מוזר שלא פתחתם -התפקדות יולי [מצטערת עם זה

יאללה

שם: כיתה: עולה ליא. תאריך לידה: 3.9.91 גיל: עוד מעט 16 מיקום: גזר. אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] סרט החודש: בתקווה להסודות. ספר החודש: דמי מתפח של יהלי סובול. מדהים. משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: ילד מזדקן, בביצוע של כוורת משהו שעשה לכם את החודש: לצאת סופסוף לחודשיים בלי בי"ס. משהו שהרס את החודש: אני, בעיקר. אירוע החודש: לא יודעת למה אתם מצפים בחודש הקרוב: מחנק, עשרה ימים בית ריק.
תמונה:

mayan d11

New member
אני ../images/Emo179.gif

מעיין 20 כפר סבא מצפה להרבה הופעות טובות!

../images/Emo27.gif

שם: נעמן כיתה: - תאריך לידה: 9.12.88 גיל: 18.7 מיקום: צפון סרט החודש: הסימפסונס, בהנחה שאראה אותו החודש למה אתם מצפים בחודש הקרוב: ההופעה של אביב גפן באמפי וואהל ב-14

S h A b i T

New member
יאללה!

שם: כיתה: תאריך לידה: 6.4.89 גיל: 18 מיקום: ראש העין. אייסיקיו ומסנג'ר: 166762078. סרט החודש: פיכ. ספר החודש: הלוואי שהיה לי זמן. משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : *נחירה* *נחירה* משהו שעשה לכם את החודש: סיימתי סוציולוגיה פור אוור אנד אוור. משהו שהרס את החודש: התאריך גיוס המזדיין הזה אירוע החודש: הנשף סיום וכל מה שהתלווה אליו.. =) למה אתם מצפים בחודש הקרוב: לעבוד כל היום וכל הלילה. תמונה:

בוקר טוב

שם: עדי כיתה: זהו סיימתי חלאס תאריך לידה: 24.12.88 גיל: 18 מיקום: מרכז-שפלה אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] 174513667 סרט החודש: שרק 3. רק כי זה הסרט היחיד שיצא לי לראות בזמן האחרון ספר החודש: לא קראתי ספר החודש אז שיהיה התפסן בשדה השיפון כי זה הספר האהוב עלי משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : You know we're friends till we die משהו שעשה לכם את החודש: אין משהו שהרס את החודש: לא אירוע החודש: אין למה אתם מצפים בחודש הקרוב: משכורת... תמונה:

yellow cheese

New member
"את עכשיו ישנה כמו פיה עצובה...."

שם: שירלי W בּוּש
כיתה: אחרי צבא. תאריך לידה: 10.12.85 גיל: 21 וחצי מיקום: בארשבע אייסיקיו ומסנג'ר: יש, יש, יש ויש. ויש לנו תיש... סרט החודש: נורביט ספר החודש: שבועת רחל
משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : "הלכתי ללשכת עבודה, אמר לי מאיפה אתה..."
משהו שעשה לכם את החודש: אופיר והשנתיים שלנו יחד משהו שהרס את החודש: סיום הפרוייקט אתמול
אני מובטלת!!!!!!!!!!!!!! אירוע החודש: השנתיים שלי ושל מאמי למה אתם מצפים בחודש הקרוב: אילת, יום א'. תמונה:

moriboy666

New member
move it all away

שם:גל תאריך לידה:14.8.86 גיל:20, הרגע שאלת מיקום:רמת גן אייסיקיו ומסנג'ר:328510518 htpp.//www.myspace.com\aliceinkland סרט החודש:הפריצה לאלקטרז ועל הכוונת ספר החודש:לא קורא משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: אממ סאמר סייל - סופר פראם? משהו שעשה לכם את החודש: שהוא נגמר משהו שהרס את החודש:שהתחיל חדש אירוע החודש: אוונסנס למה אתם מצפים בחודש הקרוב:שייגמר תמונה:איןלי

CryForTheMoon

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo20.gif

שם:אביב דקל.
כיתה:סיימתי יב'.
תאריך לידה:30.4.89
אייסיקיו ומסנג'ר:219617848, [email protected]
סרט החודש:שום סרט.
ספר החודש:שום ספר.
משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם :"לכל סיום יש התחלה חדשה..."
משהו שעשה לכם את החודש: סיום בצפר?
משהו שהרס את החודש:לא יודעת.
אירוע החודש: מסיבת סיום?
למה אתם מצפים בחודש הקרוב:טורקיה !!! תמונה:

בוקר טוב עולם

שם: אסף כיתה: תאריך לידה:18.3.89 גיל: 18 מיקום: הרצליה אייסיקיו ומסנג'ר: [email protected] סרט החודש: תזיזו ת'רגליים ספר החודש: אין משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : סטלה בטלה משהו שעשה לכם את החודש: אני חופף כל יום.. שטחי ומהנה =) משהו שהרס את החודש:לא דוחים גיוס אירוע החודש: למה אתם מצפים בחודש הקרוב: לאמפי תמונה: ישנה

bati77

New member
אין שמש גשם יש רק צל ../images/Emo13.gif

שם: בתי כיתה:סיימתי עם הקקה הזה!! תאריך לידה:11.12 גיל:17 וחצי ככה מיקום:בבית
סרט החודש: הסודות!!!! ספר החודש: לא ממש ספר החודש חח אבל קראתי את "קופסא שחורה".. משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם : מאפיין את החודש..? כל פעם שאני חושבת "זהו הגעתי סוף סוף לתחתית", אני מפתיעה את עצמי מחדש.. משהו שעשה לכם את החודש: סיום בצפר!! משהו שהרס את החודש: יותר מידי.. אירוע החודש:כל מיני.. למה אתם מצפים בחודש הקרוב:ממ.. עבודה, חברים ובעיקר חופש.. תמונה:
נו..

אחלה חודש :]

שם: טל כיתה: :D תאריך לידה:
25.7.86 גיל: 21 מיקום: רחובות אייסיקיו ומסנג'ר: יש בכרטיס אישי סרט החודש: הסודות - מומלץ בחום
ספר החודש: צילה של הרוח משפט /שיר שמאפיין את החודש בשבילכם: "כלום לא נוגע, רק המבט שלך" משהו שעשה לכם את החודש: ים. משהו שהרס את החודש: האזכרה אירוע החודש: יומולדת, הופעה של אביב למה אתם מצפים בחודש הקרוב: שהוא יעבור מהר, כי חודש הבא אני כבר בחפש"ש!
תמונה:

למעלה