עכשיו נזכרתי בעוד משהו שקרה...
כשצבר אמר לה אנחנו עוד מעט באים והיא התבאסה הוא אמר לה זה יקח עוד חצי שעה בערך ואז היא אמרה אאא יופי ושמחה!! אני בטוחה שכשהיא היתה היום אצל האח הגדול היא בכתה לא שהיא רוצה לעזוב כי לא טוב לה והיא מתגעגעת הביתה ורוצה איזה רמז אפילו מתייסיר וכנראה האח הגדול אמר לה שזה לא אפשרי, אבל כנראה שהבטיח לה את זה, ואמר לה שתצא לבד החוצה וישלוח לה משהו אבל שתשחק אותה כאילו היא לא ידעה!! ובגלל זה היא פיתאום היתה לבד בחוץ וביקשה מצבר לסגור את הדלת ככה האח הגדול יוכל לשלוח לה את המכתב! ההפקה כל כך שקופה ורנין עוד יותר עם המשחק המזוייף שלה!! אם ראיתם את הקטע שהיא מצאה את המכתב הייתם רואים כמה הוא מזוייף, תחשבו אם הייתם שם ישר הייתם קוראים לאחרים להצטרף והייתם קוראים את המכתב כולם ביחד כי אתם לא יודעם שזה בשבילכם!! בקיצור כל ההוכחות מוכיחות שזה מבויים על ידי ההפקהועכשיו ההפקה משתיקה את כל הנושא! תראו איך מראים לנו עכשיו אנשים ישנים בזמן שכולם במקלחת מדברים על המכתב!!! בושה להפקה המכורה!!! יותר גרוע מהישרדות, לפחות שם לא ראינו מה קרה ויכלו לעבוד עלינו אבל פה אנחנו רואים בעיניים והם חושבים שאנחנו מפגרים!! בתוכנית הזאת ממש הפכו את הצופים למפגרים!!! עם כל הקטעים המצונזרים והפסקות השידור וכל הדברים המזוייפים שפה! רנין בדוק שתולה של ההפקה..תזכרו מתחילת התוכניתכמה משחק היה לרנין..וכמה פעמים צינזרו אותה כשהיא מדבר עם שי לבד בלילה ואז עם צבר וגם אתמול בחדר של הבנים!! ממש נמאס מרנין השתולה!! עכשיו שאני חושבת על זה גם יכול להיות ששלחו לרנין יותר הודעות מגני????? אני לא חושבת!!!!