מוזר שלא פתחתם -התפקדות יולי [מצטערת עם זה

hagzi

New member
מתפקדת../images/Emo29.gif

שם: הגר כיתה: עולה לי"ב תאריך לידה: 9.9.90 גיל: עוד מעט 17 מיקום: תל אביב אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] סרט החודש: שרק 2 ספר החודש: הספר של התיאוריה שאני לא מבינה ממנו כלום
משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : "המזל האיר לנו פנים, סידר לנו חופשה" (יהלי סובול
), סתם כי זה הראשון שעלה לי בראש משהו שעשה לכם את החודש: הכל הכל משהו שהרס את החודש: שלא יצאתי לרפסודיה... אל תתיבשו אנשים, שלא תפסידו רפסודיות אירוע החודש: אין מיוחד למה אתם מצפים בחודש הקרוב: מחנ"ק!!! תמונה:

hagzi

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ב-9.9.99 הייתי בת 9
(בחיי! זה אמיתי! כל הכיתה צחקה עלי!)

Hosh17

New member
הגר!!! ראיתי את פיטר ברחוב חחח

היתי שבוע שעבר בים ובחזרה מהים הלכתי קצת ברגל מהחוף עד לקינג ג'ורג' יצא לי לראות הרבה מפורסמים ובחיים לא התלהבתי כמו מפיטר חח היה לי אומץ לגשת אליו אז אמרתי לו שהיתי בהופעה של מוניקה בזאפה ושהם היו מדהימים והוא לא היה סנוב וחייך ושלח נשיקה ואמר תודה
איזה חמוד הוא

hagzi

New member
אוי הוא כזה מתוק!!!../images/Emo29.gif

שמחה בשבילך!!!

galush29

New member
baby,did you forget to take your meds?

שם:גל:) כיתה:עולה לי' תאריך לידה:29.8 גיל:15 עוד חודשיים מיקום:מעלה אדומים אייסיקיו ומסנג'ר:217515400 סרט החודש:מרתון פסטילגיםXD היה מצחיק ספר החודש:לא קראתי משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם :"להתראות חיים אנחנו חייבים לזוז" משהו שעשה לכם את החודש:התחיל החופש הגדוללל משהו שהרס את החודש:עוזבים את כל החברים:[ ועוברים לתיכון עוד מעט אירוע החודש:מסיבת סיום למה אתם מצפים בחודש הקרוב:הופעה באמפי וואהל תמונה:

מעיין51

New member
זה לא אותו דבר כמו שלימדו אותנו כמו בספר שקרא

שם: מעיין כיתה: עולה ל י' תאריך לידה: 4.11 גיל: 15 מיקום: כפר סבא אייסיקיו ומסנג'ר: 317485633 סרט החודש: סודות ספר החודש: אם תשאל את אליס משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : מצטערים -כל כך משהו שעשה לכם את החודש: התחיל החופש באמת משהו שהרס את החודש: החברים אירוע החודש: ההופעה באמפי וואהל!!! למה אתם מצפים בחודש הקרוב: להופעה :p תמונה:

Simple Sam

New member
../images/Emo79.gif"את האיילה אני הוא הזאב.."../images/Emo79.gif

שם: כיתה: תאריך לידה:5.11 גיל:16.5 מיקום:צורן
אייסיקיו ומסנג'ר:327252380 סרט החודש:הסודות,שודדי הקאריביים 3,בופור(נראלי מהחודש...) ספר החודש:מלא משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם:הולך לאיבוד משהו שעשה לכם את החודש:סיימתי עם היסטוריה לכל החיים[!!11],התקבלתי לעבודה הכי כייפית בעולם ועוד איזה יום אחד. משהו שהרס את החודש:סתם כל הבגרויות וזה. אירוע החודש:משו. למה אתם מצפים בחודש הקרוב:הופעה באמפי,הופעה בזאפה,מחנה עם החניכים,אילת(מקווה שיהיה זמן...) ועבודה. תמונה:

alwayschen

New member
מתפקדת :)

שם: חן. כיתה: עולה ליא' >< תאריך לידה: 23.9.1991 גיל: עוד מעט 16 :) מיקום: תל מונד. אייסיקיו ומסנג'ר:[email protected] סרט החודש: ספר החודש: משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: "איך זה נגמר בסוף כולם יודעים". משהו שעשה לכם את החודש: משהו שהרס את החודש: אירוע החודש: קייטנה. למה אתם מצפים בחודש הקרוב: לניצנים ולהמון הופעות! :) תמונה:

אז מחניק קצת בגרון

שם:שירן כיתה:שירות לאומי תאריך לידה:9.6 גיל:19 מיקום:קרית אתא אייסיקיו ומסנג'ר:266273888 סרט החודש:שרק ושרק 2.. הסרטים היחידים שראיתי ספר החודש:אם יש גן עדן,שעות מתות משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם :הגוזלים שלי עזבו את הקן..בעיקרון כל השיר
משהו שעשה לכם את החודש:חן חזר, המסיבת סיום של הילדים ועוד המון דברים שאני לא זוכרת משהו שהרס את החודש:חן עזב, הילדים עוזבים אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב:מכתב פיטורים של אחת המורות אינשאללה, כינרת אילת הופעות טובות המון דברים בעיקרון תמונה:הכי חדשה שיש לי

מעכבת

New member
../images/Emo135.gif

שם: לינה כיתה: סיימתי תאריך לידה: 28.9.89 גיל: 17.9 מיקום: לוד אייסיקיו ומסנג'ר: 304039255 סרט החודש: לחזור..היחידי שראיתי ספר החודש: סיפור פשוט! משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : "אל תלכי,אני עוד לא מוכן להתעורר כשאת אינך לידי" משהו שעשה לכם את החודש: התחלתי לעבוד סופסוף משהו שהרס את החודש: ההקדמה של הגיוס אירוע החודש: ביי למה אתם מצפים בחודש הקרוב: לטוב תמונה:

אני.. =]

שם:ליאור כיתה:י"ב תאריך לידה:19.3.90 גיל:17.5 מיקום:רמת גן אייסיקיו ומסנג'ר:251648570 סרט החודש: ספר החודש: משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : משהו שעשה לכם את החודש:ההופעה באמפי וים המלח משהו שהרס את החודש:מחלה של חברה טובה=/ אירוע החודש:החתונה של אחותי שהייתה.. למה אתם מצפים בחודש הקרוב:ההופעה באמפי וים המלח.. תמונה:

מתפקד

שם:תומר בן יוסף כיתה:עולה לי'א תאריך לידה:3.10.1990 גיל:באוקטובר 17 מיקום:צפון.. אייסיקיו ומסנג'ר:312989114 סרט החודש:Almost Famous] ספר החודש: משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : משהו שעשה לכם את החודש: משהו שהרס את החודש: אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב: הופעה באמפי וואהל תמונה:הנה אחת מהופעה שהיתי לי ביום שבת

מתפקדת

שם: פרימה כיתה: עולה לט' תאריך לידה: 12/12/92 גיל: 14 מיקום: ירושלים אייסיקיו ומסנג'ר: 195563343 סרט החודש: סיילנט היל, היומן ורק ידידים. ספר החודש: אם יש גן עדן משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : והאמת תלך זקופה לה ברחוב. משהו שעשה לכם את החודש: משהו שהרס את החודש: אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב: כיף תמונה:

Forever NemeSh

New member
../images/Emo204.gif

שם: טל כיתה: הא? תאריך לידה: 25/9/1986 גיל: 21 אוטוטו מיקום: בחדר האינטימי שלי.. אייסיקיו ומסנג'ר: למי שיש יש... ומי שירצה ידאג לבקש. סרט החודש: נוטינג היל ספר החודש: משוואה עם נעלם משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: "רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי..." משהו שעשה לכם את החודש: הוא. משהו שהרס את החודש: אוי אלוהים.. השבוע האחרון פשוט הרס את החודש כולו.. נאחס! אירוע החודש: ממממ
למה אתם מצפים בחודש הקרוב: לראות אותו
תמונה: אני והכלב המושלם שלי.

ץנחו

שם: כיתה: עוד מעט יא תאריך לידה: 17.4.91 גיל: 16 וקצת מיקום: רמהש אייסיקיו ומסנג'ר: יש ויש סרט החודש: גם החודש, עיר החטאים. ספר החודש: בחורים טובים משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : אלוהים נחמדה,highway star משהו שעשה לכם את החודש: היה לי שיעור גיטרה נפלא =) משהו שהרס את החודש: אני עוברת דירה עוד 5 ימים =( אירוע החודש: וואלה אין כזה כרגע למה אתם מצפים בחודש הקרוב: אני נוסעת חול אבל אנלא ממש מצפה לזה תמונה:

למעלה