יום אחד..../images/Emo13.gif
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים? - שיר השבוע (כללי):סוף לאהבה,כוכבי בלילה-אביב גפן,שלי-אלג'יר(מה נסגר השבוע עם השיר הזה?). - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר, diorama-silverchair. - האדם שעשה לכם את השבוע:צחר,ענבר,ספיר,אחותי,ואלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני הולך עכשיו אתה אמרת","התקוות של היום הן הכשלונות של מחר","וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה, וגוף שבור"."עד העונג הבא"?. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *"לסבית!"...."אתה עדיין חושב ככה?"...רגע..שנייה.... כן! לסבית."
+*"מההה?!?!?!?!?לסביות בוכות?!!?
"(<--חנע לטאטי)*וכל המשמרת עם צחר ביום שישי..מלחמת כסאות ושות'.. - דבר שהשגתם השבוע:כסף בעיקר. אהה!וסקיני ג'ינס..
- מאכל השבוע:משקה בוקר של דנונה^^ - משהו שעשה לכם את השבוע:יום שישי באריאל..ובעבודה. - משהו שהרס את השבוע: שינויים שלא משתנים עד שזה מתחיל להעיק."אם..אז..":-\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ראיון לנח"ל,יום רביעי,עבודה,בר מצווה לבן דוד שלי,ואולי ב"ש בסופ"ש..רק אם יתמזל מזלי
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: 3 doors down- so i need you - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא משתוקקת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אין לי מושג מאיפה זה צץ..אבל זה היה לי במחשב..
ההשפלה..