מומלצ"ש לפני מוצ"ש

חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים...

השבוע שעבר:בלי לנשום - שיר השבוע (של היהודים):אני רואה דם...כמה אירוני - שיר השבוע (כללי):שורטי-חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם אדם ועוד קצת אדם,שביט ודוני,והיום ידיד שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כבר אין לאן ואין זמן.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אני מצטער אם פגעתי בך בימים האחרונים פשוט לא הולך לי ואני מוציא אצ זה עלייך.." כפרע על הבנאדם-ריגש. משהו שהצחיק-"אפשר לראות מה את עושה במחשב?..." סטודנט אחד עם משפט פתיחה מטומטם - דבר שהשגתם השבוע:כלום מכלום,חוץ מהחלטה חשובה שצריך לעשות משו,אה..והמבוכה שלו שככ ציפיתי שתבוא כבר מהבנזונה - מאכל השבוע:חחחח - משהו שעשה לכם את השבוע:התקבלתי למתא"ן לפסח ולקיץ,הבנתי שיש דברים שצריך לסגור,וראיתי את אדם - משהו שהרס את השבוע:שלא קרה כלום ובעקבות כך ההחלטה =] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה משהו מעניין יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:"לא תצפה לא תתאכזב.." -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שורטי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם עוד פעם

The Kinslayer

New member
Now be PERFECT

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו? שיהיה.... - שיר השבוע (כללי):Lithium
- אלבום השבוע: Bjork - Medulla - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשכולם רצים מתים כבר להגיע, אני עומד בתור| - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אברה קדברה בילי בילי מקרנה" "אגדו דו דו איש קטן עושה קפה" - דבר שהשגתם השבוע: הרזיתי טיפה. - מאכל השבוע: קוסקוס. - משהו שעשה לכם את השבוע: לילות שלמים של נרגילה. - משהו שהרס את השבוע: פראנויות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגמור אותו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לגלות דברים חדשים ולא לפחד מזה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:Shadowman - K's Choice הדגש|-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The Kinslayer

New member
לא יודע...

אני רק זוכר שכשאני וגלי יצאנו החוצה היא עברה מול הבית שלך.

למעלה