מזל טוב לשחר

hen1xc

New member
מה אכפת ליייייייייייייייייייייייייייייייייייי

מה הקשר בין זה לזה מה אתה דפוק !? דיברתי על זה שהמדינה לא משוחזרת ל 100T ימונגול יאלה סע לך אתה הטומטום שלך להקוועד

ירחאפל

New member
חח חן זה שחזור ל100 טריליון

אבל מדינות חדשות לא יכולות לתקוף עשיריה, אז לא מבין מה בדיוק יכלו לעשות עם הכח הזה (אולי להעביר במשלוחים או קומנדו למדינה אחרת ולתקוף)

hen1xc

New member
ממש לא

תפסתי אותם על חם איך הם משחזרים מדינה בזמן שיוגב מאזן אז לאיפה עברו 55 T רובי הפליץ ו55T עפו ברוח לא נראה לי...

ירחאפל

New member
תבדוק בעולמיות

לא בדקתי כמה , אבל יש שם אבידות לא קטנות למדינה הזאת

Yogev1982

New member
מה חם הוא סתם טמבל

המדינה שוחזרה ל 101T גם ויקטור אמר לו את זה אבל הטמבל ממשיך להתווכח חחחחח אבל ככה זה שמעולם לא הסכימו שהוא יקבל היכל ובגלל זה לא היה לו תומך

MarcoCohen

New member
את האמת לא הבנתי ממה שהולך פה

אבל לפי מה שהבנתי תקן אותי עם אני טועה חן אמר שלא יכלתם לחסל את שחר אתם אמרתם שכן כי המדינה עם התומך תיהיה כוח 100T בסופו של דבר היא יצאה כוח 30T והיא בכלל לא יכול לתקוף 7 ימים או 10 ימים אז לפי מה שאני מבין הטמבל זה לא חן ושוב תקן אותי עם אני טועה וזה שלא הורדתם את שחר מסיבות כגון איפוש שרת זה משהו אחר אני מדבר על זה שאמרת שיכלת להוריד אותו בלי בעיה אבל לא משנה חפיף יאללה איפוס ולפני שאתם קופצים עלי אני כן חושב ש"ניצחתם" בשרת הזה אבל אני בטוח שכואב לכם על זה ששחר מקום 1 אבל לא נורא אתה מתכוון לשחק בעולם החדש?

MarcoCohen

New member
אה ועוד משהו

את ההודעה שרשמתם שויקטור אמר שמדינה ששוחזרה לא יכולהל תקוף שמתם אחרי שחן שם את הכוח של המדינה 30T ככה שגם עם רציתם לא יכלתם לתקוף

Yogev1982

New member
אתה טועה טועה ושוב טועה חחחח

לא שיחזרנו את המדינה עד עכשיו כי רצינו באיפוס הזה ולא מעניין אותנו מי גרם לו. המדינה שוחזרה ל 101T תומך זה 20% אתה אמור לדעת.... אחרי ששחר לקח היכל סתם לכיף לגמור את הכח ואז שניסינו לתקוף אותו לא יכלנו כי אי אפשר שבוע ראשון מסתבר אז תקפנו סתם משהו והוא תקף אותנו והתאבדות וכו' וכו' וככה הגענו ל 30T (מוזמן להסתכל עולמיות) שורה תחתונה המדינה שוחזרה ל 101T מוזמן לשאול את רון ויקטור ורוני וכרגיל חן טמבל שחושב שהוא יודע הכל אבל הוא לא יודע כלום, ולא, אין לי כוונה לשחר בעולם החדש

MarcoCohen

New member
אוקיי הבנתי

ובקשר למה שאמרת לא אני לא יודע את האמת אני לא יודע איזה חוקים יש ואין לי אפילו מדינה מי מהאיחוד מתכוון לשחק בעולם החדש?

GangLandx

New member
חוץ מניצן כנראה אף אחד ..

מהצד השני לדעתי כולם , רק בכדי להגיע לסיפוק בשרת חדש אותו הם כן יכולים לקחת לשליטה

Yogev1982

New member
אמממ

פעם היה לך תומכים זה לא השתנה... תומך משודרג ל 20% מעד חודש לפני שהמדינה חוסלה עפ"י בחירתך כולל טכנ' של 50% + 20% אדמה ומפעלים מהאיחוד אין לי מושג מי נשאר ומי לא אני לירן שחר ורובי OUT

GangLandx

New member
וגם שלומי שחף וגינת , משה הראף

ודוד , יוסי עומר ואהוד , רוני עדי וטל גם ... בקיצור , לך שחק עם חן קטן שם חחחחחחחחחחחחחחחחח

hen1xc

New member
רק משפחת סלמן זה חצי שרת

והוא עוד צוחק על הדתיים שהם עושים ילדים
הוא לא ציין את נופר

GangLandx

New member
אני צוחק על דתיים שעושים ילדים

כי אין להם כסף לפרנס והם בונים על הכסף של אנשים עובדים כמוני !! לצערך אבא שלי יכול לפרנס 900 כמוך ואם יש כסף לפרנס אז למה לא ? אבל אתה דביל , כל דבר שתאמר הרי תלוש מהמציאות ... לך תפתח מחר מדינות כבר ראינו את הלוגים שלך עם אמיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה