מוזר לי שעדיין לא פתחו שרשור על הגזענות!

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifבתכלס, לא הכי אכפת לי

מצידי שיפרידו 20 אתיופים, והם יישבו בכיתה נפרדת. אבל כמובן שזה לא הומני, אבל אם הפרידו אותן בגלל הרמה הלימודית אז זה מקובל עליי, אבל מה הקטע להוציא אותן להפסקה עם כולם? אבל אני לא מופתעת שזה קרה דווקא בבצפר ממלכתי-דתי.

M e g g i

New member
למה את לא מופתעת שזה קרה בממלכתי דת

י? אני דווקא מופתעת מאד!

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifכי מבחינתי הם בולטים בשל

הקיצוניות שלהם, מה גם שזו לא הפעם הראשונה שאירועי גזענות מתרחשים בבתי ספר ממלכתיים-דתיים.

M e g g i

New member
בית ספר ממלכתי דתי הוא לא קיצוני.. ייתכן

והתכוונת לבית ספר חרדי?

M e g g i

New member
חח את אפילו לא חושבת...

אל תתפלאי אם בעתיד יזלזלו בדעות שלך.. משום שאת מבססת אותן על כלום! את מזלזלת ונראה שלא באמת אכפת לך ממה שקורה... אז, אגב, מה בכלל את עושה בפורום "אקטואליה לנוער"? צר לי אם נשמעתי תוקפנית אבל, אני ממש לא מבינה אותך..

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifזכותי להביע את דעתי היכן שאני

רוצה. אני לא רוצה לפתוח את הסיבות לכך שאני חושבת שהם קיצוניים, ואת הבעיות שיש לי עם הציבור החרדי/דתי. ובאיזו זכות בדיוק את תבואי ותגידי לי שלא אכפת לי ממש קורה ומה אני עושה פה?! תלמדי להתמודד עם זה שלא כולם מסכימים עם הדעות שלך ! ולשאר אני לא טורחת להגיב אפילו, כי זוהי הדעה שלי ויש לי את הסיבות האישיות שלי לחשוב שהם קיצוניים במידה שווה.

M e g g i

New member
חבל שאת לא מפרטת.. נראה שאת קובעת עובדות

סתם ובכך משמיצה ציבור שלם...

ולהגיד:

מבחינתי היא זונה (לא מתייחס לאף אחת, בא להבהיר נקודה)... זה גם לא להשמיץ?

JackDanyells

New member
זה לא הרמה הלימודית

הם אמרו שהן לא דתיות מספיק... ואז נשאלת השאלה: האם אין בנות לבנות שלא דתיות מספיק? הרי אם היו בכיתה ל"מאותגרי דת" גם לבנים זה היה הוכחה שזה לא ממניעים גזעניים. ברגע שזה רק שחורות זה כבר לא שאלה בכלל

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifאוקיי את הגרסא הזו שהן לא דתיות

מספיק" לא שמעתי. ואני מסכימה איתך לחלוטין!

JackDanyells

New member
מסתבר ששנינו צדקנו ../images/Emo13.gif

http://glz.msn.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=11164 המנהל אמר שזה בגלל הדת, והאחראי על פ"ת אמר שזה החינוך... מה שכמובן מעלה את בעיית הגרסאות
לפחות שיהיו מתואמים. נו, נו, נו. מסתבר שגזענות באה יחד עם טפשות
ונניח שזה שני הגורמים ביחד. מה זה השטויות האלה? אין שם אפילו לבנה אחת שגם כן צריכה תגבור
... בסופו של דבר יעבירו אותן לבית ספר אחר: (וכל הכבוד לחושף הפרשה מידיעות אחרונות) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478862,00.html

noamgk

New member
אתה עקום או מה?

מה הקשר בין המנהל של בית הספר ל"אחראי על פ"ת"? (מה זה בכלל?) העלת בכלל על דעתך שאולי אין פה שקר, ולכן אין צורך לתאם גרסאות? ועכשיו לשאלתך: זהו בית ספר פרטי, ולכן יש לו דרישות. אם הוא לא רוצה שבנות שלא התחילו את חינוכן בבית הספר ישתלבו עם שאר הבנות מסיבה חינוכית - זו זכותו. בנוגע לכיתות תיגבור - אתה משווה תיגבור של עולה חדשה, ספק אם יודעת אפילו עברית כמו שצריך, לילדה שהתחנכה מכיתה א' באותו מסלול? תפסיקו לקשקש, וזו תגובה גם לשמאלני הרדוד מלמעלה: הם הסכימו לקבל אותן למרות מצבן הדתי, בתור פרויקט. הם עשו זאת בהתנדבות, אל תשכחו - העיריה בקשה מהם לקבל אותן. למקרה שלא ידעתם, החינוך החילוני לא מקבל כלל עולים חדשים מאתיופיה (מפי השמועה, אתם מוזמנים לברר), וכולם נשלחים רק לחינוך הדתי. בנוסף, כבר כתבתי שאביה של אחת מבנות בית הספר העיד כי בכיתת בתו ישנן תלמידות אתיופיות. חדל קשקשת ברשת. שימו לב, אני לא מתנגד כי אני מנסה להצדיק פה מישהו. אני עושה זאת מכמה סיבות אחרות, ביניהן הדחיה העזה שלי לשנאה העיוורת שלכם לכל מה שיהודי, וכן מפני שכל העיניין הזה נראה מלוכלך מדי.

JackDanyells

New member
אני כן העלתי את זה על דעתי...

ציטוט שלי: "ונניח שזה שני הגורמים ביחד. מה זה השטויות האלה? אין שם אפילו לבנה אחת שגם כן צריכה תגבור?" לגבי העניין שבתי ספר אחרים לא היו מקבלים אתיופיות. קודם כל, אין לי שום דבר נגד בתי ספר דתיים. אני בעצמי למדתי באחד והיה לנו אתיופי בכיתה. אני חושב שזאת בעיה ספציפית של הבית ספר הזה. משום מה, יש כאן הרגשה שהחילונים הם נגד הבית ספר והדתיים בעד. זה לדעתי לא אמור להיות בכלל האישו - האישו הוא על האנשים שגרמו לכך שהדבר הזה יכול לקרות (שאתיופיות ילמדו לבד), לא משנה אם אותם אנשים /חילונים/דתיים/לבנים/שחורים.

JackDanyells

New member
ולגבי זה שבתי ספר

אחרים לא היו מקבלים אתיופיות.... אני באמת לא יודע אבל לדעתי בתי ספר חילוניים כן מקבלים אתיופים (לפחות בירושלים)

למעלה