....
1. החינוך הוא סיבה משנית, בגיל הזה הרבה פעמים עושים דברים כי אסור וכי ההורים אומרים ההפך(זה לא הופך את זה לנכון). 2. אל תתנהגי כאילו את חיה בימה"ב, בימינו אפשר לקיים יסי מין בלי להכנס להריון, וגם אם יש הריון, אפשר להפיל, אני גם חושב שזה לא הגיל המתאים ושבעתיד הם יתחרטו על זה(לא בגלל שהם נפגעו), אבל חוץ מזה שזה לא חוקי, איך הילדים נפגעים? 3. אבל איך את יודעת שלא מסתירים? איך את יודעת שאנשים לא שומרים דברים כאלה בסוד? לא סביר להניח שכשתלכי ברחוב את תשמעי מישהו שמספר איך הוא שומר בסוד את מה שקרה לו או לבן/בת. אני יודע שלא כולם מתחתנים בעזרת שידוך, זה לא סוד. 4. אני לא מגונן על תופעות חמורות, אני רק אומר שחלק מהבעיות הן בעיות רק מנקודת מבט אחת. ילדים שמתנסים באקטים מיניים או ביחסי מין זה לא דבר רע, זה לא דבר טוב(זה עבירה על החוק, סביר להניח שהם יתחרטו על זה, הם לא מבינים את המשמעויות), אבל זה גם לא דבר רע. ילדים שמעשנים סיגריות זה גם לא דבר טוב(עבירה על החוק, סביר להניח שיתחרטו, לא מבינים את המשמעות), אבל אם עוצרים את זה בזמן, אז זה גם לא דבר רע(כי הם יודעים ממה להזהר). אני לא מציג סמים, סיגריות וסקס בגיל צעיר כדבר חיובי, אני מציג את שני האחרונים כדבר שהוא לא חיובי אבל גם לא שלילי.