סוף שבוע נפלא שיר והלוואי שתחושות יום ההולדת, תהיינה פרוסות על פני כל השנה הבאה עליך לטובה.
S shongold New member 26/1/07 #61 סוף שבוע נפלא שיר ../images/Emo141.gif והלוואי שתחושות יום ההולדת, תהיינה פרוסות על פני כל השנה הבאה עליך לטובה.
סוף שבוע נפלא שיר ../images/Emo141.gif והלוואי שתחושות יום ההולדת, תהיינה פרוסות על פני כל השנה הבאה עליך לטובה.
ר רנה6 New member 26/1/07 #62 שבת נפלאה גם לך\לכן... הספקתי לישון , להגיש ארוחת ערב ועכשיו פנויה למחשבות...
N Nova5 New member 26/1/07 #57 ../images/Emo49.gif גם מדידה!../images/Emo168.gif שיר, יקרה! בשם של דידה (עדי, adidas21 שלנו) שכמעט שבועיים נמצאת ב"נבצרות זמנית" מאינטרנט מאלחת לך יום הולדת שמח ואין ספור ברכות.
../images/Emo49.gif גם מדידה!../images/Emo168.gif שיר, יקרה! בשם של דידה (עדי, adidas21 שלנו) שכמעט שבועיים נמצאת ב"נבצרות זמנית" מאינטרנט מאלחת לך יום הולדת שמח ואין ספור ברכות.
ע עדידושש18 New member 27/1/07 #64 מזל טוב../images/Emo65.gif שיהיה לך המון מזל טוב הרבה בריאות ואושר לך ולמשפחה והצלחה בכל מה שתרצי ושוב אני אחזור כמו תמיד אני גרועה בדברים האלה
מזל טוב../images/Emo65.gif שיהיה לך המון מזל טוב הרבה בריאות ואושר לך ולמשפחה והצלחה בכל מה שתרצי ושוב אני אחזור כמו תמיד אני גרועה בדברים האלה