מומלצ"ש לפני מוצ"ש

../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):כי זה פשוט הוא- עצוב בלעדייך, יש לי סיכוי. - אלבום השבוע: אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה, מאיה, תמר, שיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מרגיש שמשהו משתנה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שנעמה כתבה
"אני כ"כ קמצנית שאני מייבשת נייר טואלט" "כ"כ קמצנית שאת שוטפת כלים באמבטיה." "כ"כ קמצנית שאת שוטפת צלחות חד פעמיות!" "של שופרסל!"
אההה.. ו... "נר לי, נר לי דקיק. בחנוכה נרי אדליק". "תפתחו חלוןןןןןןןןן, יש פה ריח של סביח
" - דבר שהשגתם השבוע:חיוך קטן והמון געגוע. - מאכל השבוע: הלזניה, למרות שבכלל לא אכלתי אותה, אבל היא חתיכה
- משהו שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש, ויום רביעי עם מאיה ("מירמור סושייייייייייי") - משהו שהרס את השבוע: יום ראשון, והלב שקצת לוחץ עליי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום פרפרים, הסט ויום רביעי(?) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אספיק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבות ובנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי
ונעמה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אח שלי. מעלה לי דמעות כל פעם מחדש.

T A L 123

New member
הכל במידה../images/Emo184.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): מכיר אותו-יוני בלוך, מישהי אחרת-דנה ברגר - אלבום השבוע: תוך כדי תנועה - האדם שעשה לכם את השבוע: קצת מוזר אבל שירן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "........געגוע......." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מזה סיגריה אחד" "כסף לא שווה אם אין לך מי שיקשיב לך" - דבר שהשגתם השבוע: משכורת מעל למה שהייתי צריכה לקבל חע - מאכל השבוע: טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: חזרות למסיבת סיום!! פשוט כיף! - משהו שהרס את השבוע: סיגריות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להקליט באולפן למסיבת סיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ישתנה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
לילה לבן :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Boten Anna, יהודה פוליקר - התחלה חדשה, Queen - dont stop me now..בכל בגלל הקליפ של י"ב - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מושי (!!!), רחלי, גרינבלום, טלטול וג'סיקה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ככה זה, קצת מזה וקצת מזה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): איזה פרחה אחת נכנסת לחדר תקשורת ומתחילה לנתק את הרמקולים מאחד המחשבים.. ג'סיקה: "הלו! מי נתן לך לקחת אותם? ועוד בשביל לשמוע אלון דה לוקו?!"
היום, 4 בבוקר, ואנחנו עוד בבצפר.. ג'סיקה: "יש לי בית. אני יכולה ללכת אליו?"
לא יודעת למה, אבל צחקתי מזה איזה 10 דקות
באוטו של גרינבלום, היא נוסעת ואני מצלמת עם פלאש במושב האחורי.. אז היא נלחצת "מה?! יש פה מצלמות?! שיט! נסעתי מהר!! יתנו לי קנס!! פאק!!"
- דבר שהשגתם השבוע: סרט להכתרה
. עברתי את ההופעה בשלישי בשקט יחסי.
- מאכל השבוע: הרבה יותר מדי שטויות. - משהו שעשה לכם את השבוע: שמושי הפתיעה והגיעה לארץ ביום שני, חלק מההופעה ביום שלישי, כל ההכנות להכתרה..לילה לבן בבצפר. - משהו שהרס את השבוע: חוסר שינה מטורף. געגוע שלא עוזב. שיחת טלפון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההכתרה היום!! ולנסוע עם מושי ביום רביעי ליוני. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יפסק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "כפיים, מחאו כפיים בשפע, הכתרה 2007 - כל הלילה לרקוד!" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה ויוני. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

נו מילא../images/Emo151.gif../images/Emo194.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גנבה - שיר השבוע (כללי): אל תעזבי את ת"א - א"א - אלבום השבוע: משינה
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברה^^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כלום לא נוגע רק המבט שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "פנקוטה! פנק אותה!" "חולה עלייך" XD - דבר שהשגתם השבוע: וואלה לא יודעת - מאכל השבוע: סנדוויצ'ים!
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי לאילת
- משהו שהרס את השבוע: מבחן חחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור ת'מבחן באזרחותתתת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להפגש עם חברה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מעליות - דודו טסה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה^^ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): נאממ.. =\

ב י ז י

New member
כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי):Staind - It's Been A While - אלבום השבוע:היהודים- היהודים - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין סכין יותר חדה מגעגוע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הלוואי כל רובוטיקה ימותו" - דבר שהשגתם השבוע: הייתי ערה 25 שעות? - מאכל השבוע: תפו"א מוקרם שעשיתי :] - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי עצבים שהיו ביום ראשון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן- הולכת על המים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את השמן סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
אוקי אז...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): באוויר - שיר השבוע (כללי): עד סוף הקיץ \ ברי סחרוף ומיכה שטרית - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: עדידוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי תבואי, אולי תבואי אליי עכשיו, זה הזמן לאהוב" "מה זה טוב ומי זה רע? תמיד שותקים כי אין ברירה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו הרבה... לא זוכר עכשיו... - דבר שהשגתם השבוע: דיסק... ו... זהו... - מאכל השבוע: ארומה - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי מבחנים של צוות אוויר..... סופשבוע שעדי באה.... שישי אצל גיא היה פיצוווץ - משהו שהרס את השבוע: שלא דיברנו... כל השבוע נראה לי... ואני מתגעגע לקול הזה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לוידע... יום חמישי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבוא ברביעי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתחת לשמים של שומקום \ פורטיסחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, בנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

וואי מזל טוב.

[ככה נעלמים... יפה.] ידיד טוב שלי גם עבר את המבחנים הראשונים לצוות אויר.

למעלה