מזלט| לשיר(רנה6)
|

shongold

New member
היי קרן ברוך שובך אלינו!

אין שמחה ממני 'לראותך' כאן. מה שלומך האם התחדש משהו בכיוון המקצועי...?

הי שון.. תודה.. ../images/Emo13.gif

מבחינה מקצועית... אין חדש תחת ה-
... איזה שיר יפה כתבת לשיר... יפה מאד..

talytal

New member
מזל טוב שיר!!! ../images/Emo24.gif

המון המון אושר ושמחה, ושיהיה לך את היום הולדת הכי שמח שאפשר לקבל!

דורית41

New member
מזל טוב לשיר שלנו 400!!!

שיר/רנה/גילה וצהלה היקרה!!! המוני מזל טוב,מאחלת לך כל הלב ובהרבה אהבה את כל הדברים הבנאליים- בריאות,אושר,נחת מהמשפחה (וגם תחושת מיצוי עצמי), הרבה בישולים מוצלחים, הרבה הופעות שבהן נפגש , תמשיכי להיות בדיוק כמו שאת-מקסימה,רגישה,יפה,אשת משפחה ,חכמה, ב

רנה6

New member
אלפי תודות..

לך דורית...נפלא שהברכות ממשיכות לזרום ולמלא את נפשי...כל כך שמחה. תודה על המחמאות הרבות ונזכרת שמחר יום חדש וחייבת לחזור לשיגרה ולבשל ולבשל ולבשללללללללל...אמא'לה, איפה את?!

moon line

New member
לנג זלזליפן לנג זלזליפן אין דכלוריה

אין ד כלוריה היפ היפ הורי, שיר מזל טוב הרבה אושר ו תני לכלתך לתרגם

רנה6

New member
דה, מצחיקולה...

כלתי הלכה לישון ממזמן...מחר אטיל עליה את מלאכת התרגום...אני מניחה שרק דברים טובים. תודה תודה...לילה קסום לך.

סופסופ נזכרו בתאריך הנכון?../images/Emo6.gif מזל"ט

חח נזכרתי ,אם אינני טועה שבקומונה (או שזה כבר היה פה..) כשהיו ריבוי ימי הולדת חשבו מספר פעמים שגםיש לך יומולדת והיו איחולים,ואת היית מתקנת אותן.. אז מזל שהפעם יאנה קלעה לתאריך נכון
אז מזל טוב גם ממני,שיהיו בחייך רק אושר
ושמחה
, תמשיכי ברוח הקלילה ובמצב רוח טוב תמיד.. (על מראה אין מה לדבר,לא יודעת בת כמה את אבל תורידי בכיף כמה וכמה שנים
) לילה טוב!

Karina85

New member
בהזדמנות זו אני רוצה לאחל ליל"ט

לילה טוב לבנות הפורום!!! ליל מנוחה... ושבת שלום...! (ומה העניינים שמיים...)

ההודעה בעמ' ראשי של תפוז!כבוד!

לילה טוב קארינוש ולכולם(כבר בטח התעייפת מלימודי יתר של מילים והלכת לחרופ
) קישור להודעת היומולדת נזו ועוד הודעות מהיום- בעמ' ראשי וחדיש של תפוז! כבוד לנו
גם כשאין ידיעות מיוחדות אנחנו עדיין מעניינים
פורום: ג`קו אייזנברג ערב טוב מתוקיזות למה מאיה כן וג'קו לא??? אילתי את כאן אחותי??? מזלט| לשיר(רנה6) |

Karina85

New member
...

אני בדיוק קפצתי לרגע ועכשיו אני באמת הולכת לחרופ... נשמה שלי אני חושבת שאת רואה את זה בעמוד הראשי כי הגדרת בפורומים את פורום ג'קו... לא??? אבל בכל מקרה כבוד!!!

ממ לא הגדרתי שום דבר.. איך מגדירים?

אולי זה אוטומטית נותן לי את הפורומים שביקרתי בהם? הגיוני שכן.. אבל בכל מקרה יצא לי לראות שהאתר שודרג והשתפר. .אולי עכשיו תפוז יזוז יותר מהר , שבת שלום (ואל תלמדי יותר מידי..)

דורית41

New member
שמים כחולים

זו כנראה הגדרה "אוטומטית"-כשאת נכנסת עם הכינוי שלך בתפוז הוא מעביר אותך ל"תפוז אישי", וזהו דף השער שלך-כולל כפי שציינו הבנות את הפורומים הרלוונטים לגבייך. אך..... היות והפורום הוא כזכור "חלקת אלוהים "שלנו,אז מבחינתנו זהו אכן השער הראשי....... נובה -תמסרי גם מאתנו לעדידס געגועים,ד"ש ,שבת שלום,ושתחזור מהר מהר!!!

Nova5

New member
שמיים, מצחיקולה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

זאת ההגדרה האישית שלך.... ורק את ומי שנכנס לפורום רואה את זה...אבל אל דאגה - אנחנו עדיין מעניינים- זה לא דבר חדש

רנה6

New member
בוקר טוב, שמיים כחולים..

איזה כייף לקום לבוקר חדש ואפילו שהוא כבר לא ממש יום הולדת ולראות שעדיין מברכים אותך...כייף, אמיתי, מה גם שכל כך אוהבת להיות מוחמאת...כמעט חיה מזה ( עבר לי בירושה מאמא שלי :))...זהו, מקווה שרק נמשיך לשמוח כאן ונשמע בשורות טובות ובקרוב נפגש כולנו....

למעלה