יעחכיעגבחכלעהנהממבע
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WDYG - שיר השבוע (כללי): המכתב הראשון-ריטה - אלבום השבוע: פרל ג'ם-טן - האדם שעשה לכם את השבוע: אלה,משה,בנה,יוסי,מאיר,הדס,עמרי,יפית,עמרי השעיר,ענבר,זמי,ז'אק,ציטרין,ספיר,נעמה,מור,טישלר, שני,עלמוג,חני וכל מי ששכחתי שהיה איתי בכל השבוע הבנזונננננה הזה! אה גם
חאתול!!!!!!!!!!!1
|Nאוהב|
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אולי שוב אכתוב ואזרוק כי את מה שרציתי אמרתי. ובכל פעם שאני חי(ה) יש חיים אחרים שהפסדתי.." (מזי-מוקדש לך בגעגועים עזים אחרי שנזכרתי בך ששמעתי את השיר הזה היום) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ווווווואיי זה הכי קרשה בעולם! הכל בעיקר קשור לכל היציאות שלי ושל טישלר בסופש האחרון. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): **** (כן זמי,זה מה שצעקתי (?) בלילה) - מאכל השבוע: גרנולה ופסטה של ספיר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופ"ש אצל עמרי,הפגישה המיקרית עם אלה באוטבוס והמסיבת הפתעה משפחתית להדס
- משהו שהרס את השבוע: ההתפרצות של האלרגיה המסריחה שלי לקונפלור והסרט ההומואי שהם ראו היום אצל עמרי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד ביחד עם יפית!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יפטרו אותי עד המשמרת עם יפית -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אחוות השחורות.