מומלצ"ש לפני מוצ"ש

liloosh tt

New member
הופעה

אוקודם של להקת המחול הקיבוצית הרקדנית סורה וילהלמסון

../images/Emo23.gif.

התגעגעתי. דברי איתי. ולהקת המחול הקיבוצית?!?!?!
וואי אני מתה לראות הופעה שלהם.

liloosh tt

New member
../images/Emo24.gifאחותי

דברי איתי היום!:) את ח י י ב תללכת! ממליצה הכי על מופע אקודום. אם לא יצא לך ללכת להופעות שלהם בקרוב, תבואי איתי אחרי שהם יחזרו מחו"ל.

Tomer TR

New member
במיוחד לאלמוג

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תשחררו אותי - שיר השבוע (כללי): תשחררו אותי - אלבום השבוע: תשחררו אותי - האדם שעשה לכם את השבוע: המלצריות של האמרולה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה תרצו להזמין" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איך לא ראיתי אתכם אני כאן כל שישי בערב וחמישי בערב... תבואו תבואו" - דבר שהשגתם השבוע: אמרולה - מאכל השבוע: צ'יפס של האמרולה - משהו שעשה לכם את השבוע: המלצריות של האמרולה - משהו שהרס את השבוע: אלמוג השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המלצריות של האמרולה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המלצריות של האמרולה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תשחררו אותי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המלצריות של האמרולה... אבל את אלמוג יותר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

someone.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יובגטו. - שיר השבוע (כללי): גיימביוז - כמה אהבה.
- אלבום השבוע: נהה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מחפש את החוף בים אהבה, שסוחף רק אלייך..." זה כזה שיר טוב, זה לא פייר.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואנה, אבל את לא נראית בת 22!" [ערס כושל מנסה להתחיל איתי ברחובות נתניה, משפט פתיחה לעניין...] - דבר שהשגתם השבוע: 11 שקל בחזרה, מכרו לי דיאט-קולה מקולקלת בקולנוע. ;[ - מאכל השבוע: אין. - משהו שעשה לכם את השבוע: הסרט. :) - משהו שהרס את השבוע: הכאבים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: על האש. :) משרד שמנמן שכמונו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Blackfield - Once. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מילי! [;-[] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מי שומע היהודים? - שיר השבוע (כללי): goodbye- caliban - אלבום השבוע: Atreyu--A Death Grip On Yesterday - האדם שעשה לכם את השבוע: אדריאנה לימה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש^^ - מאכל השבוע: אבוקדוXD - משהו שעשה לכם את השבוע: אין כזה:X - משהו שהרס את השבוע: שלא יכלתי לקום מהמיטה ארבעה ימים ושלא הייתי במחול כל השבוע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ שיעבור המבחן באיכסטוריה בשלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה לאיכסטוריה תדרס^^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: trivium- broken one -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
יום אחד..../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים? - שיר השבוע (כללי):סוף לאהבה,כוכבי בלילה-אביב גפן,שלי-אלג'יר(מה נסגר השבוע עם השיר הזה?). - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר, diorama-silverchair. - האדם שעשה לכם את השבוע:צחר,ענבר,ספיר,אחותי,ואלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני הולך עכשיו אתה אמרת","התקוות של היום הן הכשלונות של מחר","וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה, וגוף שבור"."עד העונג הבא"?. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *"לסבית!"...."אתה עדיין חושב ככה?"...רגע..שנייה.... כן! לסבית."
+*"מההה?!?!?!?!?לסביות בוכות?!!?
"(<--חנע לטאטי)*וכל המשמרת עם צחר ביום שישי..מלחמת כסאות ושות'.. - דבר שהשגתם השבוע:כסף בעיקר. אהה!וסקיני ג'ינס..
- מאכל השבוע:משקה בוקר של דנונה^^ - משהו שעשה לכם את השבוע:יום שישי באריאל..ובעבודה. - משהו שהרס את השבוע: שינויים שלא משתנים עד שזה מתחיל להעיק."אם..אז..":-\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ראיון לנח"ל,יום רביעי,עבודה,בר מצווה לבן דוד שלי,ואולי ב"ש בסופ"ש..רק אם יתמזל מזלי
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: 3 doors down- so i need you - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא משתוקקת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אין לי מושג מאיפה זה צץ..אבל זה היה לי במחשב..
ההשפלה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התמונה מהבית של שרון
נראה לי שזה היה ביומולדת שלי.

שעוכי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לתמונה הזאת יש קונספט!

../images/Emo85.gifכשאת שותקת

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):ואולי-עברי לידר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"את יפה מידי" - דבר שהשגתם השבוע:פרח ביום האהבה..חחחחחחחח - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:אחת הילדות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שילדה תבוא מחר|אמן| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יוציאו אותה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה