מה רנין מצאה בדשא וקטעו מיד את השידור

babylon4

New member
לכו תדעו

או ששוב פאשלה של ההפקה שלא הספיקה לצנזר ולערוך. אך מצד שני גם היה גשם, גם רנין בחוץ...גם הקטע לא נחתך בעריכה..גם לא אמרו לרנין לא לדבר על זה....גם יותר מדי דברים ..... בכל מקרה עכשיו זה פומבי באתר המעריצים, וביו טיוב ואי אפשר יהיה להתעלם ממנו (אם באמת רצו).

חבר'ה כל הכבוד לכם../images/Emo24.gif

ההפקה עוד לא קולטת מה קורה ואנחנו בפורום כבר מעלים את זה..חחח

קמבילי

New member
ברור ששלחתי, אבל תשלחו גם אתם צריך מבול

פקסים. וצריך להעלות את השיחה המוקלטת ליוטיוב בתור הוכחה. אנחנו לא יודעים מה ההפקה מתכוונת לעשות אבל זאת בבירור עילה להדחה מיידית. אשלח גם למייל האדום של YNET

קמבילי

New member
מה גדולה מה תודה, זה כלום

אני מבקשת שתשלחו גם אתם כדי ליצור אימפקט ומי שיודע איך ליצור קשר עם הפורטלים השונים - וואלה, ויינט, נרג, עכבר העיר וכולי, שיעשה זאת.

beep beep

New member
למה את חושבת שאנחנו צריכים לייצר באזז?

ואולי כל הסיפור הזה מבויים כדי להגדיל את הרייטינג? לא מגיע להם פרס אחרי שעינו אותנו היום עם דיירי "אחוזת ראשונים".

beep beep

New member
למה את חושבת שאנחנו צריכים לייצר באזז?

ואולי כל הסיפור הזה מבויים כדי להגדיל את הרייטינג? לא מגיע להם פרס אחרי שעינו אותנו היום עם דיירי "אחוזת ראשונים".

ליאורי13

New member
קמבילי והחצי השלישי כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני לא בטוחה שההפקה תעשה משהו בנידון כמעט בטוח שהם "יחליקו" ויעברו הלאה

אני צריכה עזרה: העלתי לFLIX ומופיע לי שזה

ממתין להמרה מי יכול לעזור לי ? זה סרטון ראשון שאני מעלה

JasPoint

New member
מעניין שכל פעם שרנין בדכאון היא מקבלת מסר

מתייסיר. פעם ההפקה העבירה לה את זה והפעם מישהו זרק את זה מעבר לחומה כשאי אפשר בכלל להתקרב לאיזור. גם אני העברתי במחצית של המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת"א והספקתי לראות את רנין מרימה משהו מהבריכה, כשלפני זה היא ביקשה מצבר לסגור את הדלת של החצר ולהשאיר אותה לבד. מוזר. יש פה יותר מידי דברים מכדי שזה יהיה מקרי. הייתי אומר שההפקה צריכה לעשות משהו כדי להחזיר את האמינות אבל הם איבדו כבר כל סיכוי להחזיר את האמינות שלהם.

עובדים עלינו הצופים ועל הדיירים בבית בגדול!!!

ראיתי הכל בשידור חי כולל הפסקת השידור בכל פעם שהיה קשור לנושא. אם רנין באמת קבלה מכתב מתייסיר והאח הגדול אמר לה לא לספר לאף אחד אז איך זה שהיא ספרה לשפרה, צבר וליאון מחדר האמבטיה את הכל כההפקה צופה בה ושומעת? חוץ מזה אם זה היה מאהובה הרחוק, אז הגיוני לבוא כל כך עליזה? לדעתי הגיוני יותר אם הית מדוכדכת מרוב געגועים שהתעוררו - כך לפחות מתנהגים לאחר ניתוק כל כך ארוך ובטח אם זו רנין.... לדעתי, המכתב הנ"ל היה מיועד לכל אחד מהדיירים שמוצא אותו ובו סופר הסוד הגדול מליל אמש. ומאחר וצבר קלט שמשהו נזרק ההפקה המציאה את הסיפור על תייסיר כדי שיהיה כיסוי לכל הסיפור הזה. הם תיארו לעצמם שהחברים ישאלו במה מדובר. זה מסביר את העליזות והצחקוקים של רנין אחרי שיצאה מהחדר של האח הגדול ובאה אליהם למקלחת. לצערי, כנראה שלעולם לא נדע את האמת. יכול להיות שגם בשידור מחר יראה את זה כמכתב מתייסיר כי הם יודעים שיש צופים בשידור חי. גם אותנו הצופים הם מורחים ומנווטים כמו מריונטות.

beep beep

New member
ההשערה שלך נשמעת הגיונית

מישהו עדכן את הדיירים בארועים. רנין מצאה את זה במקרה וההפקה סגרה איתה על סיפור כיסוי... בכל מקרה מורחים אותנו מכל הכיוונים. רק חבל שאנחנו אוכלים כל דרעק שמגישים לנו... בכל אופן - ממני לא יוציאו אפילו סימסום אחד.

beep beep

New member
רנין בכתה שמשעמם לה - אולי עשו לה משימה

אמרו לה להיות לבד בחצר. השאירו לה מכתב על הדיירים החדשים ותידרכו אותה לשקר שזהו מכתב מתייסיר... בואו נגיד שעל הסולם הזה ההפקה יכולה לרדת בשידור מחר...

MovieMaster

New member
גם אני חושב את זה

הרבהיותר הגיוני שמישהו ינסה להעביר מסקר לדיירי הוילה שלא ימשיכו לעסוק במשימה של לאון ועינב כיאחרת יפסידו את העלאת התקציב שלהם. מוזר שכולם כאם קנו את זה שמדובר במסר מתייסיר. שהרי אם היה באמת מדובר במסר מתייסיר, למה לה לספר את זה לדיירי הבית אם האח הגדול אסר עליה והוא הרי שומע ורואה הכל, ורנין שהיא מתמודדת ותיקה כבר, יודעת את זה. כך שלדעתי רנין לא שתולה והיא א קיבלה מסר מתייסיר, היא קיבלה מסר שחשף את מטרת המשימה של עינב ולאון.

למעלה