כן שמתי לב אתמול שעשית סדר בכותרות, יפה מאד.רגע לפני שאנחנו מתחילים רציתי לעשות סיכום קצר של מועדון דיסני עד כה
זה השרשור העשירי של המועדון
ומואנה זה הסרט ה20 שנראה
מי שפיספס או רוצה לחזור לאחד הסרטים שכבר ראינו
יכול לחזור לשרשורים הישנים (שתמיד יקפצו אם יכתב בהם משהו חדש.
הנה 9 שרשורי מועדון דיסני עד כה:
מועדון הסרט הטוב - גרסת דיסני📽️🐭 (1) - שרשור פתיחה + מלך האריות
ברוכים הבאים למועדון הסרט הטוב - גרסת דיסני אם שאלתם את עצמכם: מה המשמעות של אקונה מטטה? למה אנשים בוגרים מתחילים לבכות כאשר הם רואים צעצועים זרוקים ברחוב? מה צבע השמלה של אורורה - כחול או וורד? מדוע כולם לא let it go לשיר שאשכרה אומר להם to let it go? ומה עושים עם מזלג? או אם עלו לכם זכרונות...www.tapuz.co.il
מועדון הסרט הטוב - דיסני (2) - The Emperor's New Groove (הקיסר נפל על הראש)
להתראות לסוואנה שלום לך פרו תבוא עם כל הגרוב שיש לכם כי הסרט השבועי הוא..... The Emperor's New Groove (או בתרגום הלא קשור: הקיסר נפל על הראש) ובנימה אישית אני אגיד שזה אומנם לא סרט שגדלתי עליו ומכירה בע"פ (ראיתי אותו לראשונה בצבא) אבל זכור לי שצחקתי כמו משוגעת כשראיתי אותו :-D מקווה שאצליח...www.tapuz.co.il
מועדון דיסני🔨 (3) - ראלף ההורס
הסרט לשבוע 15/09 - 21/09: Wreck-it Ralph - ראלף ההורסwww.tapuz.co.il
מועדון דיסני חגיגי לשנה החדשה🍯 (4) - פו הדב 1977 + שלגיה ושבעת הגמדים
לכבוד שנה מתוקה מגיע סרט עם דמויות מתוקות והמון המון דבש |דבש| The Many Adventures of Winnie-the-Pooh (הרפתקאותיו של פו הדב) * שימו לב כי מדובר על הסרט הראשון משנת 1977 אין להתבלבל עם הסרטים האחרים: פו הדב משנת 2011 ופו הדב: ההרפתקה הגדולה ביותר משנת 1997www.tapuz.co.il
מועדון הדיסני הטוב (5) - מולאן⛩️
ונתחיל את חודש אוקטובר עם הסרט..... מולאן ומי שלא צפה בו עדיין, מחכה לכם תענוג כי בין השירים הכי אהובים עלי של דיסני בא מהסרט הזה (מצליחים לנחש איזה?;-))www.tapuz.co.il
מועדון דיסני (6) - אלדין, בת הים הקטנה, במבי
אם היו לכם 3 משאלות, מה הם היו? אז אני מגשימה לכולכם את המשאלה הכי חשובה: לראות אלאדין!!!!!!!!! * ופה אני לצערי מודיעה לכם שאני יורדת מתפקידי כמנהלת מועדון דיסני. אני התחלתי עבודה חדשה ואני מוצאת שאין לי כל כך זמן לזה (אפילו לא התחלתי לראות את מולאן) אם מישהו ירצה להרים את הכפפה יש לו את...www.tapuz.co.il
מועדון דיסני - מהדורה מצמררת 💀 (7) - הסיוט לפני חג המולד, קוקו, פנטזיה, היפה והחיה
💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀 האלווין בפתח, כלומר ליל כל הקדושים, ולכן נבחר במיוחד בסרט האלוויני, האם אתם מנחשים שזה סרט שבשמו יש דווקא את השם של חג המולד? אם כן, צדקתם. סרט השבוע הוא סרט מוזיקלי, של טים ברטון, עשוי בשיטה של סטופ-מושן ואני מנחש שגם מי ששמע עליו לא ידע שהוא בכלל נחשב...www.tapuz.co.il
מועדון דיסני (8) - פוקהונטס, ראלף שובר את האינטרנט, צעצוע של סיפור
בסופש הקרוב חוגגים את חג ההודיה בארה"ב הסיפור של החג נקשר עם סיפור על ברית בין המתיישבים האירופאים הראשונים והאינדיאנים שכבר חיו באזור. לכן הכי מתאים שנציין את החג עם סרט שמתאר מפגש שכזה לכן סרט השבוע של מועדון דיסני הוא: פוקהונטס *אגב, סרט זה נחשב לסרט השישי בעידן הרנסנס של דיסני. במסגרת...www.tapuz.co.il
מועדון דיסני - ימי החנוכה (9) - הרקולס, פרוזן, עולם מוזר
אומנם חנוכה מתחיל רק בעוד כמה ימים, אבל זה זמן טוב להתחיל לציין אותו, אי אפשר לציין את חנוכה בלי לציין את המכבים, ולא היו מכבים אם לא היו להם יוונים להלחם בהם ולכן סרט השבוע של מועדון דיסני הוא: הרקולסwww.tapuz.co.il
מואנה
וואלה לא זוכרת מתי ראיתי את הסרט הזה ממש מתהחלה. נראה לי חוץ מהפעם הראשונה שראיתי אותו תמיד ראיתי רנדומלית ביס מהאמצע.
וואי לא זכרתי שמאווי גנב את הלב של טפיטי. חוצפן שכמותו
גם לא זכרתי שזה מתחיל במואנה הקטנה. באמת גן עדן שם למה לעזוב?
אוי איזה חמודה היא עוזרת לצבון ים להגיע למים
המים הקסומים קוראים לה מאז שהיא קטנה. מה זה הים נפתח בשבילה כמו ים סוף. וואי לדעתי בפסח נעשה חריגה מדיסני בשביל נסיך מצריים.
מואנה מוצאת את הלב של טפיטי. וואי הם אשכרה גרים על חוף כזה מושלם ואסור להם אפילו ללכת לים ליד החוף? איזה באסה.
יש לה שני הורים חיים, מרשים.
יאוו תן לה ללכת לים איזה אבא מבאס.
איזה חמודה הסבתא ההיפית.
יאוו האנימציה של השיער שלה כ"כ מושלמת אני מרותקת לשיער שלה בכל פעם שאני צופה בסרט
חחחחחח הילד שרוקד
אז מואנה עכשיו סוגשל מנהיגה וכולם באים אליה לעזרה.למרות שהצי'ף עדיין חי ומתפקד. אבל הוא מכין אותה. תכלס חוץ מהקטע שהוא לא מרשה לה ים הוא אחלה אבא.
אוי אין דגים מה נאכל?
מואנה מציעה לדוג מחוץ לשונית ואבא כועס. מסתבר שלאבא יש טראומה מהים אז הוא מגונן מידי בגלל זה.
אייב בין סטרינג אט דה אדג' אוף דה וואטר יאייייייייייייייייייי שיר מהמם
יותר יפה מלט אט גו לדעתי.
אנד נואו וואן נואוסססססססססססס האו פאר אייל גוווווווווווווווווווווווווווווו
אוקי היא לא הגיעה רחוק במיוחד.
"מה שקרה, תאשימי את החזיר"
"את תספרי לאבא?" "אני אמא שלו, אני לא חייבת לספר לו כלום"
"אני האישה המשוגעת של הכפר זה התפקיד שלי"
קווין סבתא
לסבתא יש קטע עם צלופחים היא רוצה לחזור ככזה בגללגול הבא.
הסבתות בסרטי דיסני תמיד גאונות. גם של מולאן הייתה מצחיקה, אה וגם סבתא ווילו מפוקהונטס. דיברו הרבה על היצוג של אמהות חורגות, אף פעם לא מדברים על הסבתות בסרטים האלה ואיזה מאגניבות הן.
סבתא מגלה למואנה את הסוד של אבותיהן שהם בעצם היו יורדי ים ששטו הרבה. היא אשת מים בנשמה שלה.
זה לין שר? בעצם לא?
רגע הלב של טפטיטי היה אצל סבתא כל הזמן הזה?
האוקיינוס בחר במואנה
אוי לאאאא סבתא מתה טוב אי אפשר גם הורים חיים וגם סבתא זה מוגזם.
היי למולאן היו שני הורים חיים וסבתא!!! וזה עוד דיסני קלאסי איזה מחדל מצידם.
מואנה יוצאת להרפתקה. יאו האנימציה של השיער הרטוב עוד יותר מהממת!
סבתא חזרה בתוך צלופח זוהר להראות לה את הדרך עם השיר והכל, אוח
הפעם היא כן מגיעה רחוק.
חחח התרנגול הטמבל הצטרף למסע.
אני מתה על איך שהיא אוספת את השיער לפעילות.
לשוט זה קשה. ומפחיד.
חחחח אני אוהבת שהיא צועקת על המים
"דגים משתינים בך"
חחח היא מבינה שהיא הגיעה לאי הנכון והאוקיינוס כזה "יו וולקאם ביץ'"
חחח מאווי חושב הוא חאליסי עם כל הכינויים האלה.
"כשמתשמשים בציפור לכתוב זה נקרא לצייץ" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חעחעחע זמן לשיר התגובה הכי טוב (אם זה בווטספ בגיף, אם בלייב אני נאלצת לשיר יו וולקאם למי שאמר לי תודה)
"מאווי כאן דו אניט'ינג באט פלואט"
אנד טנק יו!!!!!!
חח הוא מניאק אבל, גונב לה את הסירה וכולא אותה. הקעקועים שלו עושים לו רגשי.
מה הוא משליך נערה לים רוצח?!!
האוקיינוס לא מוותר!
אוי חח שכחתי מהקוקוסים הרצחניים. חלק מיותר בתכלס.
חח מואנה יודעת איך לשכנע את מאווי לעזור לה בפניה לאגו שלו
באמת למה האוקיינוס לא החזיר את הלב של טפיטי בעצמו?
שניה רגע הם מתחת למים? איך היא נושמת? אה הם כאילו מתחת-מתחת למים?
האמת גם החלק הזה של עולם המפלצות אני פחות אוהבת, וגם את השיר של הסרטן פחות.
"וואנט כאן איי סיי אקספט וי דד סון" מאווי מדוכא
ווי איזה הורים פויה היו לו הם פשוט זרקו אותו לים?
הייתה להם שיחת נפש ועכשיו הם בסטיז ומאווי מצליח להשתמש שוב בקרס הקסומה שלו. והוא מלמד אותה לשוט. חמודים.
זהו הגענו לטהפיטי אבל טה קה עושה צרות למאווי ומקשה עליו להחזיר את הלב.
אוי נשבר הקרס.
אוי הם רבים שוב מאווי נוטש.
מואנה נשברת ומחזירה את הלב לאוקיינוס
צלופח-סבתא-זוהר בא לעידוד
בפעם הראשונה נראה לי שבכיתי בקטע הזה כשסבתא שרה, ואז מואנה, ואז זה חוזר להאו פאר אייל גו וואי זה כזה לין
איי אמ מואנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אוקי אני בוכה קלות שוב
היא הולכת למשימה לבד. יו גו גירל!
מואנה מתכמת ומנסה לעקוף דרך המים.
כמעט מצליחה אבל לא.
מאווי חוזר לעזור, יאיי.
אוי לטפיטי יש צורה של אשה ישנה במים לא זכרתי. היא נעלמה.
ווי המים נחצים עכשיו ממש כמו ים סוף.
מואנה גילתה את הטוויסט של הסרט - טה קה זאת טפיטי בלי הלב שלה.
היא שרה לה אוי זה מרגש מואנה מחזירה לה את הלב
טה קה הופכת חזקה לטפיטי אי-אלה יפה וירוקה.
איזה נשמה אפילו מה שהוא עשה לה היא תיקנה לו את הקרס.
ותיקנה להם את הספינה בתוספת עיצוב פרחים מתנה.
ועכשיו לישון.
גם האי של מואנה החלים.
מואנה חוזרת הביתה.
השבט חוזר להפליג.
סוף טוב הכל טוב וקסום ויפה
אוי היא שמה את הצדף במקום אבן בזה של הצ'יפים איזה מקסים.
וואי איזה שמלה יפה יש לה בסוף
אוי בכתוביות מי זאת הזמרת המעצנת הזאת ששרה האו פאר איי גו? היא הורסת את השיר!
אם ממשיכים בכתוביות יש יו וולקאם בגרסה של לין. סליחה ג'ורדן פישר ולין, לין עושה את הקטע של הראפ, כי כמובן.
חחחח הסרטן בסוף "אם היו קוראים לי סבסטיאן והיה לי מבטא ג'מייקני מגניב הייתם עוזרים לי"
*כן גם אם לא היית רשע שניסה להרוג את מואנה, חצוף
יופי של שיריםכידוע לין מנואל מירנדה ישתבח שמו לעד כתב את השירים לסרט הזה ולכן
" לין מנואל מירנדה ישתבח שמו לעד"כידוע לין מנואל מירנדה ישתבח שמו לעד כתב את השירים לסרט הזה ולכן
זה דווקא לא משהו רק של ההתחלה, אלא משהו מאוד מרכזי שגם מדברים עליו לאורך הסרט וגם בסוף (כשהוא מתנצל על זה)וואי לא זכרתי שמאווי גנב את הלב של טפיטי. חוצפן שכמותו
כי קול קורא לה מבפניםגם לא זכרתי שזה מתחיל במואנה הקטנה. באמת גן עדן שם למה לעזוב?
אני חשבתי שמתישהו יציינו שהאוקיינוס בחר בה בגלל שהיא עזרה לצב ים, כי זה נראה כאילו משהו קסום קורה מיד אחרי זה.אוי איזה חמודה היא עוזרת לצבון ים להגיע למים
המים הקסומים קוראים לה מאז שהיא קטנה. מה זה הים נפתח בשבילה כמו ים סוף. וואי לדעתי בפסח נעשה חריגה מדיסני בשביל נסיך מצריים.
נראה לי שזה יותר עניין של לא לתת לפעוטות ללכת ליד הים לבד.מואנה מוצאת את הלב של טפיטי. וואי הם אשכרה גרים על חוף כזה מושלם ואסור להם אפילו ללכת לים ליד החוף? איזה באסה.
כן בהחלט. ושניהם נשארים חיים עד הסוף.יש לה שני הורים חיים, מרשים.
אפשר להבין אותו אחר כך ששומעים על הטראומה שלו בצעירותו.יאוו תן לה ללכת לים איזה אבא מבאס.
מאוד.איזה חמודה הסבתא ההיפית.
וואי הקטע הזה שיש משהו שמשבש גידולים רגילים וגורם להם לנבול ואז יוצאים להרפתאה כדי לרפא את המצב... מאוד דומה לסרט עולם מוזר.אז מואנה עכשיו סוגשל מנהיגה וכולם באים אליה לעזרה.למרות שהצי'ף עדיין חי ומתפקד. אבל הוא מכין אותה. תכלס חוץ מהקטע שהוא לא מרשה לה ים הוא אחלה אבא.
אוי אין דגים מה נאכל?
וכאן זה גם מזכיר לי את הסרט אווטאר החדשמואנה מציעה לדוג מחוץ לשונית ואבא כועס. מסתבר שלאבא יש טראומה מהים אז הוא מגונן מידי בגלל זה.
לחלוטין שיר מדהים.אייב בין סטרינג אט דה אדג' אוף דה וואטר יאייייייייייייייייייי שיר מהמם
אנד נואו וואן נואוסססססססססססס האו פאר אייל גוווווווווווווווווווווווווווווו
זה קצת מצחיק אחרי שנים שאני צופה במה שקורה במהלך השיר לגלות שרגע אחרי השיר הסירה שלה מתרסקת.אוקי היא לא הגיעה רחוק במיוחד.
זה לא צלופחים לדעתי. זה stingrays.לסבתא יש קטע עם צלופחים היא רוצה לחזור ככזה בגללגול הבא.
לא חשבתי על סבתות בסרטים האלו אף פעם.הסבתות בסרטי דיסני תמיד גאונות. גם של מולאן הייתה מצחיקה, אה וגם סבתא ווילו מפוקהונטס. דיברו הרבה על היצוג של אמהות חורגות, אף פעם לא מדברים על הסבתות בסרטים האלה ואיזה מאגניבות הן.
אני תהיתי איך באמת הם לא מודעים לכך שהם הגיעו לאי הזה באוניות. כלומר מוזר לחשוב שהם בעצם חשבו שהם תמיד מאז ומעולם חיו על האי הזה. אבל בעצם לפני שאתה יודע על אבולוציה לא הייתה ממש דרך אחרת להסביר את ההיווצרות של בני אדם, אז זה לא משנה אם אתה על אי קטן או על יבשת.סבתא מגלה למואנה את הסוד של אבותיהן שהם בעצם היו יורדי ים ששטו הרבה. היא אשת מים בנשמה שלה.
לא שמתי לב.זה לין שר? בעצם לא?
הסבתא הזאת עם הסודות שלהרגע הלב של טפטיטי היה אצל סבתא כל הזמן הזה?
לא חשבתי על זה לגבי מולאן. אבל זה אולי רק אומר שהיו לה סבתא אחת ושני סבים שכן מתו.אוי לאאאא סבתא מתה טוב אי אפשר גם הורים חיים וגם סבתא זה מוגזם.
היי למולאן היו שני הורים חיים וסבתא!!! וזה עוד דיסני קלאסי איזה מחדל מצידם.
אני מניח שזה בגלל שהיא לקחה את הספינה המוסתרת מאחורי המפל. בטח הסירות של אז נבנו יותר מותאמות לשייט ארוך.הפעם היא כן מגיעה רחוק.
מאוד הופתעתי שהוא שם. ועוד יותר הופתעתי שהחזיר לא.חחח התרנגול הטמבל הצטרף למסע.
יש לך איזו אובססיית שיער בסרט הזה.אני מתה על איך שהיא אוספת את השיער לפעילות.
ובאמת לא חשבתי על זה מקודם שבעצם אין לה שום ניסיון בזה.לשוט זה קשה. ומפחיד.
חחח אני אוהבת שהיא צועקת על המים
"דגים משתינים בך"
יותר כמו קאל דרוגוחחח מאווי חושב הוא חאליסי עם כל הכינויים האלה.
"כשמתשמשים בציפור לכתוב זה נקרא לצייץ" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למרות שהשיר הזה מבסס את מאווי בתור מניאק עדיין ציפיתי שהוא כמעט מיד יהיה בחור טוב.חעחעחע זמן לשיר התגובה הכי טוב (אם זה בווטספ בגיף, אם בלייב אני נאלצת לשיר יו וולקאם למי שאמר לי תודה)
עוד משהו מצחיק שלא ציפיתי לו בכלל זה איך שלאורך הסרט יש את המאווי קעקוע עם דעות משל עצמו ולרוב מתפקד כסוג של מצפון חיצוני עבור מאויי. ומצחיק."מאווי כאן דו אניט'ינג באט פלואט"
אנד טנק יו!!!!!!
חח הוא מניאק אבל, גונב לה את הסירה וכולא אותה. הקעקועים שלו עושים לו רגשי.
גם זה שהוא משאיר אותה כלואה על אי בודד ללא אוכל.מה הוא משליך נערה לים רוצח?!!
האוקיינוס לא מוותר!
על זה לא ידעתי כלום וזה היה נורא מצחיק לדעתי. הם כאלו חמודים (יותר ממיניונים)אוי חח שכחתי מהקוקוסים הרצחניים. חלק מיותר בתכלס.
שזה בדרך כלל איך שמשכנעים נבלים.חח מואנה יודעת איך לשכנע את מאווי לעזור לה בפניה לאגו שלו
אני מניח שהוא צריך מישהו עם יותר ידיים בשביל לעשות את זה.באמת למה האוקיינוס לא החזיר את הלב של טפיטי בעצמו?
אני אוהב את מתחת-מתחת למיםשניה רגע הם מתחת למים? איך היא נושמת? אה הם כאילו מתחת-מתחת למים?
כן, השיר של הסרטן פחות, לכן שמעתי אותו רק פעמים בודדות ביו-טיוב.האמת גם החלק הזה של עולם המפלצות אני פחות אוהבת, וגם את השיר של הסרטן פחות.
חחחחחחחחחח"וואנט כאן איי סיי אקספט וי דד סון" מאווי מדוכא
חשבתי שבהמשך הסרט נקבל הסבר לזה או משהו, אבל לא.ווי איזה הורים פויה היו לו הם פשוט זרקו אותו לים?
מצד אחד לקח להם יותר זמן ממה שציפיתי להתחבר. ומצד שני זה קרה נורא מהר שם.הייתה להם שיחת נפש ועכשיו הם בסטיז ומאווי מצליח להשתמש שוב בקרס הקסומה שלו. והוא מלמד אותה לשוט. חמודים.
כן, הם היו חברים טובים לאיזה חמש דקות בקושי ואז שוב ריב ונטישה.זהו הגענו לטהפיטי אבל טה קה עושה צרות למאווי ומקשה עליו להחזיר את הלב.
אוי נשבר הקרס.
אוי הם רבים שוב מאווי נוטש.
הקטע הזה הזכיר לי קצת את אנקנטו - זה שהסבתא שרה לה הזכיר לי את סבתא של מירבל שרה בסוף כשהיא נחמדה יותר. סבתא של מואנה לא הייתה צריכה בית שיחרב בשביל להיות נחמדה.מואנה נשברת ומחזירה את הלב לאוקיינוס
בפעם הראשונה נראה לי שבכיתי בקטע הזה כשסבתא שרה, ואז מואנה, ואז זה חוזר להאו פאר אייל גו וואי זה כזה לין
איי אמ מואנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אוקי אני בוכה קלות שוב
היא טכנית הצליחה לעקוף את האיים המקיפים, אבל טה-קה ממשיך לזרוק עליה דברים.מואנה מתכמת ומנסה לעקוף דרך המים.
כמעט מצליחה אבל לא.
מאווי חוזר לעזור, יאיי.
זה היה מפתיע ומבלבל לראות שהאי בערך לא שם.אוי לטפיטי יש צורה של אשה ישנה במים לא זכרתי. היא נעלמה.
ציינתי את זהווי המים נחצים עכשיו ממש כמו ים סוף.
כן זה רגע מרגש.מואנה גילתה את הטוויסט של הסרט - טה קה זאת טפיטי בלי הלב שלה.
יאייטה קה הופכת חזקה לטפיטי אי-אלה יפה וירוקה.
ישנונית שכמותה.איזה נשמה אפילו מה שהוא עשה לה היא תיקנה לו את הקרס.
ועכשיו לישון.
קצת חבל לי שהיא לא שמה עוד אבן. כלומר אפשר להמשיך את המסורת של אבותיה וגם לחזור להפליג, לא?גם האי של מואנה החלים.
מואנה חוזרת הביתה.
השבט חוזר להפליג.
שכחתי לציין שיש את כל הקטע הזה שבו מאווי מלמד את מואנה איך להפליג, או יותר נכון איך לwayfind. ועכשיו היא מלמדת את כל בני הכפר שלה.וואי איזה שמלה יפה יש לה בסוף
דווקא אהבתי את כל הגרסאות שהיו בכתוביות. כלומר אני מעדיף את אלו של הסרט, אבל אהבתי.אוי בכתוביות מי זאת הזמרת המעצנת הזאת ששרה האו פאר איי גו? היא הורסת את השיר!
אם ממשיכים בכתוביות יש יו וולקאם בגרסה של לין. סליחה ג'ורדן פישר ולין, לין עושה את הקטע של הראפ, כי כמובן.
זה היה מצחיקחחחח הסרטן בסוף "אם היו קוראים לי סבסטיאן והיה לי מבטא ג'מייקני מגניב הייתם עוזרים לי"
*כן גם אם לא היית רשע שניסה להרוג את מואנה, חצוף
היא מתוקה כל כךגם לא זכרתי שזה מתחיל במואנה הקטנה. באמת גן עדן שם למה לעזוב?
אוי איזה חמודה היא עוזרת לצבון ים להגיע למים
מה זה לא של דיסני?המים הקסומים קוראים לה מאז שהיא קטנה. מה זה הים נפתח בשבילה כמו ים סוף. וואי לדעתי בפסח נעשה חריגה מדיסני בשביל נסיך מצריים.
מואנה מוצאת את הלב של טפיטי. וואי הם אשכרה גרים על חוף כזה מושלם ואסור להם אפילו ללכת לים ליד החוף? איזה באסה.
יש לה שני הורים חיים, מרשים.
כנ"ל!!!!!!!!!!!!!!!יאוו האנימציה של השיער שלה כ"כ מושלמת אני מרותקת לשיער שלה בכל פעם שאני צופה בסרט
שיר מהמם באמת, אבל לא יודעת אם הייתי מרחיקה עד כדי לט איט גו.אייב בין סטרינג אט דה אדג' אוף דה וואטר יאייייייייייייייייייי שיר מהמם
בינתיים...אנד נואו וואן נואוסססססססססססס האו פאר אייל גוווווווווווווווווווווווווווווו
אוקי היא לא הגיעה רחוק במיוחד.
לגמרי"מה שקרה, תאשימי את החזיר"
"את תספרי לאבא?" "אני אמא שלו, אני לא חייבת לספר לו כלום"
"אני האישה המשוגעת של הכפר זה התפקיד שלי"
קווין סבתא
לסבתא יש קטע עם צלופחים היא רוצה לחזור ככזה בגללגול הבא.
הסבתות בסרטי דיסני תמיד גאונות. גם של מולאן הייתה מצחיקה, אה וגם סבתא ווילו מפוקהונטס. דיברו הרבה על היצוג של אמהות חורגות, אף פעם לא מדברים על הסבתות בסרטים האלה ואיזה מאגניבות הן.
זה נשמע לי ככה גם (אבל יש מקרים שנשמעים לי כמוהו וזה, לא אז לא בטוחה אף פעם). וואי אני מתה על השיר We Know The Way!סבתא מגלה למואנה את הסוד של אבותיהן שהם בעצם היו יורדי ים ששטו הרבה. היא אשת מים בנשמה שלה.
זה לין שר? בעצם לא?
היי היי הוא סיידקיק מתוק ברמות!מואנה יוצאת להרפתקה. יאו האנימציה של השיער הרטוב עוד יותר מהממת!
סבתא חזרה בתוך צלופח זוהר להראות לה את הדרך עם השיר והכל, אוח
הפעם היא כן מגיעה רחוק.
חחח התרנגול הטמבל הצטרף למסע.
מתה על האוקיינוס שעוזר לה גם!חחחח אני אוהבת שהיא צועקת על המים
"דגים משתינים בך"
חחח היא מבינה שהיא הגיעה לאי הנכון והאוקיינוס כזה "יו וולקאם ביץ'"
חחח מאווי חושב הוא חאליסי עם כל הכינויים האלה.
שיר גדול!"כשמתשמשים בציפור לכתוב זה נקרא לצייץ" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חעחעחע זמן לשיר התגובה הכי טוב (אם זה בווטספ בגיף, אם בלייב אני נאלצת לשיר יו וולקאם למי שאמר לי תודה)
"מאווי כאן דו אניט'ינג באט פלואט"
אנד טנק יו!!!!!!
כן, כל המערכת יחסים שלו עם הקעקוע-מאווי מעולה!חח הוא מניאק אבל, גונב לה את הסירה וכולא אותה. הקעקועים שלו עושים לו רגשי.
מה?!?!אוי חח שכחתי מהקוקוסים הרצחניים. חלק מיותר בתכלס.
כנראה זה לא עובד ככה...באמת למה האוקיינוס לא החזיר את הלב של טפיטי בעצמו?
וואלה, גם אני.שניה רגע הם מתחת למים? איך היא נושמת? אה הם כאילו מתחת-מתחת למים?
האמת גם החלק הזה של עולם המפלצות אני פחות אוהבת, וגם את השיר של הסרטן פחות.
זה באמת הזוי.ווי איזה הורים פויה היו לו הם פשוט זרקו אותו לים?
כל כך.מואנה נשברת ומחזירה את הלב לאוקיינוס
האמת אני כל הזמן חשבתי שזה נראה כאילו אפשר פשוט לעשות עיקוף גדול יותר מסביב לרכס של טה-קא.איי אמ מואנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אוקי אני בוכה קלות שוב
מואנה מתכמת ומנסה לעקוף דרך המים.
אני חושבת שזה מסמל את זה שהיא המנהיגה שהחזירה אותם להיות יורדי ים, כאשר האבנים מסמלות את המנהיגים של הדורות שנשארו רק על האדמה.כמעט מצליחה אבל לא.
מאווי חוזר לעזור, יאיי.
אוי לטפיטי יש צורה של אשה ישנה במים לא זכרתי. היא נעלמה.
ווי המים נחצים עכשיו ממש כמו ים סוף.
מואנה גילתה את הטוויסט של הסרט - טה קה זאת טפיטי בלי הלב שלה.
טה קה הופכת חזקה לטפיטי אי-אלה יפה וירוקה.
איזה נשמה אפילו מה שהוא עשה לה היא תיקנה לו את הקרס.
ועכשיו לישון.
גם האי של מואנה החלים.
מואנה חוזרת הביתה.
השבט חוזר להפליג.
גם הקודמת היפה לדעתי.וואי איזה שמלה יפה יש לה בסוף
נכון!!אוי בכתוביות מי זאת הזמרת המעצנת הזאת ששרה האו פאר איי גו? היא הורסת את השיר!
יהה מגניב! לא מכירה את הג'ורדן הזה, אבל ליןאם ממשיכים בכתוביות יש יו וולקאם בגרסה של לין. סליחה ג'ורדן פישר ולין, לין עושה את הקטע של הראפ, כי כמובן.
כן!חחחח הסרטן בסוף "אם היו קוראים לי סבסטיאן והיה לי מבטא ג'מייקני מגניב הייתם עוזרים לי"
זה נהדר!קודם כל אהבתי את היי היי, ויש לי חולצה שלו שתמיד מעירים לי על כמה שהיא מאגניבה! דבר שני אהבתי בסוף ש הוא הולך אל הים והים עצמו מגן עליו ומחזיר אותו בעדינות אל החוף!
כן ככל הזכור לי אני לא ניחשתי.את הטוויסט של הסרט ניחשתי איזה 15 דקות אל הסרט
(נכון שאני חכם ומאגניב? נכון? נכון?)
באמת, למה, הוא ממש רע במיתולוגיה?...אבל נתתי לעצמי הזדמנות להיות מופתע וזה היה כיף, בקשר למאווי...אמ. בגלל שיש לי נטייה לקרוא על מיתולוגיות ואלים, הלכתי וקראתי עליו...והתחרטתי ,
בהחלטבכל מקרה זה היה ממש נאצל מצד טפיטי לסלוח ולהחזיר לו את הקרס!, סך הכל סרט נהדר!
והיא מתחילה לגמגםמואנה אוכלת בייקון ואומרת שזה טעים ולידה יושב פואה החזיר עם מבט עצוב
מאוד!פואה ממש חמוד
היי, הוא גם חמוד מאוד!היי-היי, ובכן... יש לו את הקסם שלו, אבל מה שכן, הוא מצחיק מאוד.
זה מעולהמואנה מתאמנת על הדרך שבה היא תכריח את מאווי לבוא איתה והיא מגלה שהיי-היי הצליח לעלות על הסירה. הרגע שבו התמקדו בעיניים שלו ואז שמעו אותו צורח
היא אנושית, אבל מאוד אמיצה וחכמה.מואנה מצליחה לצאת מהמערה. מה שאני אוהבת בה זה שמצד אחד יש לה פגמים והיא לא מושלמת אבל מצד שני יש לה תושייה והיא מצליחה לצאת ממצבים מסובכים (רוב הזמן).
אני מתה על זה גם.הים עוזר למואנה להגיע לסירה, מאווי דוחף אותה מהסירה והים מחזיר אותה שוב ושוב לסירה
אני גם חחחחמאווי מסרב לעזור למואנה במשימה שלה, אז היא מחליטה לפנות אל האגו שלו וזה כמובן עובד (אהבתי איך שהיא השקיעה עם קולות רקע).
הגיע הזמן באמתאז ראיתי לראשונה את הסרט מואנה ואהבתי אותו
כן אח"כ התפלאתי שלא זכרתי את זה כי מדברים על זה כ"כ הרבהזה דווקא לא משהו רק של ההתחלה, אלא משהו מאוד מרכזי שגם מדברים עליו לאורך הסרט וגם בסוף (כשהוא מתנצל על זה)
נכון, צלופחים זה מה שיש לאורסולה.זה לא צלופחים לדעתי. זה stingrays.
אני יודעת ציינתי את זה כבר בהתחלהיש לך איזו אובססיית שיער בסרט הזה.
חח כן זה מצחיקעוד משהו מצחיק שלא ציפיתי לו בכלל זה איך שלאורך הסרט יש את המאווי קעקוע עם דעות משל עצמו ולרוב מתפקד כסוג של מצפון חיצוני עבור מאויי. ומצחיק.
ומתייחסים לזה בצורה קומית כאילו הוא לא משאיר אותה למות.גם זה שהוא משאיר אותה כלואה על אי בודד ללא אוכל.
זה העניין שלא ציפיתי שהוא יהיה כל כך מניאק נוראי.
על זה לא ידעתי כלום וזה היה נורא מצחיק לדעתי. הם כאלו חמודים (יותר ממיניונים)
לך מראש אין לב.מעניין אם גם אני בלי הלב שלי הייתי הופך למפלצת לבה. כנראה לעולם לא נדע.
אבל הצדף מסמל אותה. היא ממשיכה את המסורת של האבות עם הטוויסט האישי שלה, זה כל היופי.קצת חבל לי שהיא לא שמה עוד אבן. כלומר אפשר להמשיך את המסורת של אבותיה וגם לחזור להפליג, לא?
נסיך מצריים? לא, של דרימוורקס (האולפן של שרק גם)מה זה לא של דיסני?
כן החלק של הסבתא מקסיםוהחלק שהסבתא שרה נפלא כזה.
חחחחחחחחח יאיי אני שמחה שגם את מהופנטת מהשיער!!!כנ"ל!!!!!!!!!!!!!!!
מקום שני בשיער המהפנט של כל הזמנים!
(מקום ראשון רייצ'ל מחברים כמובן)
לט איט גו יותר אייקוני, אבל השיר של מואנה יותר יפה בעיני.שיר מהמם באמת, אבל לא יודעת אם הייתי מרחיקה עד כדי לט איט גו.
אה נכון גם שם יש סבתא לא חשבתי עליה.מעניין שאני דווקא חשבתי על סבתא מדריגאל (ספוילר אנקאנטו שאמנם בהתחלה היא קצת מעצבנת, אבל בסוף גם מבינים שהיא מדהימה)
חחחחח כן הוא כ"כ דביל איך הוא שורד בכלל?היי היי הוא סיידקיק מתוק ברמות!
אני מתה על כמה שהוא טיפש. הקטע שמאווי שם לו אוכל בשביל לפטם אותו והוא מנקר בצד, ומאווי עושה פרצוף של "מה? כמה דביל אתה יכול להיות?" ומזיז אותו לאוכל. ואני אוהבת איך שגם האוקיינוס דואג להציל אותו כל הזמן, ובסוף נמאס לו והוא סוגר אותו בסל.
כןאבל זה מצחיק כשהוא משכנע אותה להיות פיתיון עם דברים נוצצים והיא הולכת ככה ממורמרת עם הבונגו.
גם נכוןאני חושבת שזה מסמל את זה שהיא המנהיגה שהחזירה אותם להיות יורדי ים, כאשר האבנים מסמלות את המנהיגים של הדורות שנשארו רק על האדמה.
כן גם הרגילה יפה, אבל לזאת שמתי לב רק עכשיו והיא ממש מהממת, בא לי גם.גם הקודמת היפה לדעתי.
דווקא עשו אותה הרבה יותר אנושית מכל נסיכות דיסני עד כה. היא נמוכה יותר והידיים שלה והרגליים והכל בפרופורציות אנושיות יותר. נכון שיש לה עדיין בטן שטוחה לחולצת בטן אבל עדיין בפרופורציות של אדם נורמלי. רק העיניים גדולות-דיסני.ובהזדמנות זו אגיד שלמרות שבמותניים היא "מושלמת" לפי האידיאל (כי בואו לא נגזים), אני אוהבת שנגיד ברגליים שלה כן רואים מימדים "נורמליים" יותר.
הוא מוכר בעולם המחזות-זמר. יש מצב שיחק גם את המילטון מתישהו. אה בדקתי שיחק את לורנס/פיליפ בהמילטון ב2017.יהה מגניב! לא מכירה את הג'ורדן הזה, אבל לין
חחחח כן שמתי לב גםאגב רפרנסים, בקטע שמאווי משיג חזרה את הקרס ולא מצליח להשתנות לבאז אז הוא הופך לכמה חיות במהירות, וביניהן יש את סוון מפרוזן חחחח
מסכן
- מואנה אוכלת בייקון ואומרת שזה טעים ולידה יושב פואה החזיר עם מבט עצוב
חחחח כן עם הקולות, ואז בהמשך הוא עושה לה חזרה.אז היא מחליטה לפנות אל האגו שלו וזה כמובן עובד (אהבתי איך שהיא השקיעה עם קולות רקע)
נכון. לא חשבתי על זה.וואי הקטע הזה שיש משהו שמשבש גידולים רגילים וגורם להם לנבול ואז יוצאים להרפתאה כדי לרפא את המצב... מאוד דומה לסרט עולם מוזר.
נכון.זה לא צלופחים לדעתי. זה stingrays.
רגע, דיסני אף פעם לא עשו סרט על כיפה אדומה? מחדל.לא חשבתי על סבתות בסרטים האלו אף פעם.
חוץ מזה יש כמובן את הסבתות בקוקו, אבל אני לא מצליח לחשוב על עוד סבתא.
זה יהיה מעניין לעבד את כל הסרטים של דיסני ולהוסיף להם סבתות. למשל אמא של מופאסה במלך האריות, אמא של הסולטן באלדין ועוד
כן, האמת שבעיני אפילו כשהוא באמת ממש מאנייק, הוא מצחיק כזה, אז זה צפוי שהוא יהיה טוב בסופו של דבר.למרות שהשיר הזה מבסס את מאווי בתור מניאק עדיין ציפיתי שהוא כמעט מיד יהיה בחור טוב.
לגמרי!על זה לא ידעתי כלום וזה היה נורא מצחיק לדעתי. הם כאלו חמודים (יותר ממיניונים)
הממ... לדעתי אין בסרט נבל של ממש (הקוקוסים הם נבלים, אבל הם בקטע כל כך קצר ומשני).מאווי הוא בעצם כמעט בערך הנבל הגדול של הסרט הזה.
יש מצב באמת שבכיתי בו בצפיה הראשונה.כן זה רגע מרגש.
רגע עד עכשיו היית עם הלב שלך?מעניין אם גם אני בלי הלב שלי הייתי הופך למפלצת לבה. כנראה לעולם לא נדע.
כמו שכתבתי כבר אני חושבת שיש לזה משמעות סמלית, אבל מצד שני גם נורא הטריד אותי איך הבא בתור ישים אבן/צדף/משהו מעל הצדף שלה, כי הרי אי אפשר לאזן על זה משהו.קצת חבל לי שהיא לא שמה עוד אבן. כלומר אפשר להמשיך את המסורת של אבותיה וגם לחזור להפליג, לא?
רגע עד עכשיו היית עם הלב שלך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.