תודה על הברכות, וכמובן מי שרוצה להנות מתבשילי, מוזמנת. מקווה שהם הרבה יותר טעימים ממה שהם מוצגים באופן וירטואלי, על אף שמנסה גם כאן להכניס בהם מעט טעם וריח....
שבעלך לא יכעס על הכינוי... זה בא רק מאהבה...אפלטונית... שיר שיר מה יפה הכינוי שרכשת לעצמך מה מוצלח ונכון וטוב שעומד לרשותך היפה וה'חתיכה' של הפורום המכובד שאפילו...ג'קו מעט...נלכד... (חח) היופי שהוא חיצוני הוא פנימי בעיקר ועל כן מה שנראה לעין ניכר ילדת טבע שגודלה בכפר עם תום מתיקות כנות וישרות. אשת ספר רבת פעלים
אשר מעכלת אותם חדשות לבקרים ולי ממליצה בחדווה על רבים אני שנחשבת ל'תולעת ספרים'. ומה נאחל לך אשה יפה
תמשיכי לפרוח בחיק המשפחה בריאות וחוסן נפשי וגופני נחת מהילדים וחדוות נעורים. ובמאמר מוסגר תרשי לעצמך להיות גם למען עצמך לחלל אישי פרטי משלך שייתן מרווח נשימה וגם לאנרגיה טובה .
רק עכשיו נכנסתי הנה...ביליתי עם כלתי והחברה של הבן...אוף, תמיד חייבת לספר הכל. מותר לי היום, נכון?!...על כל פנים כל כך מאושרת שזוכרת אותי, זוכרות אותי...מחמם את הלב...כל הכבוד!
יאנוצקה שלי...כל כך מתרגשת...ידעתי שלא תשכחי אותי....חזרתי מבילוי עם כלתי והחברה של הבן והלב שלי מתרחב ונפעם לנוכח גל הברכות....כל הכבוד לך...אוהבת אותך. כל כך מתרגשת.
המון תודה...היום הולדת שלי היה סיפור חסוי משהו....בהזדמנות זו מודה לכל המברכות...יש כאן משהו מוזר...לכמה מכן עניתי והמענה לא מופיע אחרי ההודעה שלכן....בכל אופן - תודה לכולכן...עשיתן אותי מאושרת.
המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!! בריאות, אושר, עושר, אהבה והצלחה המון שלווה, הנאה והגשמה עצמית שושנים חיוכים וחיבוקים!!! עד 120 שנים יפות, שכל משאלותיך יתגשמו לטובה!!!