מומלצ"ש לפני מוצ"ש

הכי קרוב לבד.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): stand by me- oasis - אלבום השבוע: ten- pearl jam - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: דיסק של אואזיס - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת יומולדת לידיד - משהו שהרס את השבוע: שחברה שלי זונה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Don't look back in anger- Oasis -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Great Gig

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): אתי אנקרי - רואה לך בעיניים.. ממש במקרה - אלבום השבוע: dream theater - awake - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ לא יודעצת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "days dissapear and my world keeps changing" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת את השבוע, באמת... - דבר שהשגתם השבוע: נרשמתי סופסופ למיונים, ולא זוכרת מה היה בכלל.. - מאכל השבוע: לא ידועת - משהו שעשה לכם את השבוע: לי חזרה הביתה!, הודיעו לי שעברתי את הגיבוש וקבלתי את מה שרציתי (לוחמת חילוץ והצלה), כשחזרתי מת"א הייתי עם שחר גיא (
)כל הנסיעה, ומצאתי בשקית של ארומה 6 שוקולדים!
- משהו שהרס את השבוע: אאאאנלא יודעת... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מיונים בסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסיים סופסופ את הפרוג'קט.. (זה לא קשה, אני עצלנית) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מממ... בטח משהו של קסצ'וייס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל מהלייב - שיר השבוע (כללי): going under - evanescence - אלבום השבוע: ברי סחרוף - הכל או כלום - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית
, ענבר, אוחנה, זמי (והאוטו
), סטיבן, ספיר,ציטרין לקצת ובנצ'וק:) אה, ואלירן גם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוח, היו מלא.. ואני לא באמת זוכרת דברים כאלו. - דבר שהשגתם השבוע: סקיני ג'ינס!
, שני זוגות נעליים.. וממ.. צביטה באצבע:\ - מאכל השבוע: פסטה+גבינצ אצל יפית
- משהו שעשה לכם את השבוע: סופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: הקור הזה!!
אני באמת לא מבינה איך אתם חיים שם..! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אריק ברמן בשישי, שאחותי תבוא לסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאלירן יבוא - שיר שפתחתם איתו את השבוע: ממ.. איזה שיר לפורים בגן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי ואלירן, ואחותי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): החוף של בת ים

yuvizz

New member
the wards are only sounds..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לפעמים, קיל מי ואיימאינלב. - שיר השבוע (כללי):אדום,האיש החסר-איגי וקסמן, gone,trrafic in the sky-Jack Johnson - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:נראלי ש... שיא בת שיאסיזם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אוף, יש כל-כך הרבה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *מילמולי טל מתוך שינה*
שיעור העשרה- אני: "חלין, אן.." עוד מישעור העשרה- מאי: "מה לקנות לסהר? אני: "אולי אף חדש?" (וואי זה היה כל-כך מרושע) אצל דר אתמול: "היא לא דומה לאף אחת אחרת, היא מכוערת מידי" - דבר שהשגתם השבוע:מייל יום אחרי יום ממנו. - מאכל השבוע:פיצה של פעולת שישי. - משהו שעשה לכם את השבוע:פעולת שישי, ובטח היה עוד משהו ושכחתי. - משהו שהרס את השבוע:אני, הפחד הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ערב מגמה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהערב מגמה יעבור בשלום, בכלל שהשבוע הזה ייגמר כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:trrafic.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא משתוקקת כרגע.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

As long as you love me ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Otis Redding - Ain't No Sunshine When She's Gone - אלבום השבוע: Atmosphere - God Loves Ugly / Backstreet Boys - Greatest Hits
- האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא בדיוק געגוע.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את יודעת שאני אוהב אותך"
"את יודעת שהתארסתי, נכון?" [יותר מדי בנות מהשכבה שלי שהיו קרובות אליי בשלבים כאלו ואחרים התארסו/תהחתנו/ילדו. נוראי.] - דבר שהשגתם השבוע: וויסקי
- מאכל השבוע: המון בשר
- משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים שלא הייתי איתם המון זמן, ראשון לציון. - משהו שהרס את השבוע: עבוווודה סעמק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות חברות ישנות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ים המלח? למרות שאין מצב.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Nsync - Tearin' Up My Heart [אני בקטע של נוסטלגיה כרגע
] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות ישנות.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כל הפורום על הרגליים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והכל בגלל יום רביעי כפרה עלי יודעת לעורר מהומות
ועכשיו מומלצ"ש
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -לפעמים בביצוע צרוד של טיטי
שיר השבוע (כללי): - צרות טובות-שלום חנוך. אלבום השבוע: -
האדם שעשה לכם את השבוע: -עומרי
,עדי
ענבר זמי והאוטו, אוחנה ספיר, בן רובין ומאכליו, סטיבן, וציטרין. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -"ככה באו לי צרות טובות" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - כל מה שענבר ואוחנה כתבו. דבר שהשגתם השבוע: -יום רביעי פנוי מחזרות. מאכל השבוע: -ספגטי עם גבינה צהובה, והשוגי בריבוע של בן. משהו שעשה לכם את השבוע: -שעדי באה
, שישי באריאל,(במיוחד האוטו של זמי, בעל תועלת רבה ברגעי הקור האיתני), מיסטר בראון. משהו שהרס את השבוע:ריבים עם ההפקה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -יום רביעי כל כך. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיום רביעי ילך טוב. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -את מביאה הכל לידי דמעות האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ההפתעה של יום רביעי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי אולי יותר מאוחר.

izzys

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הבלוז. - שיר השבוע (כללי): אקדחים שלופים, מחכה לו. - אלבום השבוע: אינר וורלד- הפליינג בייבי. - האדם שעשה לכם את השבוע: שחורתי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה תמיד כואב כשהפצעים פתוחים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המילים. - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר חיובי. - מאכל השבוע: קפה. - משהו שעשה לכם את השבוע: היו כמה שניות. - משהו שהרס את השבוע: כולו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש. בעזרת השם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חבל לקוות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Velvet Revolver-Fall to Pieces. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, גלי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
דילי רציני אבל בכל זאת...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): בתוך הצינורות - אלג'יר - אלבום השבוע: solstice coil-a prescription for paper cuts - האדם שעשה לכם את השבוע: .... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ווכל מה שהיה מהסוף להתחלה נזכר ורושם סליחה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ידידה שלי ואחד בכיתה שלנו: ויטלי אתה כבר בן 20 עוף מהכיתה! - דבר שהשגתם השבוע: לא משהו מיוחד - מאכל השבוע: סינימיניז - משהו שעשה לכם את השבוע: התחלתי לעבוד עם הלהקה על שיר חדש שידידה שלי כתבה ..והלך ממש ממש טוב - משהו שהרס את השבוע: היום בשיעור ספורט באמצע הריצה קיבלתי בחילה וסחרחורת..אולי אני בהריון
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר מיונים למודיעין... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא נמות בדרך... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נועם - בני אנטין (שיר של בן דוד שלי
) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אפשר שתי תמונות?פליזזזז הסקסית שלי ליד הקיר פינק פלויד שלי

bazmaster

New member
גם הלס פול שלי ממש מגניבה...

מאוד איכותית וצליל מאוד נעים...

למעלה