מה רנין מצאה בדשא וקטעו מיד את השידור

שיחת היום ורנין על מספר הימים

בבוקר שמעתי (וראיתי) את רנין איתי ויוסי משוחחים בחצר על מספר הימים בבית הגיעו למסקנה שיתכן שישארו מעל 100 ימים ועד 120 יום. רנין אמרה שהיא לא יכולה יותר מ 100 ימים והתחילה לברר מה התאריך שיוצא ב120 יום והתאריך שביום ה100. -חשוד משהו... ויכול להיות שזה קשור לתיאומים שבין רנין לתייסיר... לתשומת לבכם.

MovieMaster

New member
ראיתי את זה והיא שאלה את זהבגלל הקריסמרס

שהרי רנין היא נוצריה וחוגגת את חג המולד. גם אתה אם היית נוצרי היית רוצה לדעת אם אתה נשאר בבית של האח הגדול גם במשך הקריסמרס, מה שאומר שלא תוכל לחגוג את החג עם המשפחה שלך. בקיצור: אין פה שום דבר חשוד. ואין לזה גם שום קשר למה שקרה עם המכתב.

clearer

New member
לדעתי להפקה אין קשר

זה, או תיאום מדוייק בין רנין לבין תייסיר, שנעשה או לפני התוכנית (קבעו תאריך ושעה), או יוזמה אישית של תייסיר, שראה שהיא בחצר, קרא לה, היא ביקשה לסגור הדלת, והוא זרק לה משהו... לדעתי להפקה אין קשר. מעניין אם זה יוזכר בתוכנית היום....

קמבילי

New member
../images/Emo41.gif התקשרתי היום לקופרמן הפקות ../images/Emo41.gif

כדי לוודא שהפקס שלי הגיע. הוא הגיע ולא התקבל שום פקס אחר בנושא. לפקס הבודד שלי יכולה להיות במקרה זה השפעה דלה מאד. ביקשתי לדבר עם עם מישהו מההפקה ולא הצלחתי לעבור את מחסום המזכירה. אתקשר אליה שוב בעוד כשעה כדי לוודא שהעבירה את הפקס הלאה. התקשרתי לשידורי קשת ושלחתי פקס גם לשם. אם לא תשלחו פקסים ולא תצלצלו לא יקרה שום דבר כמו תמיד, ואני אלחם בטחנות רוח. הטלפונים: קשת (דיברתי עם הילה) פקס - 03-7676007 טלפון- 03-7676000 קופרמן (קשה לקבל מענה מהשלוחות. חייגו ל 101 וקוו לטוב. דיברתי עם מאיה) טלפון: 03-6447675, פקס: 03-6445526

עינת י

New member
רגע שאני אבין רנין תיאמה עם תייסיר לקבל מכתב

ואתמול בערב היא ישבה בחצר וחיכתה למכתב ואז נזרק לה מכתב ורואים אותה מרימה אותו וקוראת ואז המצלמות מהר ברחו משם כדי להשתיק את הסיפור?? ככה זה היה?? אם כך רנין צריכה להיות מודחת כי אסור לדיירים להפר את כללי המשחק בצורה כזו. למה משתיקים את הסיפור הזה, כי מדובר ברנין הנסיכה הערבייה המפונקת? חוצפה וזלזול במשחק ובצופים!

קמבילי

New member
היא שמעה אותו קורא לה מבחוץ עוד קודם

ולכן הלכה לשבת בחצר לבד וביקשה מצבר לסגור את דלת הבית, וזה מספיק תיאום. היא ענתה לקריאות שלו והיא קראה מה שזרק לה. זה כשלעצמו יצירת קשר מכוונת (עם כוונה להסתיר) עם החוץ והיא צריכה להיות מודחת מיד. תייסיר הוא איש הקשר שלה והוא שולח לה מסרים בפעם השניה, ולכן היא צריכה להיות מודחת בגין מעשיו. במכתב נכתב שתייסיר אוהב אותה ושכולם בחוץ תומכים בה. נרמז שהיתה עליה ביקורת אבל עכשיו הכל בסדר. אם זה לא קשר מבחוץ ואם לזה אין השפעה על רנין אז לשום דבר אין. כאן רנין מספרת לשפרה וליאון על המכתב: http://www.youtube.com/watch?v=kw7_AhOODU8 אני חוזרת ומבקשת מאנשים לשלוח פקס כי עד כה רק אני שלחתי. למזכירה שדיברתי איתה לא היה שום מושג על המקרה לכן אם נדמה לנו שכל העולם בבאז בגלל מה שקרה זו טעות חמורה. כולם כאן זועמים אבל לא עושים כלום. אנא שלחו פקסים.

קמבילי

New member
דברים כאלה לא שולחים במייל

שלחי מייל גם לקשת וגם לקופרמן כי וידאתי ששניהם קיבלו את המייל ממני. כתבי משהו כזה: ------------------------- הנידון: תלונה על הפרה בוטה של חוקי התוכנית "האח הגדול" אתמול, 27.10.2008 עברו רנין ואיש הקשר שלה תייסיר בצורה בוטה על חוקי התוכנית ואי לכך יש להדיח את רנין. תייסיר שוחח עם רנין בקריאות מעבר לגדר וזרק אליה מכתב. אלפי צופים ראו את השתלשלות העניינים והיא הוקלטה והועלתה לרשת. בשיחה עם ליאון ושפרה רנין סיפרה על המכתב ועל תוכנו, ועל כך שההפקה ביקשה ממנה לא לספר עליו. במכתב תייסיר אומר לה שהוא אוהב אותה ו שהיתה עליה ביקורת בעבר אבל עכשיו הכל בסדר וכולם תומכים. זהו מידע משמעותי שמשפיע על המשחק של רנין. רנין שמעה עוד קודם את קולו של תייסיר ולכן התיישבה לבדה בחצר וביקשה מצבר לסגור את דלת הבית. כשנזרק משהו לחצר הבית רנין ידעה שהוא מתייסיר. למרות זה היא קראה את הפתק שהיה בתוכו. אם ההפקה לא תדיח את רנין תהיה בכך הפרה של החוזה בלתי כתוב בינה לבין הצופים הנאמנים שאף השקיעו מכספם וסימסו לדיירים החביבים עליהם. ------------------------- ושלחי בפקס לקשת 03-7676007 ולקופרמן הפקות 03-6445526

קמבילי

New member
המיילים והפקסים התבלבלו לי: אני שלחתי בפקס

לקשת ולקופרמן ווידאתי שהפקסים הגיעו. דברים כאלה שולחים בפקס ולא במייל.

קמבילי כל הכבוד ../images/Emo140.gif

אני כתבתי אתמול ואם יש צורך אני יעביר גם לאתרי האינטרנט...

MovieMaster

New member
זה בגלל שהרוב כבר קלטו את מה שאת עוד לא קלטת

וזה שזה בדיוק מה שההפקה רוצה שיחשבו, שהסיפור שרנין מכרה לשפרה צבר ולאון אמיתי. מעניין איך תרגיש כשתבין שאכלת את הלוקש הזה...

זה לא מדוייק:

ההפקה מבחינתה רוצה ריטינג ורוצה שרנין תקבל עכשיו פוקוס המטרה שלה שבגמר תגיע שפרה שכביכול מייצגת את החוכמה, החילוניות, אינטליגנטית צבר- הצדקן רנין- הערביה, על מנת להראות שאין גזענות לאון- ההומו והמצחיק ודמות אחת מצחיקה: יוסי. ההפקה התחילה עם יוסי ע"י עריכה מגמתית והפכה אותו לכוכב אך לא ציפתה שבכאלו מימדים ולכן עכשיו ההפקה מנסה להראות אותו באור כל כך שלילי ומנסה להכניס אקשן ודרמה ועכשיו הפוקוס יהיה על רנין והדיירים החדשים. לגבי זריקת המכתב ברור שיש פה קטע מבויים : אי אפשר לזרוק כלום מהחומה יש שומר! בכוונה יום לפני זה זרקו סיגריות כדי שזה לא יראה שקוף ולפני זה צעקו : יוסי יוסי יוסי. הכל מתוכנן... אנחנו לא עיוורים

קמבילי

New member
בסדר, הבנו שהפייבוריטית שלך היא רנין

ואתה כאן מטעמה. אין צורך לחזור על זה שוב ושוב. כל יום כמה ילדים חייבים להעלות איזה חמש תיאורות קונספירציה.

קמבילי

New member
../images/Emo41.gifתמלול רנין מספרת לשפרה וליאון על המכתב ../images/Emo41.gif

(קטעים באנגלית מתורגמים לעברית וחלקים לא רלוונטיים הושמטו) רנין: איך נבהלתי אלוהים ישמור. ליאון: (לא ברור) נו איך, אבן? רנין: ליד הבריכה. רנין: שיף - ככה הבריכה? זאת הבריכה? האבן היתה פה. ליאון: מלמעלה כאילו ממש מהחוץ? רנין: כן, יכל להרוג מישהו זה מה זה לא אחראי אני מאד כועסת עליו . ליאון: (לא ברור) לא לדאוג, לא משנה, הוא לא יכול להיכנס לפה זה בלי אישור. שפרה: אבל יכול להיות שהוא רואה. רנין: לא, ההפקה מעוצבנת חבל על הזמן. שפרה: באמת? רנין: האח הגדול כועס עלי כאילו אני זרקתי את זה. שפרה: יש מצלמות, מספיק שאתה יושב באינטרנט ורואה איפה את יושבת, הוא יכול לזרוק את זה ולכוון. רנין: או בטלפון. ופתחתי והוא לא נתן שום מידע על המשפחה שלי, באמת, וגם אמרתי להם ויש להם את המכתב והם רואים, הוא לא נתן לי שום מידע, כלום כלום כלום. המכתב היה pure אני אוהב אותך, אני מאוהב בך, אני חושב עליך כל היום וכל הלילה, לא יצא לנו להיפרד כמו שצריך אבל כל זה מאחורינו, אני רק רוצה שתדעי שאני אחכה לך אפילו עוד מאתיים ימים, הבטחתי לך שאחכה לך ואני אקיים את ההבטחה. בבקשה אל תקחי את המשחק כל כך ברצינות ---פה הוא אמר לי משהו לא כל כך מובן: המשחק הזה הוא לא מה ששנינו ציפינו, כולנו תומכים בך, כולנו אוהבים אותך ויודעים מה טוב בשבילך. הכל כאילו רק דברים כאלה, כאילו, , pure, pure, pure . הוא כתב: בבקשה אף פעם אל תורידי את הצמיד (?) ליאון בקנאה: איזה חמוד.... ליאון: צריך לשמור את זה בינינו? רנין: בטח, אתם כבר ידעתם בגלל זה דיברתי, אני אמרתי שאני לא אגיד את זה לאף אחד-- ליאון: אבל סיפרת את זה כבר קודם. רנין: אבל הוא קלט (צבר?) והוא אמר לכם אז בגלל זה (לא ברור) (עוד דיבורים) רנין: זה לא אני, אני לא שברתי כללים לא שברתי כלום. ליאון: איך נתנו לו בכלל להיכנס לפה? רנין: זרקו לעינב קופסת סיגריות, קראו לנו בשתיים בשלוש ארבע בבוקר. אמרתי להם שזו לא אשמתי. כנראה המקום לא כל כך מאובטח אז זו לא בעיה שלי. (דיבורים) רנין: אבל הוא קרא לי... שפרה: מתי? רנין: הוא קרא לי לפני שאני הרמתי את האבן. הוא קרא לי "רנין" ולא הבנתי. לא רציתי לצאת אהבלה כאילו אז עשיתי כזה "תייסיר?" שפרה צוחקת: לא, לא לצאת אהבלה, מסתובבת שלושה ימים וצועקת את השם שלו. רנין: אבל כשהייתי לבד יחשבו שהשתגעתי. שפרה: איזה כיף בובה, זה מה שהיית צריכה.

למעלה