מה רנין מצאה בדשא וקטעו מיד את השידור

נועה21

New member
הקטע המוזר באמת - הפתק היה מיועד לרנין

כאילו...למה שמישהו יכתוב פתק לרנין הרי היא לא הכי אהודה שם. אם כבר זורקים פתק אז לפי ההגיון זה אמור להיות: "בובליל המלך" או "שפרה תפסיקי לאכול" אבל פתק לרנין? זה הכי מוזר

נועה21

New member
חחח נכון, אבל מישהו כתב כאן שנשלח פתק לרנין

גם אני ראיתי את שפרה הספרית והעברתי ערוץ, אולי מישהו ראה באחת המצלמות האחרות

נועה21

New member
לא ראיתי! אני עונה לפי מה שנכתב כאן

אני כבר לא רואה את השידורים כי כל הזמן מראים את שפרה ואז אני מפספסת דברים חשובים. הכל בגלל שפרה!

זה היה לדקה במצלמה 1

ואחר כך קטעו אז העברתי למצלמה 3 וראיתי אותה יושבת בחצר קוראת את הפתק בישיבה על הספה, מחייכת ומוחה דימעה.......קצת אחרי קראו לה לחדר האח הגדול, היא קמה וצעקה תוך כדי הליכה לחדר האח הגדול "I LOVE YOU" אחר כך צבר אמר לליאון <ששאל למי היא צעקה את זה> שזרקו לרנין פתק לחצר ושיפרה אמרה "בואו לא נדבר על זה".

נועה21

New member
בטח לא לדבר על זה

זה לא קשור אליה, וזה לא עליה, ואף אחד לא כתב שם כמה אוהבים אותה וכמה היא יפה. אז בטח שלא ידברו על זה.

לא חושבת שזו הסיבה

היא לא רוצה שרנין תהיה מועמדת להדחה. כשעינב מצאה את חפיסת הסיגריות היא מיד מסרה את זה בחדר האח הגדול כפי שהם מחוייבים על פי תקנון ההשתתפות במשחק. כששאלו את עינב למה החזירה את הסיגריות היא ענתה שחייבים למסור כל מה שמוצאים בחצר.

אז תגידי שראית את זה במצלמה 3 אני ראיתי ב

מצלמה 1 רק שהיא שותה תה וזרקו משהו, היא קמה וצעקה "אמאלה מה זה, מפחיד, ואטדה פאק" התכופפה והרימה זה נראה כמו נייר ובפנים אבן. ואז עברו לתספורת ופה אחרי זמן מסויים שפרה אמרה לצבר:"צבר מה זה תסגור את הדלת" ולאון ענה-"יו לא מתאים לך" צבר:"מה אסור להשתין?" לאון:"כן אבל לא מתאים לך עם דלת פתוחה"

a10a

New member
הראו דקה במצלמה 1 באמצע התספורת ואז..

ניתקו ועברנו מהר למצלמה 3 שם ראו אותה קוראת את המכתב ומזילה דמעה! ואז הולכת לאח הגדול ועכשיו במצלמה 4 רואים את הדלת של האח הגדול אדומה! מה שחשוד עוד זה שצבר ראה קרה משהו עם רנין וראה ששלחו לה מכתב ולא התעניין כל כך לראות מה זה ולחש לשפרה וליאון שהיא קיבלה מכתב.. איךהא יודע שזה מכתב בשבילה?. ולמה ישר השיק אותם ואמר להם לא לדבר על זה??? ממש חשוד מה שקורה פה היום!!! ממש מכורררררררר ומשחק גרוע של רנין....רנין פה זה לא הכלה הסורית!!! אל תשכחו שרנין באה לא בשביל הכסף אלא בשביל תחום המשחק ומתחילת התוכנית היא מנסה להראות לנו את יכולת המשחק שלה, אפילו ג'ני (החברה הטובה שלה) אמרה שהקוד מאחורי התמונה היה מזוייף או מתואם עם תייסיר!! כנראה היה לה איזשהו הסכם עם ההפקה!!!

beep beep

New member
חשוב! שיחה בין צבר וליאון על הפתק של רנין

לפני דקה במצלמה 4 צבר נשמע מספר לליאון על הפתק שקראה רנין ואומר לו כדלקמן: צבר: "היא משחקת כאילו לא קרא לה כלום" ליאון: "הם משחקים איתה" צבר: "זה אומר שאם זורקים לך משהו - תקרא אותו" ________________ ככה בדיוק. מילה במילה. איזה "משחק הוגן". איזו חארטה

הנקמה המתוקה../images/Emo190.gif

שפרה מפקידה את השיער שלה בידיים של צבר...מקווה שהוא ינצל את זה

למעלה