מומלצ"ש לפני מוצ"ש

Z A M i

New member
מומלצ"ש לפני מוצ"ש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בפנאן

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת לייב - שיר השבוע (כללי): 30 seconds to mars - The Kill - אלבום השבוע: אור הירח - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: עוגת בשר - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול - משהו שהרס את השבוע: ששברו לי את החלון אתמול
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגעצ ביום שני בבצפר!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייגמר כבר!!!! חחחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: born to lead -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): רית'ם ביי רית'ם, של מוסאיק פרוג'קט. - אלבום השבוע: אריק ברמן - הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: וזמי והאוטו ברגעי קור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני יפית וברנטל: "זה אליהו הנביא! למה להעיף אותו לעזאזל? הוא בא מרחוק!!" - דבר שהשגתם השבוע: ******** ללא חישוב - מאכל השבוע: ג'חנון היום היה לי טעים (ח"ח לאמא של ספיר.) - משהו שעשה לכם את השבוע: שישי בלילה - משהו שהרס את השבוע: שהוא הלך לי לאיבוד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב ביום רביעי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כלמיני בוב מארלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני משתוקקת בכללי לראות אותו כבר - עומרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): נו. שקט כבר.

שכחתי.

משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום אחד אני אצעק עד סוף העולם אלג'יר - יום אחד.

מתנות

New member
מציירת פרחים בראשי, מחייכת איתי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם. - שיר השבוע (כללי): אלג'יר - שלי. - אלבום השבוע: אלג'יר - נאמנות ותשוקה. - האדם שעשה לכם את השבוע: תומר והדס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול, עיניים עצובות שוקעות באוקיינוס הגדול, לנצח..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני חולמת עלייך כל הזמן, גם בלי לישון" - דבר שהשגתם השבוע: המון שעות שינה. - מאכל השבוע: שוקולד פרה. - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות עם תומר והלילה עם הדס.
והפתק!
- משהו שהרס את השבוע: כל השאר בערך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיפה בעזרת השם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיוסיפו לי אנגלית ולשון למערכת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן - לילות לבנים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ספיר, מור, גל. | סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): היד שלי אחרי שהדס השאירה את חותמה.

bazmaster

New member
איזה שיר....

אחד השירים הכי יפים שיש... תנסה למצוא את שלי עכשיו...ותחביא אותה תחביא אותה לנצח...

מתנות

New member
../images/Emo23.gif לתת לך רשימת משימות?

חבל שתנוח, למה סתם לשבור את השגרה..

למעלה