מזוכיזם או פחדנות?

GmailMan

New member
למה?

"גבר מכוונן מטרה שיודע מה הוא רוצה מעצמו"? לי זה נשמע עדיין נטוע עמוק בדימוי הגברי הישן מה עם "גבר שלא פוחד להתלבט"? אני חושב שהגבר החדש יכול להיות קצת מהכל לא מחזיק יותר תכונות כאלה או אחרות גבר שיכול לבחור מה הוא רוצה להיות היום ואולי מחר להיות אחרת

ציירתי מצב אידאלי

התלבטויות הן חלק מהחיים.השאלה איזה משקל הן מקבלות.אם גבר נמצא הרבה בהתלבטויות,או שקשה לו להכריע והוא לא מחליט ונותן לדברים לקרות,זה מרחיק.בהכללה ובאידאליות,אנחנו אוהבות אתכם בטוחים בעצמכם (בטחון פנימי,לא העמדת פנים קשוחה) ויודעים את הכיוון.גבר שבדרך כלל יודע מה הוא רוצה ויש לו כיוון זו תכונה סקסית ומושכת בעיניי. ולמרות הכלליות שבה כתבתי את הדברים זו כמובן דעתי האישית ואתה או כל אחד אחר יכולים לחלוק עליה
.

GmailMan

New member
זה ברור

גם אני מעדיף מישהי שהיא לא עלה נידף שהיא לא סטריאוטיפ נשי מובהק ובכל זאת היא נשית ומטופחת

אני חושבת שאין סתירה

גבר יכול להיות חזק מאד והחלטי ותומך ובעל כתפים רחבות, ויחד עם זה עדין ומבין. אני מאד מתחברת למה שאמרת על הצורך להיות נשית ולקבל ולהתמסר - זה הפן שמשלים את העובדה שבהתנהלות בעבודה אני מאד אסרטיבית ודומיננטית. אז בזוגיות, או בחברות - חשוב לי מישהו שאני יכולה לבטוח ולהשען ולתת לו להוביל. אבליחד םע זה אני זוכרת שכנערה צעירה תמיד מצאת שכיף לי להסתובב ולהתחבר עם הגברים הכי חזקים, דוקא בגלל שהכח (לא רק פיזי) אפשר להם בטחון עצמי שקט כזה, ואפשר להם להיות עדינים ומפנקים כלפי. לעומת גברים חלשים שאתה רואה אותם מפגינים כוחנות כלפי נשים.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שרשור נהדר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך אני אוהבת לקרוא שרשורים כאלה
שאפו לוטה

זה למה אני אוהבת אותך

הנושאים שאת תמיד מעלה יכולים לנגוע בכל אחת ואחד מאיתנו בנקודות כל כך עמוקות...ישבתי וקראתי בשקיקה את התגובות לשירשור,אני יכולה להגיד לך בפה מלא שאני כל כך מזדהה עם הצד שדיבר על אלו שקשים להשיג,אני אוהבת אתגרים,אוהבת אגוזים קשים לפיצוח,אוהבת חיים קשים,אך גם לי יש את הלימיט שלי שאני יכולה להרגיש לא עוד ולעזוב... אגב,אני מאוד מאמינה שהחיים לא יכולים להיות רשימת מכולת עבור אף אחד מאיתנו כי אז זה הופך להיות סוג של מוכר ואפילו מייאש,אנו זקוקים להפתעות בחיינו,תתפלאי אם ארשום גם הפתעות לא מהסוג הנעים תמיד,וזה כדי להרגיש חיים... נסי לדמיין שהכל היה שמח שלוו ומאושר בחייך,במידה לא קטנה עם כל הכבוד לטוב ולשגרה זה הוף איכשהו ומתישהו למאוס ומחפשים תמיד סוג של פגם כדי לברוח משם... והנה שיר בשבילך,הקשיבי למילים
יש לי תחושה שתאהבי...שבת שלום

למעלה