ונלופי וראלף הם בסטיז עכשיו
ומרכלים על כל המשחקים האחרים
ונתקעים במשחקים. ותוהים על משמעות החיים כשהם רק קוד בעצם.
ראלף לא רוצה לשנות כלום בחיים שלו.
משהו חדש מתחבר לארקייד. ויפי? ויי פיי! הגיע האינטרנט לארקייד. אבל הוא מסוכן אז הוא חסום.
ונלופי לעומת זאת קצת משועממת מהשגרה והייתה שמחה למסלול חדש. לפחות.
חחח לטיילור יש שיר חדש בשם גליץ' וכל פעם שאני שומעת אותו אני חושבת על ונלופי
ראלף בונה ונלופי מסלול חדש. כוונות טובות, תוצאות רעות. הלך ההגה, הלך המשחק. אואו. כולם הומלסים
ונלופי במשבר זהות
וראלף לא מבין איך היא לא מסתפקת בלהיות הבסטי שלו ולהתבטל כל היום.
חחחח הסוכריה החמוצה החמוצלה
אף אחד לא רוצה לאמץ את הילדות הנהגות
פליקס וסו סיטבסטר מאמצצים את כל הנהגות ילדות. חחחח פליקס לא בכיוון של מה זה להיות הורה
הילדות מפלצות כמובן, לא סתם אף אחד לא רצה לאמץ אותן.
ראלף מחליט ללכת לאינטרנט ולהביא מאיביי הגה חדש.
היציג החיצוני והפנימי של הדמיות עוברות לאינטרנט כזה מגניב.
והגענו לאינטרנטטטטטטט כמות הרפרנסים והדברים המגניבים פה מטורפת מידי כדי לציין הכל.
חחחח החיפוש גוגל עם ההשלמות האוטומטיות
ראלף הבומר מסתבך, אבל ונלופי המילניאל/ז'ן Z מיד יודעת לחפש כמו שצריך. "
האינטרנט מאד אינטואטיבי", לגמרי
חחח הטוויטרים מצייצים אותה תמונת חתול
חחחח הפרסומות הקופצות
היצוג הויזואלי של כל מה שמוכר לנו מהאינטרנט כ"כ מגניב פה.
חחח ונלופי וראלף לא מבינים את הקונספט של כסף וסתם זורקים מספרים על ההגה. אופס. עכשיו צריך לשלם. יש להם 24 שעות להשיג 27000 דולר.
חחחח הוא הפיל משהו על משתמשת והתנתק לה האינטרנט
אז הם הולכים לאיזה פופאפ שיידי להשיג כסף ממשחקי וידאו, שלוקח אותם לפינות החשוכות של האינטרנט.
מי המשוגע שישלם 40000 על מכונית מתוך משחק??? מכוניות אמיתיות עולות פחות.
אז הולכים לגנוב מכונית מירוץ ממשחק מירוצים מפחיד. ונלופי מתרגשת, ראלף מפחד.
פאן פאקט: שאנק זאת גל גדות. חחח כשהמצלמות כבות האופנועינים הקשוחים הם אינטלקטואלים עדינים
ראלף מסיח את דעתם ו-ונלופי גונבת את המכונית. מירוץ מירוץ בלגן ונלופי נהנית בטירוף, ראלף כמעט מת. שאנק מתרשמת.
שאנק לא תיתן להם את המכונית אבל היא עוזרת ליצור סרטון ויראלי. חחח יש לה טלפון עם אינטרנט בתוך האינטרנט?
חחח באזטיוב זה באזפיד ויוטיוב?
חחח הד אלוגריתם היא מאגניבה. ראלף היה טרנדינג ל15 שניות אבל עבר. והוא מתמכר ללייקים. ראלף עושה את כל הסרטונים הויראלים
בתכלס לאדעת איך זה עובד, לא הייתי צופה או עושה לייק לאף אחד מהסרטונים המעפנים האלה.
חח מוזיאון אינסטגרם
"
אני יכולה להיות פופואפ???" "
את יכולה להיות מעצבנת אגרסיבית?"
ראלף דואג לשלוח את ונלופי הפופאפ למקום בטוח. והגענו לדיסניי.
והנה דיסני משוויצים בכלללללללללל המתוגים שלהם ממארוול דיסני ומלחמת הכוכבים. בהצלחה לזהות הכל.
חחח החננות ששל מארוול ששואלים שאלות מציקות
"
אני גרוט"
סטאן לי!!
ונלופי בורחת ומגיעה לחדר הנסיכות!!!!! ומי שצפה בטריילר ציפה לרגע הזה. בשביל זה ראינו את כל סרטי הנסיכות קודם.
חח הקטע עם הנסיכות עדיין מעולה
"
האם כולם חושבים שהצרות שלך נפתרו כי גבר חזק הגיע?"
"
כן מה נסגר עם זה??"
"
היא נסיכה!!!!!!!!!!"
אגב כל הנסיכות מדובבות ע"י המדובבות המקוריות (אלה שעדיין בחיים).
ונלופי מלמדת את כולן ללבוש פיג'מות. הגרסת פיג'מות שתואמות למותג שלהן כאלה מגניבות. חחח אריאל שרה
הן מלמדות אותה שנסיכה צריכה שיר. ומקור מים ולבהות בו.
חחח מרידה הנסיכה הסקוטית "
היא מסטודיו אחר אנחנו לא מבינות אותה"
אוי לא ראלף מצא את התגובות, איפה שכל הרוע נמצא
יאיי הם השיגו את הכסף. נראה לי הזוי שהם הרוויחו 30000 דולר על הסרטונים המעפנים האלה אבל בסדר.
ונלופי מנסה לייצר שיר מבהייה בשלולית. אבל היא לא מרוצה כמו שהיא צריכה להיות מזה שהם השיגו את ההגה והיא תחזור הביתה. והנה השיר שלה.
חחח זה פרודיה על שירי נסיכות אבל גם שיר חמוד בפני עצמו
מה שונלופי באמת רוצה מסתבר של להשאר בסלוטר רייס. כלומר הרפתקאה חדשה וחיים מעניינים יותר מהשגרה המשעממת שלה בבית. אבל היא יודעת כמה זה יפגע בראלף. אוי ראלף שומע את השיחה שלה עם שאנק ונפגע
אואו ראלף משחרר וירוס במשחק כדי שונלופי תרצה ללכת. נוט קול.
הוירוס מזהה את הגליץ' של ונלופי כחולשה והורס את כל המשחק. ראלף מחלץ אתה. היא חושבת שזאת אשמתה. ראלף מודה שזה הוא הכניס את הוירוס ו-ונלופי מרגישה נבגדת וזועמת, בצדק! אוי השרשרת
וופס הוירוס יצא החוצה ומזהה את חוסר הבטחון של ראלף, וזורק מלא ראלפים חסרי בטחון ברחבי האינטרנט.
פשייי חתיכת וירוס נוצר שם. מגניב איך זה מתבטא בעולם האמיתי.
המוני ראלפים יוצרים ראלף עצום. חח הוא חטף אותה ומטפס על גוגל כמו קינג קונג.
ונלופי מקריבה את עצמה למפלצת ראלף כדי לשחרר את ראלף, וראלף מבין שהוא צריך לשחרר אותה גם אם זה עצוב כי זה מה שחברים עושים. החברות ביניהם כזאת מקסימה
חחח איכשהו ההבנה בלבד הספיקה כדי להשמיד את הוירוס. אוי אבל עכשיו ראלף נופל.
אוו והקטע האהוב עליי - הנסיכות בבגדי קז'ואל מצילות את ראלף. אריאל והשיר שלההה
וכל השרים של הנסיכות ברקע. והן משתמשות בכל החפצים שלהם האייקונים שלהן. הנסיכות מצילות את הביג סטרונג מאן!! חח הצפרדע
חחחחח יור וולקאם
ראלף ו-ונלופי נפרדים
לכל אחד יש חצי תליון
אבל זאת פרידה בטוב. ונלופי הולכת להרפתאות חדשות במשחק החדש שלה.
ראלף מגלה שהוא מסתדר בחיים
והם עדיין מדברים בטלפון והם בסטיז
מקרה נדיר שבו סרט ההמשך בעיני טוב יותר מהראשון. אני ואחותי ראינו אותו לפני כמה שנים בקולנוע והוא ממש hit us in the feels. שתינו היינו בשלב כזה שבו מנסים להאחז בחברות מהתיכון למרות שזה כבר לא אותו דבר, ומאד הזדהנו עם התחושה של זה שאנשים משתנים וחברויות משתנות ולפעמים חברים טובים רוצים דברים שונים וזה בסדר וזה טבעי. אפילו שזה עצוב. והחברות של ראלף ו-ונלופי כזאת מקסימה. אני דווקא יכולה יותר להזדהות עם ראלף שרוצה שדברים טובים ישארו כמו שהם, בעוד אנשים סביבי משתנים והולכים למקומות אחרים.
יש סצנה אחרי הכתוביות. חח מסכן הארנב.
יש עוד סצנה. חחח איזה חוצפה זה היה שראלף ריקקולד לנו את פרוזן2
אבל לא נשארתי בקולנוע אז, יש גבול זה לא מארוול.