מוצא הקוף מן האדם

זיקוקית

New member
תודה. קנית אותי בתערו של אוקהם

דעתי כדעתך מן ההתחלה ועד הסוף. מלכתחילה הכנסתי את הפרובוקציה כדי לתהות על טיבו של החומר המסתובב כאן. לצערי, רק מעטים מאלה שניסו להרים את הכפפה נמנים על האנשים שנחמד לי לשוחח איתם. כנראה הייתי צריכה לבחור אחרת את השעה... להתראות

22ק ו ס ם

New member
יש משהו מזלזל בהתייחסות שלך

כשבאים למקום חדש רצוי לכבדו ולא לבוא בהתנשאות ולחשוב שאת חכמה יותר מכולם. אמירות כמו באתי לבדוק את טיבות של החומר שמסתובב כאן, או רציתי לראות אם אנשים מסוגלים לחשוב מחוץ לשבלונות שלהם הן מאוד מזלזלות באנשים שאת לא מכירה. אם את באמת רוצה להיות אשת מדע, רצוי להתעטף במעט ענווה אינטלקטואלית ולא לחשוב שאת יודעת הכל וטוב מכולם.

זיקוקית

New member
אינך מחדש לי דבר.

אני יודעת שיש בי משהו מזלזל. בוז לטפשים וזלזול במדברים שטויות מלוים אותי כצל עוד משחר ילדותי. ודוקא אתה רוצה לחנך אותי

22ק ו ס ם

New member
יפה שאת קוראת לי טיפש

את אפילו לא מכירה אותי. בינתיים מכל הסערה שנכנסת איתה לפורום לא הצלחת להסביר את הנקודה שלך, אז כנראה שכולנו כאן טיפשים בפורום ואת הגאונה היחידה שאף אחד לא ממש מבין.

SilentMike

New member
יש בעיה.

תשמעי, אני קצת עסוק בזמן האחרון, ויוצא לי לבוא לכאן פעם ביום לקראת הלילה. כשאני בא אני רואה שאת וקוסם קבר החלפתם 10 הודעות אם לא יותר, ומדובר בהודעות לא קצרות. למרבה הצער אני מוצא שאני לא ממש יכול לעמוד בקצב. אני מקווה שלא תעלבי אם אפרוש. ואגב, ככל הידוע לי השימפנזה הגמדית והשימפנזה קרובות אלינו באותה המידה, וקרובות אחת לשניה יותר מכפי שהן קרובות אלינו. אני גם לא מבין בדיוק איך ההודעה הזאת מגיבה לדברי.

זיקוקית

New member
לא נעלבתי.חלילה. גם אני צריכה מנוחה

התגובה שלך עניינית וטובה, אולם ק ו ס ם שאב את כל כוחי ותשומת לבי. ככלל, נסיתי להציג את התמונה הידועה מנקודת ראות אחרת; לא התעמקתי בתגובות הקונפורמיסטיות אף שהביאו עובדות שאני מסכימה על נכונותן, אך הן אינן סותרות את הגישה שנסיתי להביא. אני מקוה שאתה לא נעלבת.

SilentMike

New member
טוב שאף-אחד לא נעלב.

באשר לקוסם, אני לא מכיר אותו, ולא החלפתי איתו אפילו הודעה אישית אחת בחיי (בניק הזה בכל אופן). אבל מהתרשמותי בפורום מדובר באדם רציני שיש לו מה להגיד. אני חושד שהויכוח ביניכם נובע מכך שאתם מדברים בשפה קצת שונה. אחת הסיבות שאני אולי לא מתווכח איתך היא שאני פשוט טרוד מאוד בדברים אחרים. במצב אחר יכול להיות שאני הייתי במצב שלו איתך. לדעתי זה באמת חבל, כי אף-אחד מכם לא נראה לי טיפש. אני חושב שכדאי שתנסי להגיע לשפה משותפת, כי אחרת ההיתקלויות האלה יקרו לך שוב ושוב. אני מנסה להיות כמה שפחות וכחני פה, כי אני לא מנסה לרדת עליך. יש פה שאלה עובדתית ואני מאמין שהיא ראויה להתייחסות רצינית, שמצריכה דיון בשפה פשוטה ולא מבולבלת ככל האפשר. לילה טוב.

למעלה