מודחת מספר 9 מבית "האח הגדול" - וונסה.

juspan

New member
וחגית אמרה, בהנחה שאין לה מה לשקר

לאינה (כמו שטוענים כאן שהיא שיקרה לצופים כשאמרה לאח הגדול שאהבה את שפרה עד שהגיעה לווילה) שהיא לא אהבה את וונסה בתור צופה, אבל בבית כן (משהו כזה). אינה גם הזכירה לה שליאון הצביע לשי ובכה באותו לילה...

ההדחה של וונסה

אני חושבת שההדחה הזו מוצדקת... היא קצת בהצתה מאוחרת כי למעשה... היא פגעה באיתי ועשתה את ה-SHOW שלה מול הדיירים כשהוא בא ונישק אותה...והלכה ואמרה כלכולם "איתי נישק אותי " "איתי נישק אותי" וכשבא מישהו שנראה קצת יותר טוב מאיתי אז היא פתאוםם שוכבת ליידו ומרשה לו לגעת בה..... זה ממש לא יפה..... אז כן אולי זה לטובה היא נתפשה בעיני הצופים כעוד אחת שמתשתעשעת בגברים....כדי לתפוס רייטינג והנה הגיע הזמן גם שלה

rosedal

New member
../images/Emo41.gifהוכחה חותכת לכך שההפקה עובדת על כולם../images/Emo41.gif

חם מהתנור!!! כרגע משודרת התוכנית "האחות הקטנה" בערוץ ביפ! התוכנית אינה בשידור ישיר ובתחילתה דיברה אפרת אברמוב על ההדחה של וונסה. בהמשך התוכנית דיברו עם המפיק של הפרסומות בהם השתתף צבר בעברו, והמפיק אמר במילות הסיום של הראיון כי "הוא מקווה שצבר לא ייפול היום" שימו לב!!! משפט בהווה!!!! מה שאומר שהכל היה ידוע מראש ושכל מי ששלח אסמסים מאחרי הצהריים ועד לסוף התוכנית חי בשקר של ההפקה. זאת פשוט בושה וחרפה!!!! אין לי מילים!!!!

rosedal

New member
כמובן משפט בלשון עתיד!

איכס! איך נפלתי בפח של ההפקה, ידעתי שסיפור הישרדות יחזור על עצמו.

clearer

New member
אם זה ככה

אז כנראה שהפער לרעתה היה ידוע כבר במשך היום - ובפרק הערב, וידאו על ידי עריכה מאד מגמתית בעד צבר, ועל ידי עריכה מאד מגמתית כנגד ונסה - שככה יישארו פני הדברים.

לכל אחד היה ברור שונסה תעוף

לא צריך להיות נביא או חלק מההפקה בשביל להבין את זה. כל מי שיודע לחבר 1+1 יכל להגיע לבד למסקנה הזאת. אני סימנתי אותה כבר מיום שישי ואני לא חלק מההפקה. כך שאל תמציאו המצאות ותפסידו בכבוד.

rosedal

New member
עשה טובה! תמשיך לרכב בכוכבים

מה הקשר המצאה ולהפסיד בכבוד??? על מה אתה מדבר? צא מהסרט

gogy

New member
ובכן צדקתי,,,,

כתבתי לפני יומיים שאם זו הדחה של ההפקה אז ונסה תעוף ואם זה בהתאם לאסמסים שפרה תעוף,אני הייתי מאד מעוניין שונסה תשאר כדי לראות את ההתפתחות של היחסים בינה לבין יוני ואיתי,במיוחד איך איתי יגיב ליחסים של ונסה עם יוני. כרגע נשארו שני המשעממים צבר ושפרה בנצוחו של לאון ובעדודה של ראנין,מעניין לראות האם שפרה וצבר יתאמצו ויתחברו ליתר אנשי הבית,אחרת הם יעופו בשבועות הבאים

דודויו

New member
איך הבחורה הכי אמתיתי בבית הודחה?

איך יתכן שערוץ 2 הוציא את ונסה כמחשפה ? האם זה הגיוני שכל מה שהיה בסייוטה זה רק דיבור על יוני ? ואיך תסבירו לי באמת איך, לא הראו אפילו ולא הזכירו לשנייה אחת את השיחה שהייתה לונסה ואיתי שיחה של חצי שעה שאיתי אמר שהוא לא נפגע ממנה והם ידידים ולא איכפת לה שהיא עם יוני, להפך. גועל נפש !! איך שוב צבר ושפרה יצאו מלאכים בערוץ 2? ההפקה עובדת עלינו בעיינים, הבחורה הכי אמיתית בבית הודחה. עצוב ! אני מפסיק לראות את התוכנית.... צריכים לסבול את ש"צ עוד בערך חודש קולטים ??? עכשיו כל החדשים יהיו על הגריל איזה 4 שבועות רצוף בטח.... אני לא יכול לסבול את שפרה וצבר, הצילו ! איך לא העיפו אותם היום ? עם ונסה היה אפשר לחכות...... לא שולח עליהם יותר שום SMS שהחדשים יהו על הגריל אני עושה הפסקה של חודש, נראה לי הם צוחקים על הSMSמים שלנו ועושים מה שהם רוצים...... זה פשוט לא נתפס שש"צ עדיין בוילה.......

היא אמיתית מחוסר ברירה

יוסי לדוגמא אמיתי כי הוא באמת אמיתי, או שהוא מאד פיקח ויודע לשחק אותה אמיתי. לוונסה אין את הפריבילגיה הזו - כי היא לא מסוגלת ליותר מזה מבחינה שכלית. כל מה שנכנס לראש יוצא מהפה בלי לחשוב.

jrkob

New member
מי שרוצה לפגוש אותה בואו לביתןאהרון

וזה לא בגני התערוכה!

ordiki

New member
לזכותה יש להגיד

שהוא השתמש כלפיה באותה מילה שהיא כלפיו לאחר מכן. היא החזירה לו באותו מטבע. ואת הדברים שהוא אמר באותו מעמד היה ראוי לצנזר ואכן צנזרו.

jrkob

New member
את מאוהבת במי שרוצים שתייהי מאוהבת

את לא באמת מאוהבת!פגשת אותו?זה רק פיקציה שאת מאוהבת!

למעלה