מה רנין מצאה בדשא וקטעו מיד את השידור

לפני רגע היא יצאה מהאח הגדול

יצאה החוץ הסתכלה כנראה חיפשה אם יש עוד דברים וחזרה לאח הגדול.. בדרך הספיקה להגיד מה מצאתי חבל לך על הזמן

a10a

New member
האח הגדול אמר לה להשתיק את הנושא-תראו איך היא

משקרת לליאון ושפרה, וליאון יודע שהיא משקרת וצוחק עליה!! תראו איך פיתאום היא מחייכת וצוחקת ולפני שניה היא היתה מבודדת בחצר ולא רצתה לראות אף אחד! הינה לפי מה שאני מבינה תייסיר שלח לה מכתב וגם כתב לה משהו שהזכיר לה את השיר שלהם ובגלל זההיא שרה אותו עכשיו!! ממש חוצפה היא חייבת להענש!!!!!!! ובמקום זה האח הגדול מחליט להשתיק את הנושא...מה הוא חושב שאנחנו לא רואים טלוויזיה!! צריך לפנות להפקה בהסברים! הוא לא ישתיק את הנושא!!!!!!!!!!!!!!!!! זה נוגד את החוקים!!!!!!!!!!

הרגע רנין נכנסה למקלחת ואמרה..

שהיא נפלה על התחת.. בטח האח הגדול אמר לה להמציא את זה. מנסים לעבוד עלינו.

כך זה נשמע

חבל

נועה21

New member
הם שוכחים שיש צופים בערוץ 20 ובאינטרנט

כל הזמן מנסים לעבוד עלינו.

SharonPL

New member
היא נראית מאושרת מהחיים

ולא אומרת להם מה היה בחדר של האח הגדול

משהו פה מסריח! רנין לא מספרת להם ורק מחייכת ו

לא מפסיקה לדבר על תייסיר ושפרה שרה לה שיר

יש פה הרבה דברים שההפקה מביימת!

זריקת הסגריות, זריקת המכתב והנה שוב רנין מנסה לספר ללאון ושפרה וקטעו ועברו לראות את צבר אוכל WTF!

a10a

New member
הנה היא מספרת להם וישר מצנזרים...

היא ראתה שהם כבר יודעים אז היא החליטה לספר להם וההפקה ישר צינזרה לנו...כאילו אנחנו לא יודעים!!! הפקה בגרוש!! הכל מכור!!! ההפקה חייבת לעשות משהו בנידון ולא להשתיק את הנושא כולנו כבר יודעים מה קרה!!!!!!!!!!!!!!!

juspan

New member
אבל זה נראה כמו עלק מצנזרים

כי הרי ממילא יש דיליי ויכלו להחשיך את המסך, אז לכאורה העבירו אותנו לוונסה ישנה, כדי שנבין שמסתירים משהו, אבל "במקרה" שומעים הכל כולל הכל במצלמה שאמורה להיות על הסוויטה. במקרה היא גם מתוודה בפניהם על זה למרות שהאח הגדול כנראה דרש שלא. יותר מדי מקרים יש שם. נראה לי שעובדים בעיקר עלינו...

נקה7

New member
רנין מספרת לשצ על המיכתב מתייסיר

ואומרת שבהפקה כעסו ועשו מתייסיר עבריין צבר אמר שמכיוון שהכול משודר בדיליי בטח יחתכו את האירוע הזה

קמבילי

New member
אני ראיתי את רנין יושבת לבד בחצר

צבר בא אליה ואמר ששפרה מספרת אותו ועוד מעט הם יבואו אליה. היא אמרה בסדר וביקשה ממנו לסגור את התריס. הוא לא הבין איזה תריס והיא אמרה הדלת של הבית. הוא שאל: זה כדי שהחום לא ייצא מאיפה לאיפה?.... וצחק וסגר. רנין התיישבה ופתאום קמה אל משהו אל הדשא והתכופפה ואמרה: אימל'ה מה זה. ויותר לא ראיתי כי קמתי. אחר כך האח הגדול קרא לה. היא היתה אצלו הרבה זמן ויצאה מאושרת. היא הלכה לאמבטיה ששם היו ליאון ושפרה אחרי שלא דיברה עם שפרה כמעט יומיים. היא רקדה עם שפרה. ליאון אמר לה: זה כאילו שקיבלת זריקת אדרנלין, מה קרה לך. רנין אמרה: אני כל כך מאמינה ביד הגורל. אתם מאמינים שיש ימים שאתם מדמיינים שמשהו יקרה והוא קורה? אין לי ספק שהיא קיבלה פתק מתייסיר, למרות שלא ראיתי.

קמבילי

New member
תיקון: כתבתי שאחר כך האח הגדול קרא לה

הוא קרא לה תוך שניות ספורות מאז שמצאה מה שמצאה.

a10a

New member
עכשיו נזכרתי בעוד משהו שקרה...

כשצבר אמר לה אנחנו עוד מעט באים והיא התבאסה הוא אמר לה זה יקח עוד חצי שעה בערך ואז היא אמרה אאא יופי ושמחה!! אני בטוחה שכשהיא היתה היום אצל האח הגדול היא בכתה לא שהיא רוצה לעזוב כי לא טוב לה והיא מתגעגעת הביתה ורוצה איזה רמז אפילו מתייסיר וכנראה האח הגדול אמר לה שזה לא אפשרי, אבל כנראה שהבטיח לה את זה, ואמר לה שתצא לבד החוצה וישלוח לה משהו אבל שתשחק אותה כאילו היא לא ידעה!! ובגלל זה היא פיתאום היתה לבד בחוץ וביקשה מצבר לסגור את הדלת ככה האח הגדול יוכל לשלוח לה את המכתב! ההפקה כל כך שקופה ורנין עוד יותר עם המשחק המזוייף שלה!! אם ראיתם את הקטע שהיא מצאה את המכתב הייתם רואים כמה הוא מזוייף, תחשבו אם הייתם שם ישר הייתם קוראים לאחרים להצטרף והייתם קוראים את המכתב כולם ביחד כי אתם לא יודעם שזה בשבילכם!! בקיצור כל ההוכחות מוכיחות שזה מבויים על ידי ההפקהועכשיו ההפקה משתיקה את כל הנושא! תראו איך מראים לנו עכשיו אנשים ישנים בזמן שכולם במקלחת מדברים על המכתב!!! בושה להפקה המכורה!!! יותר גרוע מהישרדות, לפחות שם לא ראינו מה קרה ויכלו לעבוד עלינו אבל פה אנחנו רואים בעיניים והם חושבים שאנחנו מפגרים!! בתוכנית הזאת ממש הפכו את הצופים למפגרים!!! עם כל הקטעים המצונזרים והפסקות השידור וכל הדברים המזוייפים שפה! רנין בדוק שתולה של ההפקה..תזכרו מתחילת התוכניתכמה משחק היה לרנין..וכמה פעמים צינזרו אותה כשהיא מדבר עם שי לבד בלילה ואז עם צבר וגם אתמול בחדר של הבנים!! ממש נמאס מרנין השתולה!! עכשיו שאני חושבת על זה גם יכול להיות ששלחו לרנין יותר הודעות מגני????? אני לא חושבת!!!!

jaycom

New member
בושה וחרפה

רנין נראית מאושרת כאילו תייסיר זרק לה ויברטור... ומדברת על כמה הוא רומנטי ושהיא מאמינה בגורל.. בושה וחרפה שעוברים על זה על סדר היום. אם האח הגדול לא עושה כלום בנידון כמו להעמיד אותה להדחה, התוכנית הזאת הופכת לבדיחה רעה. הרי אנחנו רואים הכל אז למה לשקר?? זה לא כמו בהישרדות שלא ראינו שמביאים להם סנדביצ'ים וכאלה.. אז אין הוכחות.. כאן אנשים ראו בעיניים שלהם איך מרמים ועוברים על החוקים!!! צריך להעניש אותה! זה ממש מעצבן אותי שהיא מתחילה לדבר על המכתב ישר עוברים לצבר בחצר... ביזיון!

הזוי ביותר! היא סיפרה להם ש:

"אמרתי לאח הגדול שאני לא אשמה שהוא זרק את זה!, היה כתוב במכתב אני אוהב אותך, אני מאמין בך, אני מבטיח שאני אחכה, לא היתה לנו הזדמנות להיפרד... אני שלך ורק שלך... ניסיתי לשנן את זה לפני שאני נכנסת לחדר האח הגדול... ביקשתי שישאירו לי את המכתב והם אמרו שיבדקו וזה תלוי בנהלים. אמרתי להם שאני לא אשמה ואני לא עברתי על הנהלים!"

clearer

New member
הדעה שלי לגבי מה שקרה

רנין קבעה עם תייסיר, לפני שנכנסה לבית האח הגדול. שביום ה-56 בשעה כך וכך הוא יזרוק לה משהו. זהו. לכן היא ביקשה לסגור הדלת.

למעלה