ה"נסיכה" בכתה להם קצת והם אישרו לה. אין מצב שבמקרה היא יצאה , במקרה ביקשה שיסגרו את הדלת , ובמקרה באותו זמן נזרק לה משהו מעבר לגדר. פשוט אין מצב שיד ההפקה לא מעורבת בעניין. לא יעזרו שום , תלונות או פקסים להפקה או לכל מקום אחר. ההפקה עושה ככל העולה על רוחה כי היא יודעת שלמרות המחאות עדיין יש אחוזי צפיה גבוהים, שליחת SMS בשפע אנחנו נותנים להם לגיטימציה להמשיך ולזלזל בנו הצופים כרצונם . http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1355616
גם מי שרואה בדור השלישי את הוילה אל תשכח שיש דיליי של 10 דקות לפחות!!! ומוזר היה שבדיוק כשהא ביקשה מצבר לסגור את הדלת ולהיות לבד אז זרקו!! אם זה היה לפני ושהיא סתם שם אז לא הייתי חושדת! גם מה שחשוד הוא שרנין בחיים לא יושבת בחוץ לבד מאז שהתחיל האח הגדול ופיתאום היום דווקא בשעה הזאת היא יושבת לבד! אני מאמינה שיש פה משהו מבויים או מתואם עם ההפקה!!
איך תייסיר ניכנס לשם אני הייתי שם יש שומר,נכון מגרש החניה של חדשות ערוץ 2 ליד הגדר של האח ,אבל זה נישמע הזווי!!זה מבוים על ידי האח ללא ספק!!!!!!!!!!!!!!!!אני בספק בכלל אם יש בכלל תיסיר והוא לא פיקטיבי???????????