מה קורה שם עכשיו למה הם מתכוננים?

תגידו מה שתגידו בלי ביטיריקו היה היכל הקברות

הוא בהתחלה מזה עיצבן אותי, שאין כאלה דברים. רציתי שיעוף מהיום ה-1 ואפילו לא הבנתי בשביל מה הביאו אותו.
הוא כל הזמן נתפס ונתלה על העניין העדתי שכולם לא אוהבים אותו בגלל שהוא מזרחי.
אחר כך הוא היה רב עם כולם ועוד לא בין למה כועסים עליו ונפגעים ממנו.
אין לו פילטרים בפה בכלל. אומר מה שרוצה. לא חושב אם זה פוגע או לא.
לראות אותו מבצע את השיר התורכי בסלון כאשר הוא מרביץ לעצמו ונדמה שהוא הולך לאבד את חייו כל שניה זה קטע קטע.
לראות אותו כאדם גדול מימדים, שרב כל היום עם כל העולם - פתאום בוכה ודמעות זולגות לו מהעיניים בקלות לא נורמאלית מדברים קטנים, או כשהוא נעלב ממשהו שאמרו לו או כשהוא דיבר עם אישתו בטלפון ובכה לה שקשה לו ושהאנשים לא קלים בהיכל - זה מצחיק אותי. הוא סוג של ילד (או 10 ילדים לפי אישתו) הוא מוסיף להיכל עניין וצחוקים. לא הייתי רוצה שהוא יודח וזה לא קשור לסגנון השירה שלו שאני ממש לא אוהבת.

מוסיף צחוקים עבורנו,אבל גם בכי עבורם.

היום אמר שהוא כוכב ולכן השאירו אותו מול אביבה. בני צודק עכשיו בכל מה שהוא אומר לגביו. בנוסף אבי ביטר אמר:"ברוך שפטרנו מעונשו של זה" והתכוון לאביבה,זה לא אדם שכייף תמיד להיות במחיצתו והוא מקור הרבה סכסוכים.

שאם אבי יישאר רק עם הצחוקים זה יהיה אחלה.

אבל ברגע שהוא מתחיל עם העצבן שלו יש בעיה-לא במלים האלו.

אפשר להגיד את זה גם על בני

וגם על כל אחד בעולם. לכל אחד יש את השריטה שלו. אצל בני זה לתקן את כולם מסביבו ולהשליט סדר עולמי. בני אוהב להיות במרכז העניינים ודי אוהב לכפות את הדת על אחרים, למרות שיש לציין שהוא יודע לעשות את זה בדרכים מתוכחמות ולא תמיד יודעים איך לקרוא לזה בשם של זה - כפייה.

בני מתחמם אולי מהר,אבל כשהוא נרגע..

הוא מבין מה לא היה בסדר. אבי ביטר לרב לא באמת מבין וזה לגביי ההבדל הגדול ביניהם. לגביי בני משתדל הרבה יותר שתהיה אווירה כללית טובה ואבי בעיקר מחפש על מה להתמרמר. אפילו אחד הנגנים כבר אמר לו לפני מס' ימים:"ניגנתי עם גליקריה ועם מלא זמרים והכל היה בסדר". לאבי ביטר יש בעיניי גינונים של כוכב וללא כל סיבה מוצדקת וכשהוא לא מצחיק,הוא סתם ממורמר. אבי ביטר רק צריך שיביאו אותו לאולפן בלימוזינה וגם אז יהיו לו טענות.

מה איכפת לי?שיהרגו אחד תשני שם../images/Emo6.gif

אני נהנית בבית ולא צריכה לסבול שם. לא רואה כל רע במשפט הזה זה לא סוד שאביבה והוא לא הסתדרו. איזה בלאגן איזה בלאגן לראות על הבוקר את אביבה אבידן

silkii

New member
עמירו יוליה את ממש בן אדם רע../images/Emo46.gif

זה ממש לא יפה איך שאת מדברת על אנשים כאילו הם היו אויר שרק נועדו לשעשע אותך גועל נפש

השרדות10

New member
אילנה מרוכזת בעצמה אגומניאקית וטיפל'ה מכשפופה

כנ"ל אריק ובנץ. כל השאר אנשים טובים.

../images/Emo17.gif../images/Emo17.gifעם הקרובים אליה (איגי)

היא לגמרי יודעת לתת מעצמה. גם עם בני היא יודעת להעניק חום ואהבה ומכבדת אותו עד שהוא מתחיל להעיר לה הערות דתיות לא במקום ואז היא לא מוכנה להמשיך לכבד. יש לה גינונים של דיוה, עצבנית לא מעט ולפעמים בקריזה, מתקשה לקבל ביקורת על השירה שלה, אבל זמרת נהדרת, שיודעת שהיא נהדרת, בעלת ביטחון עצמי, אישה סקסית בטירוף וכוכבת אמיתית.

השרדות10

New member
היא ממש עלובה,היא מאיימת על אנשים שיצביעו לה

ובטוחה שהיא הזמרת הכי טובה בעולם חחח

../images/Emo40.gifלא מאיימת אבל לא יודעת לקבל ביקורת

זה כן. היא לא מקבלת שנותנים לה ציונים נמוכים (גם טולדנו לא). היא באמת הזמרת הכי טובה שם בבית. יש לה קול אדיר, יש לה הופעה וגם היא יפה, נשית וסקסית. יש לה את כל החבילה.

השרדות10

New member
היא עושה תמוות למי שלא מצביע לה,זה לא איום?!

והיא לא זמרת מי יודע מה בכלל לדעתי,דפנה ארמוני עם קול פי 100 ממנה, ובקשר לזה שהיא יפה אממ..טוב..אני לא אגיד כלום ח החבילה היחידה שיש לה לדעתי זה הציצים שלה שבריצפה

השרדות10

New member
אין מה לצפות הרבה מ"אחת" שהאליל שלה בועז ש'?

אני באמת מתנצלת שהאליל שלי הוא לא אלכוהוליסט שמתקרב לגיל 70..

השרדות10

New member
סבבה,אז נקבע בקרוב איזה יום,ואני אבוא להתנצל

בפניך,אוקיי ממי? וגם תאשרי לי בוא זמנית את מי כן לאהוב ואת מי לא לאהוב,טוב חמודה?

למעלה