מוזר שלא פתחתם -התפקדות יולי [מצטערת עם זה

sapirs1

New member
מוזר שלא פתחתם -התפקדות יולי [מצטערת עם זה

תפקיד של מישהו אחר, תמחקו אם כן ]. שם: כיתה: תאריך לידה: גיל: מיקום: אייסיקיו ומסנג'ר: סרט החודש: ספר החודש: משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : משהו שעשה לכם את החודש: משהו שהרס את החודש: אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב: תמונה:

TairAtias

New member
בום

שם:תאיר כיתה:עולה לח' תאריך לידה:12.6.94 גיל: 13 מיקום:פה אייסיקיו ומסנג'ר:83717801 סרט החודש:לא יודע ספר החודש:לא יודע משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם :לילה טוב, ללב שלי אין בית של אביב משהו שעשה לכם את החודש:בר מצווה, יומולדת, פגישה עם אביב משהו שהרס את החודש:סבתא רבא נפטרה... למרות שזה היה היום אירוע החודש:בר מצווה למה אתם מצפים בחודש הקרוב:אמפי וואהל, מחנה קיץץץץץץץץץץץץץץץ תמונה:

Hosh17

New member
DON'T YOU CRY TONIGHT

שם: חופית כיתה: עולה ליב' תאריך לידה: הרביעי לשמיני גיל: 18 עוד חודש מיקום: פתח תקוה אייסיקיו ומסנג'ר: מסנגר [email protected] סרט החודש: אין ספר החודש: אם יש גן עדן משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : דיכאון.... עוד סיפור עצוב בגוף ראשון משהו שעשה לכם את החודש: אתמול היועצת נתנה לי מתנה וכתבה לי מכתב יפה משהו שהרס את החודש: זה לא הרס לי רק את החודש
אירוע החודש: יהיה סוף שבוע בכינרת ומקווה מאוד להגיע לאמפי ואהל למה אתם מצפים בחודש הקרוב: מה שכתבתי למעלה תמונה:

רוצה לשכב איתך.

שם: מור. כיתה: עולה לי"א. תאריך לידה: 22.12.90. גיל: 16.6. מיקום: אור יהודה. אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] סרט החודש: שרק 3! ספר החודש: האפר של אנג'לה. מדהים מדהים מדהים. משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: "עולם קשוח, אני יכול עליו". משהו שעשה לכם את החודש: המ, הרבה. סיום הלימודים, חברים, ים, קיץ, סיימתי עם לשון לכל החיים, הפקה מדהימה. ועוד מלא דברים. חודש מעולה! משהו שהרס את החודש: אזכרה לבן דוד. והעיפו אותי מהכיתה ומהמגמה ולא רוצים להוציא אותי לפולין. אירוע החודש: לא יודעת... למה אתם מצפים בחודש הקרוב: הרבה הופעות, טורקיה ועוד כמה דברים קטנים. תמונה: אין לי כרגע, אני לא בבית.

דינזואור רוק כבד

שם: כיתה: תאריך לידה: גיל: מיקום: ח ד ר ה לרוב אייסיקיו ומסנג'ר:[email protected] סרט החודש:שעת העכביש , ספר החודש: איין משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: (מילה טובה-יהודית רביץ)
תמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשכבתה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים
משהו שעשה לכם את החודש: רגעי שימחה קטנים
משהו שהרס את החודש: עיניני בריאות
אירוע החודש: לא ברור עדיין למה אתם מצפים בחודש הקרוב:להבריא לגמרי תמונה:יש

R h o n e

New member
אוקיי

שם: רון כיתה: ט' תאריך לידה: 26/05 גיל: 14 מיקום: מבשרת ציון אייסיקיו ומסנג'ר: 397999041 סרט החודש: אושן 13 ? ספר החודש: אין משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : "אין לי אהבה ביינתים"... משהו שעשה לכם את החודש: אמיר... משהו שהרס את החודש: ידידה שלי אירוע החודש: אין...... למה אתם מצפים בחודש הקרוב: הרבה תמונה: עוד מעט

היו לנו תקופות יפות כל כך =\

שם: יוני כיתה: בצבא. תאריך לידה: 28.9.1987 גיל: 20 מיקום: רמה"ש אייסיקיו ומסנג'ר: 245270054 סרט החודש: שודדי הקאריבים - סוף העולם. ספר החודש: --- משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : ' למרות שרק ליבי דימם כשליבך שכח.' משהו שעשה לכם את החודש: הרבה דברים. משהו שהרס את החודש: כנ"ל. אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב: עבודה עבודה ועבודה וטיפה כינרת ואילת והופעות של אביב . =] תמונה:

ליאורנר

New member
איזה גרופ אתה...

גם בסרטים שאתה רואה חייב להיות משהו שקשור לאביב גפן

sapirs1

New member
"תכף אני ארצה שתלכו מפה שאוכל כבר ליפול בשקט.

שם:ספיר כיתה:עולה לי'. תאריך לידה:18.7 תזכרו. גיל:עוד שבועיים15 מיקום:אריאל אייסיקיו ומסנג'ר:298534558 סרט החודש:שודדי הקרביים -סוף העולם ספר החודש:אהבה ממבט ראשון. משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם :"ואולי יבוא יום ונהפוך שווים ". משהו שעשה לכם את החודש:ים,יום צופה,מסיבת סיום,סמינר סיום קורס+סמינר קיץ,פסטיבל שכב"ג.אמ יש עוד מלא חודש מדהים. משהו שהרס את החודש:הוא,וידיד ממש טוב,אה והבית ספר למרות שזה יסתדר. אירוע החודש:מסיבת סיום+סמינר קיץ. למה אתם מצפים בחודש הקרוב:מחנה קיץץץץץץץץץץ !!! אח שלי חוזר מחו"ל ,יומולדת!!~ :].הופעות,אה ולהנות וזה חופש. תמונה:

אלכסהה

New member
חולם על ניו יורק סיטי...

שם: אלכס כיתה: עולה לי"א תאריך לידה: 3/12/91 גיל: 15 מיקום: נווה סביון אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] סרט החודש: המ... שרק, לא כי ראיתי אותו, בגלל המערך למחנה קיץ0 ספר החודש: דמי מפתח / יהלי סובול משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: חי בתוך כלוב, אתם קוראים לזה חופש משהו שעשה לכם את החודש: הממ... סוףשנה, סוףהדרכה, קרבה לאנשים מסויימים, סמינר קיץ. משהו שהרס את החודש: ריחוק מאנשים מסויימים, ריבים. אירוע החודש: סופשנה. למה אתם מצפים בחודש הקרוב: אמפיוואהל! מחנה קיץ! תמונה: אין לי כוח להוסיף...

חמדונה

New member
פתאום נהיה לך קצת עצוב ולי קצת מסובך

התפקדות צריכה להיות קצר ולעניין, לא חפירות ארכאולוכיות. קוראים לי חמד ואני בת כמעט-17, היה אחלה חודש, ויהיה עכשיו חודש בנזונה, אייסיקיו 262523207.

Bambi di

New member
מתפקדת../images/Emo209.gif

שם: עדי כיתה: עולה לי' תאריך לידה: 26.2 גיל: 15.5 מיקום: חיפה אייסיקיו ומסנג'ר: 348877130, [email protected] סרט החודש: למראית עין ספר החודש: אנשי קש משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: "אל ייאוש, יהיה טוב, אתה אומר. אתה מבלף, אתה משקר. אין לך מושג, כלום, נאדה. כמו סרט רע עם סאונד גרוע ותסריט עלוב. הים רע בחושך. מזל שיש מנורות, מזל שיש סיגרית שמפיגות את הבדידות, זה הבית הזה. זה הקירות האלה, והמכנסיים של המשוגעים שתלויים על הקיר, אני אומר לכם, אבל יהיה טוב, אני בטוח..." משהו שעשה לכם את החודש: אילת, חברים,תמריז,טוסט חצילים משהו שהרס את החודש: אמאבא אירוע החודש: אילת למה אתם מצפים בחודש הקרוב: אביב בזאפה,אמפי וואהל, הופעות בעיקר... תמונה:

למעלה