מודחת מספר 9 מבית "האח הגדול" - וונסה.

santa barbara

New member
יששששששששש ייייששששששש!!!!

לכל שונאי שפרה פה...לכל אלה שתמיד יורדים עליה ומקללים ומפיצים את הפורום הזה בהודעות מטומטמות עליה - מ-ג-י-ע ל-כ-ם!!!!!!!! זהו הייתי חייבת לכתוב את זה

כנסי מאמי יש לי משהו בשבילך..סנטה

את יכולה להתחבר אליי מאחוחורההההההההההההההההההההההההה היתי חייב להוציא את זה סורי ואני שמייח ששפרע נשארה כי שחר יעשה לה את החיים קשים

לפי החוקים שיפרה לעולם לא יכולה להיות מודחת..

כי רק בנאדם אחד מודח כל פעם....ולפי הגודל שלה זה לא ממש עומד בהגדרה של "אדם אחד"...=)

כנסי מאמי יש לי משהו בשבילך..סנטה

את יכולה להתחבר אליי מאחוחורההההההההההההההההההההההההה היתי חייב להוציא את זה סורי ואני שמייח ששפרע נשארה כי שחר יעשה לה את החיים קשים

hamshoshit

New member
זה היה צפוי

שי חוזר לשעתיים בלבד לוילה של האח הגדול כולה להסתובב להם בין הרגליים ואסור למישהו להתייחס אליו בכלל פשוט להתעלם באופן מוחלט ועוד הפתעות שמחכות להם יכול להיות שפתאום נעמה תיכנס פנימה בזמן ששי שם וינסו לחמם את האווירה אולי גם יכניסו את אשר יש לי תחושה שאנשים בבית לא כל-כך יוכלו להתעלם ממנו אין מה לעשות הבובלילים ישתגעו רא הוזהרתם! דיירי האח הגדול נא להתנהג בהתאם!!

d a n 6

New member
מאוד חבל

בגלל שאנשים רצו להיפטר משפרה הם הצביעו בנסוף לונסה גם לצבר ולכן ונסה הודחה וחבל כי לא הגיעה לה אבל זה המשחק ועכשיו צריך לסבול את שני הנאדים האלה לפחות עד השבוע הבא.

facundo te amo

New member
משחק מכור

קשה לי להאמין שוונסה עפה, שפרה הייתה צריכה להיות זו שעפה, שתחזור לאחיות של השפרה הזאת ושתרד לי מהמסך כי הסנוביות שלה מחרפנת אותי.

juspan

New member
אפילו הפרידה שלה מאיתי

היתה כ"כ סתמית, חיבוק נונשלנטי כזה כמו לכל אחד אחר שם, גם לשונאיה. ובכ"ז עצוב לי, חיבבתי אותה רוב הזמן, אבל מה לעשות שהיא והחבורה שלה כביכול הביאו את זה על עצמם, לא מבינה מה היה דחוף ליוסי ובטח לעינב להעמיד דווקא אותה להדחה השבוע. ועכשיו מה? 4 שבועות נראה את החדשים נופלים אחד אחד? ממש לא מעניין

האח85

New member
עוד הוכחה למה רנין נ-ח-ש

אתמול בלילה בשיחה עם שפרה וצבר היא אמרה שאם ונסה הולכת, היא אומרת לה "תמסרי ד"ש לשי", ועכשיו מה היא עשתה? חיבקה אותה ואמרה לה שלום..... כל מי שהצביע לצבר/שפרה, שעכשיו יאכל אותה, עכשיו הביטחון של שפרה וצבר יעלה, והביטחון של עינב ויוסי יירד... אני ממש מבואס!

MineraL

New member
וואי אתה כ"כ צודק

בגלל שהיא שכחה להגיד לה למסור ד"ש היא נחש. איך הגעת למסקנה הגאונית הזו??

d a n 6

New member
היא לא שכחה

היא שמה יד על הפה כאילו הוא נדהמת! ואמרה לה "ונוסי אנחנו ניפגש כולנו בחוץ" היא פשוט מבחילה אני לא סובל אותה נחש מגעיל זבלה שכמותה!!!!

קופנגן

New member
למה הבטחון של יוסי ועינב ירד?

שניהם הצביעו ונסה... מחנה השרלצ ומחנה בובליל בעצם קיפדו ראשה של היחידה (אולי גם איתי) שלא הייתה נשארת עם הותיקים ומסוגלת להצבביע לחדשים. אחרי שהדחיו אותה, הם 6 מגובשים , בתוספת כנראה של איתי ויש להם יותר כוח להדיח את החדשים. אם החדשים חכמים הם ישימו בהדחה את איתי כי רק אותו כרגע יש להם סיכוי לנצח

האח85

New member
אז מה, הראש שלה הסתובב בימים האחרונים בגלל

הדיירים החדשים... זה שהיא הצביעה לנסה, זה לא לטובתה בכלל! אני לא מבין איך צבר הצנון נשאר

loli20

New member
נכון היא אמרה את זה , אבל בצורה יותר מגעילה

טוב כבר יודעים כמה שהיא נחש , רק שתעלה להדחה פעם אחת כמה מחכים לה.

daughter L93

New member
מוסיפה!!

היא אמרה גם שהיא לא תתאמץ להיפרד ממנה ושאם היא לא תעשה את זה היא לא תיהיה שלמה עם עצמה!

למעלה