מוזר שלא פתחתם -התפקדות יולי [מצטערת עם זה

את הכי יפה כשאת שיכורה

שם:נעמה כיתה:עולה לי' תאריך לידה:1.11 מיקום:חיפה אייסיקיו ומסנג'ר:198789756 סרט החודש: ספר החודש:מלך החומוס ומלכת האמבטייה. משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : let love in-כנסיית השכל, "סחרחורת, חוסר-יציבות, הפרעות בדיבור, פריחה בעור, בילבול, עייפות, חולשה מוגברת, שינויים בהתנהגות." משהו שעשה לכם את החודש:אילת,נסיעות,הפקות והכסף שאחריהן:),אסי. משהו שהרס את החודש:... אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב:הופעות,נסיעות.. תמונה:

bobit marely

New member
הינה היא באה,תקופה טובה...

שם:בתאל כיתה:עולה לי"ב תאריך לידה:6.4.07 גיל:17.3 מיקום:פ"ת אייסיקיו ומסנג'ר:302856713 סרט החודש:- ספר החודש:- משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם :וואי היה חודש מטורף...עזבו משהו שעשה לכם את החודש:התפכחות של מישהו משהו שהרס את החודש:מה שהיה ליפני אירוע החודש:יומולדת לאחד משלושת האנשים הכי חשובים לי בעולם למה אתם מצפים בחודש הקרוב:לסיים אותו! תמונה:נחפש משו...

ה ד ס ס

New member
מתפקדת

שם: הדס כיתה: סיימתי י"ב :))))) תאריך לידה: 28.01.1989 גיל: 18 וחצי מיקום: כרגע קריות בתקווה לשינוי מהיר! אייסיקיו ומסנג'ר: סרט החודש: מבין כל אלו שראיתי החודש אז סודות ספר החודש: מותו של איוואן איליץ' משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : "אם לא רואים את הסוף, נסה לקחת ימינה, בסוף אתה תראה..." משהו שעשה לכם את החודש: סיימתי בית ספר!!!!!!!! :))) משהו שהרס את החודש: אני אירוע החודש: מסיבת סיום למה אתם מצפים בחודש הקרוב: עבודה, הופעות, ולעשות כמה שיותר כיף!

Walk On Water

New member
והכל יקפא, פתאום

שם: כיתה: תאריך לידה: 8.5.1991 גיל: 166666 מיקום: ג'נין אייסיקיו ומסנג'ר: סרט החודש: Cold Country ספר החודש: כרוניקות של בוב דילן משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : allllways look on the bright side of life! משהו שעשה לכם את החודש: המוווווווווווון משהו שהרס את החודש: אירוע החודש: אוניברסיטה, גאלה, מד"צים.. למה אתם מצפים בחודש הקרוב: אוניברסיטההההההההההההההההה! תמונה:

הלו, הלו.

שם: גאות. כיתה: סיימתי י"ב. :( תאריך לידה: 23.1.89 גיל: 18 וחצי, כמעט. מיקום: ת"א. מסנג'ר: [email protected] סרט החודש: בת הים הקטנה P: ספר החודש: - משפט/שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: חודש מורכב מדי מכדי שמשפט אחד יתאר אותו. משהו שעשה לכם את החודש: כרטיס חינם להופעה?... משהו שהרס את החודש: אין יותר בית-ספר. אירוע החודש: נשף סיום + טקס סיום. למה אתם מצפים בחודש הקרוב: שצה"ל יתחייס קצת למלש"בים שלו, לשם שינוי, ויקבע לי פגישה עם קב"ן. אמן.

אני../images/Emo192.gif

שם: הילה כיתה: צבא תאריך לידה: 5.8.88 גיל: 19 מיקום: זכרון יעקב אייסיקיו ומסנג'ר: 268631789 סרט החודש: לא ראיתי סרט מלבד הסדרה "הבורר" ספר החודש: יש אלוהים משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : היו ימים זרחתי כמו האור משהו שעשה לכם את החודש: הטיול הגדודי משהו שהרס את החודש: החזרה לבסיס אירוע החודש: - למה אתם מצפים בחודש הקרוב: - תמונה: נאפה 06- היו ימים...

שלי...

שם: כיתה: תאריך לידה: 3.5.1986 גיל:21 מיקום:נתניה אייסיקיו ומסנג'ר:106635572 סרט החודש: ספר החודש: משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : Livin' On A Prayer משהו שעשה לכם את החודש: לא לפה משהו שהרס את החודש: החום אירוע החודש: אמפי ווהאל למה אתם מצפים בחודש הקרוב: להרבה הפתעות חדשות תמונה: הימני עם התיק זה אני

יולילילילי../images/Emo9.gif

שם: הוד כיתה: עולה לי"א תאריך לידה: 12.1.91 גיל: 16 וחצי מיקום: במרתף אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] סרט החודש: אדם ואיב ספר החודש:
משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : משהו שעשה לכם את החודש: לסיים עם הבגרויות =] משהו שהרס את החודש: ללמוד לבגרויות הלא נגמרות האלה! אירוע החודש:
למה אתם מצפים בחודש הקרוב: אילת
תמונה:

למעלה