 24.

מיק101

New member
פחחח הכתוביות לא התעדכנו (בגלל החג) מעצמן?

כאילו....אולי מישהו היה אמור לשים לב..כאילו....ולשנות את זה....כאילו?

למעלה