אבל לפי מה שהבנתי תקן אותי עם אני טועה חן אמר שלא יכלתם לחסל את שחר אתם אמרתם שכן כי המדינה עם התומך תיהיה כוח 100T בסופו של דבר היא יצאה כוח 30T והיא בכלל לא יכול לתקוף 7 ימים או 10 ימים אז לפי מה שאני מבין הטמבל זה לא חן ושוב תקן אותי עם אני טועה וזה שלא הורדתם את שחר מסיבות כגון איפוש שרת זה משהו אחר אני מדבר על זה שאמרת שיכלת להוריד אותו בלי בעיה אבל לא משנה חפיף יאללה איפוס ולפני שאתם קופצים עלי אני כן חושב ש"ניצחתם" בשרת הזה אבל אני בטוח שכואב לכם על זה ששחר מקום 1 אבל לא נורא אתה מתכוון לשחק בעולם החדש?
לא שיחזרנו את המדינה עד עכשיו כי רצינו באיפוס הזה ולא מעניין אותנו מי גרם לו. המדינה שוחזרה ל 101T תומך זה 20% אתה אמור לדעת.... אחרי ששחר לקח היכל סתם לכיף לגמור את הכח ואז שניסינו לתקוף אותו לא יכלנו כי אי אפשר שבוע ראשון מסתבר אז תקפנו סתם משהו והוא תקף אותנו והתאבדות וכו' וכו' וככה הגענו ל 30T (מוזמן להסתכל עולמיות) שורה תחתונה המדינה שוחזרה ל 101T מוזמן לשאול את רון ויקטור ורוני וכרגיל חן טמבל שחושב שהוא יודע הכל אבל הוא לא יודע כלום, ולא, אין לי כוונה לשחר בעולם החדש
פעם היה לך תומכים זה לא השתנה... תומך משודרג ל 20% מעד חודש לפני שהמדינה חוסלה עפ"י בחירתך כולל טכנ' של 50% + 20% אדמה ומפעלים מהאיחוד אין לי מושג מי נשאר ומי לא אני לירן שחר ורובי OUT
כי אין להם כסף לפרנס והם בונים על הכסף של אנשים עובדים כמוני !! לצערך אבא שלי יכול לפרנס 900 כמוך ואם יש כסף לפרנס אז למה לא ? אבל אתה דביל , כל דבר שתאמר הרי תלוש מהמציאות ... לך תפתח מחר מדינות כבר ראינו את הלוגים שלך עם אמיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח