מודחת מספר 9 מבית "האח הגדול" - וונסה.

kinga10

New member
רנין הכי דוחה וזהו! אני פשוט

לא יכולה לראות את הפרצוף שלה יותר ולשמוע את הקול השקרני שלה יותר שקרנית כפייתית שמאוהבת בעצמה מתי היא תקבל כבר הכל לפרצוף???????????

שי קרן19

New member
הפעם היא יצאה שקרנית ושחקנית

שנפרדה מוונסה שיחקה את עצמה שכמעת בוכה..אני דוקא מופתע מהתגובות של איתי ויוני... איתי: נראה כרגיל אף טיפת עצבות,מחייך יוני: שהראו אותה כזה מתרומם מהספה היה לו פרצוף של מוות...דיאמטטט היוני הזה כובש גם אותי אט אט...אולי זה התכנון שלו...להיות מעין צבר וערן...צבר,שקט לא פקה פקה מדי וערן השרמנטי והכובש(זה שצבר כביכול חתיך לא אומר שהוא כובש) יוני במראה ובקסם אוכל את שניהם...גם הוא פוזל? יש לו איזו בעיה בעיניים..

ראיתם מה זה ילדודס? המבוגרים יודעים יותר ממכם

שפרה וצבר לגמר על אפכם וחמתכם. יחי האינטלקטואלים. (אגב, לא שלחתי אפילו SMS אחד לטובתם
)

שי קרן19

New member
חיחיחיי לגביי שפרה,את צבר אני שונא...אני דוקא

כן הצבעתי לשם שינוי....ממש מעט בשביל ההרגשה הטובה שלי...

morann7

New member
וואו איזה חשה

מבטיחה לך שיש פה הרבה יותר אינטלקטואלים ממך ויותר מבוגרים לא נורא ששפרה תשאר עוד קצת בבית שתשמין עוד ותתענה הרי היא תעוף זה בטוח

morann7

New member
חשה זה בעברית../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

תבקשי מנכדך להסביר לך

לכל שונאי ש"צ

חטפתם היום שטוזה לפרצוף!!!
אני דווקא לא מאוהבי שפרה - להיפך. אבל האובססיה של כמה מכם לבקר ולרדת על שפרה בכל צעד שהיא עושה הובילה אנשים לתגובת אנטי אליכם - שאת תוצאותיה אתם יכולים לראות היום. ונסיה היתה לא פחות גרועה משפרה בצורה שבה התעללה באיתי אבל אתם רק שפרה שפרה שפרה... הדורבן שלח חץ וקלע בזמן
מקווה שתלמדו את הלקח

MEYTAL 14

New member
זה לא בגללם. זה בגלל ההפקה שהציגה

אותה ככלבה שבגדה באיתי. תאמיני לי שאם היו מוציאים ממנה היום מלאך היא הייתה עדיין בווילה.

morann7

New member
העונש שלך יותר גדול

זה שאתה אוהב אנשים כמו שפרה וצבר זה עונש הרבה יותר גדול

ממש מצחיק אני פשוט מתגלגלת מצחוק../images/Emo5.gif

מהשטויות שאתה רושם! זהו שלא..לצערי יש הרבה שתומכים בשיפרה אז יכול להיות שהיה לה היום סיכוי כמו שיש כאלה שתומכים בונסה סבבה..אבל צבר???כמה כבר אסמסים שלחו לו 100 אולי?? איך הוא לא עף?!?? זה כבר נשמע מסריח לאללה.. כולכם יכולים להגיד מה שאתם רוצים על ונסה שהיא עשתה מאיתי סמרטוט ושהיא חרמנית ומטורפת אבל היא הייתה אמיתית לאורך כל התוכנית ולא עסקה במזימות וריכולים על כל אחד מהבית כמו שיפרה וצבר שאין להם כבוד לאנשים שנחשבים "פחות" חכמים ממנה ושהם פשוט במילה אחת צ-ב-ו-ע-י-ם!!!!!!!!! אבל אם זה מה שהקהל בבית רוצה לראות אז אני משתתפת בצערכם..

אינה: אני ידעתי שש"צ יותר אהודים לפי הפייסבוק

אינה וחגית מדברות ואינה אומרת לה "אני ידעתי מי יותר אהוד ומי פחות" חגית: "איך את ידעת?" אינה: "לפי המעריצים בפייסבוק למשל.." אינה אומרת שונסה היתה יותר אמיתית, חמודה וישירה ולא היה מגיע לה לעוף..

למעלה