מומלצ"ש לפני מוצ"ש

מתנות

New member
שששקט...

את הכביסה המטופשת לא צריך להזכיר בציבור.
אני מכחישה כל קשר לחתולים.

moshe butt

New member
שערות, ציפורנים ורוק של ציפור ../images/Emo6.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת - שיר השבוע (כללי): חמצן- ריטה. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הדס, חן, מאיר, צחר, מארק, שיר ואייל...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היום אולי אסלח לך, אסלח גם לעצמי על כל מה שהכאבנו אחד לשני היום אולי אוהב אותך, אוהב גם אותי בלי סוף ובלי חשש, היום יום חדש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני והדס יושבים לנו בכיף על הנדנה. ולפתע, אנו שומעים מהצד את אבא שלי... אבא שלי: לקחתי כמה שערות ושני ציפורנים, ננתי אותם לאיזה אחד והוא ערבב אותך עם רוק של ציפור"
- דבר שהשגתם השבוע: משהו
- מאכל השבוע: צלעות כבש...חחח
- משהו שעשה לכם את השבוע: הברית של רוי- הבן דוד החמוד והקטן שלי...
- משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא הרס- היה לי שובע מדהים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... לא משהו מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מממ... משהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום חדש- ריטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדס, אלה, חן, טלי, מאיר, צחר, ענבר, יפית, זמי, ספיר, עדי... קיצר- כל הפורום
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תחביא אותה לנצח.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי):שיר ללא שם-שלום חנוך - אלבום השבוע:בשדות-גבריאל בלחסן,נאמנות ותשוקה-אלג'יר - האדם שעשה לכם את השבוע:איתן
,יובלי,עדי,תמר,מאיה וגל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ובשביל מה?" . - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -מאיה:"כל כך קר לי, שהפטמות שלי חותכות יהלומים" "זה מה שנקרא-כוס". -מאיה:" *** הזה מלא שערות" גל:"סוודר?" מאיה:"שמיכת פליז!" גל:"פונצ'ו עם ידיים" -"ובכל רגע שאת לא איתי, משהו מרגיש מת, לא אמיתי." - דבר שהשגתם השבוע:"בשדות"-גבריאל. עשיתי נזם. - מאכל השבוע:כל האוכל הבנזונה שהכנו יום שישי. - משהו שעשה לכם את השבוע:יום חמישי כשראיתי את איתן ועשיתי את הנזם. - משהו שהרס את השבוע:ניתוק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללכת עם עדי ותמר לחנות בדים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שלי-אלג'יר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,איתן וליאן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Poisonn

New member
אתם אנשים על הכיפאק אוי אוי

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): המלון ברבת עמון - אלבום השבוע: מי שנולד הרוויח/שוטי הנבואה - האדם שעשה לכם את השבוע: מדמוני וינון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר מיוחד - מאכל השבוע: קרלו מוס :) - משהו שעשה לכם את השבוע: ישיבה עם מדמוני וינון במחסום - משהו שהרס את השבוע: תרגיל מסריח ב5 בבוקר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ל21 הזה מקווה שיתנו לי לצאת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חח שתינו לי לצאת עם הטלפון שקיבלתי עכשיו לא ניראה לי שזה יקרה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ובניהם/מאיר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם תכלס סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מילי17

New member
זה מתפשט כמו מגיפה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): שלום לאמונות - אלבום השבוע: גלגלגלגלגגלגלגלגל"צ - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא נגמר. זה רק הסוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מה, כבר נגמר? - דבר שהשגתם השבוע: חיוך וחיבוק. והיה קשה מאוד להוציא אותו. - מאכל השבוע: תותים בקצפת. המון גלידה. - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת מתמחים - משהו שהרס את השבוע: מסיבת מתמחים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס לנופר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ספינינג כל יום. :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נגעה בשמים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מתני
, שנשונה, ענבר, גיליליליילייליליל.

LoLi Goddess

New member
התגעגעתי, אז באתי.

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה שיר השבוע (כללי): פורטיסחרוף - "בסוף של יום" אלבום השבוע: Mr. Bungle - California האדם שעשה לכם את השבוע: יורי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שאני אוהב אותך..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "גיא, אני לא רוצה שתלמד מהסדרה הזאת, כולם שם רק שוכבים עם כולם! אל תעשה כמוהם!!" "למה לא?!?!? כי גם את עושה את זה??!?" (דיאלוג קצר ביני לבין בן דוד שלי... שהוא ילד בן 6) דבר שהשגתם השבוע: אושר.פשוט אושר =) מאכל השבוע: סנדביץ' קרקר (במילוי גבינת צ'דר... שלאף אחד אין מושג מה זה הגבינה הזאת!!) משהו שעשה לכם את השבוע: הסופשבוע!
משהו שהרס את השבוע: שעה אחת בבית...=\ השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום המשפחה עם הילדים =) משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה קל. שיר שפתחתם איתו את השבוע: דילמה - "שקט יותר רועש מאמונה" האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר, משה, יוסי, מאיר, טלי, אורי, אביב, ארז... הקיצר עוד מ-ל-א אנשים! סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ואהובי הרוסי (מצטערת, אין לי איך להקטין ת'תמונה עכשיו)

LoLi Goddess

New member
חחחחחח רואים, הא? :)

מעניין מי משנינו מספיק רוסי בשביל שתהיה לו חולצה של Vodka - connecting people אהבתי שידעת שזאת לא באמת החולצה שלי :)

ב י ז י

New member
כוסאמאשלך ושל צחר,

אתם משתלטים לי על החלומות! די די די! יאללללה מתי רואים אותך כפרה?

LoLi Goddess

New member
ביזייי!!! ../images/Emo99.gif

את חולמת גם עליי?? יייייעעעאאאאהההההה.... ומתי רואים אותי? ב-3.3 בשבלול באשדוד בהופעה של דילמה כפרעעעליהם
חסר לך שאת לא באה. בדיוק היום ביקשתי ממיכאל שישמור לי וליורי כרטיסים :)

ב י ז י

New member
כןכן, גם עליך,

ביקשת ממיכאל שישמור לך ולרוווווווווווווועי? [סתם, חרשתי על זה] כןכן, אני אכן באה.. ויש מצב מאור גם יבוא. [בתנאי שהוא לא יעדיף ת'הופעה של היהודים, כי הוא די התלהב ממה שהולך להיות שם]

liloosh tt

New member
חבר ארגון ההגנה,והוא הפך לאגדה!../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין! - שיר השבוע (כללי): The Fray - How to Save a Life - אלבום השבוע: לירן נדל - קרוב יותר - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו כ-ו-ל-ם, והקוף
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מקרבות אשר ידענו רק נותר התוואי, למכונות פלדה נתנו את הלב החי ולכל מקום שבאנו הכירונו פנים: כאן השריונים! כאן השריונים!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אללה אללה שיריון! צריך לשמוח ואם לא הולכים למדים הלבנים! חיל הים הים הים הים" יש מלא דברים מצחיקים, רק צריך להבין את הסיטואציה:) - דבר שהשגתם השבוע: אמפי4! מגפיים לאופנוע! כסף! עבודה! - מאכל השבוע: הרבה רעל של צה"ל!! :) סתם.. עוגות! - משהו שעשה לכם את השבוע: המשך חגיגות היום הולדת חח:) ההופעה של להקת המחול הקיבוצית, ה ט ר ק ט ו ר ו ן. - משהו שהרס את השבוע: התאונה של אחי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיכנס לכושר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר מאוד! שאחי יחלים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השבוע צה"ל לקח לי את כולם): סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה