מה קרה? כבר מוצ"ש? זה הזמן למומלצ"ש

LoLi Goddess

New member
ועוד תמונה...

אני ולומייר, הנשק שלי

Dug E

New member
התמניה הקטנה למטה ממש דומה לאשבל

רק שהתמונה מוקטנת..

ליאןןן

New member
.....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): "זה הבית שלי, המקום בו גדלתי, הגעתי קטן ומיד התאהבתי.." וכל מיני שירי ערוץ הילדים למיניהם - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כי כל מה שאת נראה עכשיו פתאום כל כך מעט" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כתוב שזה עשוי להכיל בוטנים טחונים" "וואי בטח הם מזה מליינים!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דיסק - מאכל השבוע: יותר מדי שטויות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופ"ש בית ריק אצל רוניתי - משהו שהרס את השבוע: היא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אביב ברעננה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
יעחכיעגבחכלעהנהממבע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WDYG - שיר השבוע (כללי): המכתב הראשון-ריטה - אלבום השבוע: פרל ג'ם-טן - האדם שעשה לכם את השבוע: אלה,משה,בנה,יוסי,מאיר,הדס,עמרי,יפית,עמרי השעיר,ענבר,זמי,ז'אק,ציטרין,ספיר,נעמה,מור,טישלר, שני,עלמוג,חני וכל מי ששכחתי שהיה איתי בכל השבוע הבנזונננננה הזה! אה גם חאתול!!!!!!!!!!!1
|Nאוהב|
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי שוב אכתוב ואזרוק כי את מה שרציתי אמרתי. ובכל פעם שאני חי(ה) יש חיים אחרים שהפסדתי.." (מזי-מוקדש לך בגעגועים עזים אחרי שנזכרתי בך ששמעתי את השיר הזה היום) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ווווווואיי זה הכי קרשה בעולם! הכל בעיקר קשור לכל היציאות שלי ושל טישלר בסופש האחרון. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): **** (כן זמי,זה מה שצעקתי (?) בלילה) - מאכל השבוע: גרנולה ופסטה של ספיר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופ"ש אצל עמרי,הפגישה המיקרית עם אלה באוטבוס והמסיבת הפתעה משפחתית להדס
- משהו שהרס את השבוע: ההתפרצות של האלרגיה המסריחה שלי לקונפלור והסרט ההומואי שהם ראו היום אצל עמרי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד ביחד עם יפית!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יפטרו אותי עד המשמרת עם יפית -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחוות השחורות.

yafit17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואוו הרגת אותי עכשיו האחוות שחורים הזאת הזכירה ל את האחוות שחורים שעשינו ברכבת לבאר שבע!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moshe butt

New member
../images/Emo12.gifטנז'וּרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ד"א אני עדיין תוהה איך קוראים לסרט ההומאי שראיתם
*רמיזה שתגידו לי*

Z A M i

New member
another gay movie

משהו כזה.. משהו מצחיק, אמריקן פאי של ההומואים..

את מחפשת מה שרואים רק עם הלב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): להביא את המכה - הדג נחש והפי אר טרופרז
ריטה - עד שתעזוב - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "It was a slap in the face how quickly I was replaced" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נראה לי שגודלת לי זבלת"
! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה היום. - משהו שהרס את השבוע: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נזם!!!11 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נזם!!!1 -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי - אקדח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

../images/Emo55.gif מישהו לרוץ איתו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): מישהו לרוץ איתו - אלבום השבוע: דנה ברגר- יום יום - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אחד אחד, את השדים במלחמה הזאת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מה שהוא אמר. היה לי חסר כ"כ. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שפעת. - מאכל השבוע: שניצלוני תירס (מה? 3!) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אצל עומרי, הסמינר - משהו שהרס את השבוע: אתמול בערב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי, הסופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עומרי בחיפה. (זה יקרה, וחסר לך שלא.) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אוריאנה- שרונה נסטוביץ' -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עדי, נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

sivi88

New member
שלי:]

השבוע שעבר:בסבבהה.. - שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): זה רק אור הירח-אביב גפן - אלבום השבוע: אנפלג - האדם שעשה לכם את השבוע:בם דוד שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אממ.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ירדתי קילו..חח - מאכל השבוע: פרוזנט יוגורט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בת מצווה של בת דודה שלי - משהו שהרס את השבוע: אממ... ריב אם חברה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף השבוע חנוכהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמ...שנמצא עבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: fall to pieces -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חנושש

New member
../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי): רומאו ויוליה-אביב גפן. - אלבום השבוע: PLACEBO-MESD - האדם שעשה לכם את השבוע: בנות מצוה למיניהם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אם אני הייתי רואה אחד כזה הייתי עושה לו..קושקושקושקוש"
<הקונדום הזוהר> <למרות שזה היה היום זה קורע>:"ששתי בלונדיניות הלכו ברחוב פתאום אחד עושה לשניה.. תגידי,מה יותר קרוב לונדון או הירח? השניה עונה לי.. בטח שהירח!למה את רואה מפה את לונדון?!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעה של אביב? - מאכל השבוע:פיצה מדיטק. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי
- משהו שהרס את השבוע: שלא נסענו בסוף בשבת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע יום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעבור את הכולל הזה בשלום ושנסע אולי בחמישי?! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

דווקא שיעשעת אותי../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אינטרמת - שיר השבוע (כללי):shine on you crazy diamond - אלבום השבוע:פינק פלויד - וויש יו וור היר - האדם שעשה לכם את השבוע:עומרי..וכל מי שהיה אצלו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ולהכאיב זה אנושי ואת יצור טיפשי,
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"וואי, למומלצים"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שיעור נהיגה - מאכל השבוע:פסטה של ספיר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צו ראשון, אריאל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיילך טוב בצו ובמבחן
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:וור דו יו גו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה, לירון סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ברמן חופשי - שיר השבוע (כללי): דונט לוק באק אין אנגר - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רחוק מהמציאות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא להאמין..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ביקור בפנימיית טוביה - מאכל השבוע: האוכל בטוביה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הביקור בפנימיה - משהו שהרס את השבוע: הרצח
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שימצאו את האשם, ביקור בפנימיה נוספת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שימצאו את האשם, טלפון מפנימית טוביה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נדמה לי שאילוז'ן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שחר שלי
, אני מקווה

מי אמר שלמות../images/Emo99.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים - שיר השבוע (כללי): HEADPHONES/Bjork- אלבום השבוע: דפנה והעוגיות - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): my headphones they saved my life - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ראיתי את רות, כמעט סיימתי את הגינה - מאכל השבוע: סלט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:רות, מאיה, דוד, ב"ט - משהו שהרס את השבוע: ליאת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רן, - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאספיק לראות את עומר, ולהגיע לחתונה של נימרה (מה שלא יקרה, כי יהיה צבא) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש לי סיכוי/אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר, סוניה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
חמישי צבא:|

למעלה