מזל טוב לשחר

Yogev1982

New member
אע ?

טוב שבאת אולי אתה תסביר לפודל הדביל שלך שתומך משחזר 20% חחחחחחחחחחחחחח

eyeball1008

New member
שכחתי שאתה כל כך חדש שאתה לא יודע

מה זה שחר חדש.. תשאל את לירן בקשר לחן אני דווקא נהנה לראות איך ילד בן 16 גורר אחריו כמה ליצנים בני 40 לויכוחים בלתי נגמרים חח זה משעשע חן תמשיך לעשות צחוק מה״זקנות״

GangLandx

New member
כנראה שיש להם בעיה להבין את זה

אבל לדעתי זו הדחקה סמויה של השפלה והצידוד העיוור מראה על כך חחחחחחחחחחחחחחחח
מעניין לי את הבולבולון חן לא חן חחחח

shaharr2010

New member
תודה ../images/Emo13.gif

היה לנו שיתוף פעולה מאוד חזק עם האיחוד ובכל מלחמה שלו אנחנו היינו אלו ששמרו שהערבים לא יעלו בכח חיסלנו עבור האיחוד מאות מדינות שלחנו לאיחוד כח כל פעם שביקשו בזבזנו מאות T כדי לא להפריע להיכלים של האיחוד האיחוד לא שלח לנו חייל אחד (גם לא ביקשנו) הדבר היחיד שהאיחוד עשה בשבילנו זה הגן עלינו מפני האיחוד עצמו בלעדינו היה לכם הרבה יותר קשה חבל שבסוף לא חשבתם שאנחנו צרכים להיות חלק מהנצחון הראנו שגם אנחנו יודעים

hen1xc

New member
למה לא תציין

שיתרה מכך אנשים באיחוד חמדו את הכוח שלך ופעמים רבות גנבו לך מהכוח שלך האיחוד הביא על עצמו את המלחמות עובדה שבכל המלחמות מהצד הירי של האיחוד לא נזרק אפילו טיל 1 על ישראל2010 דאגתם לשמור על פרופיל נמוך אבל האיחוד הוא צר עין

GangLandx

New member
האמת לא הראת כלום

לא קשה להוריד מדינות שלא תופעלו חודשיים
הראת שאתה טמבל לא יור מזה חחח שיהיה לך בהצלחה בשרת החדש (אם אתה הולך לשם) .. פה סיימנו ולא נחזור יותר לשחק

GangLandx

New member
אני מכיר את הספר

על ה
שהלך עם ה
ועזו יחד
וקצת
והתוצאה של זה זה
או בשמו הישראלי המצוי

fireforge

New member
חמוד י של ךמזל שיוגב תמים בלעדיו היית מחוסל

לפני 5 חודשים כבר אבל בסופו של דבר הבאת איפוס לשרת אז שירתת את המטרה שלנו בכל אופן עדיין האיחוד הביא את המהפך הכי גדול פה אתה גדלת בשקט שאנחנו נלחמנו שנה וחצי בערימת קקי שקראה לעצמה SVF URI :)

Yogev1982

New member
שחר עוד מעט בא הסדרן עם הפנס

להוציא אותך מהסרט שאתה חי בו. לא היית מסתדר חודש אחד בלי האיחוד שפירק ערבים על ימין ועל שמאל, במיוחד עם הפעילות היחסית מינימלית שלך. אתה פשוט לא מבין, לך היה הכי קל לשבת בצד, לא להלחם אף מלחמה אמיתית ולהפוך לסולל בונה (ואם נהנת אז סבבה) אבל כמו שאמרתי לא היית חי חודש אחד בלי האיחוד. כל הבנייה שלך היא על הגב שלנו ואל תשכח את זה... ואם לא אני אישית אתה היית נמעך פה מזמן, אני זה ששכב על הגדר בשבילך. בשורה התחתונה, המטרה שלנו הייתה לאפס את השרת ולפרוש... והיא הושגה, ולראייה בכל השבוע הזה אף אחד לא תקף את מקום 1 שלך עד שקיבלת היכל (ואם מישהו תקף זה היה איזה נוב....לא משהו מאורגן) ומצד שני כל מדינה שלך שהציצה החוצה קיבלה בראש חזק. אז תאכלס לא עשית כלום בהצלחה בהמשך, יוגב....שלא שבר את המילה שלו לקראת הסוף

shaharr2010

New member
נו באמת

דבר ראשון שוב סליחה אתה האחרון שרציתי לפגוע בו אבל כנראה זה הגורל יש לי גישה לקומונה שלכם כי יש לי שם מרגלים כמו שלכם יש אצלנו בכל פעם שרצו לתקוף אותנו היה לכם תקיפה יותר חשובה או שאתה התערבתה אם הייתם תוקפים הייתם אוכלים חצץ כי כל המדינות היו מאוזנות עם מקלט וראינו כמה מדינות כאלה הצלחתם לחסל בימים האחרונים אני מצטט אותך חלאס עם זה אם מחר (סתם דוגמא!!!) ישראל 2010 פותחים עלינו מלחמה אין לנו איך להגיב ואת המעט שיש לנו אתם שורפים !!!!!! את מקום 1 ו 2 תקפתם כבר בהתחלה עד שהבנתם שכדאי להמתין שתיגמר הכוננות רק שהכוננות לא נגמרה הפעילות שלנו היתה מינמלית? כמה מדינות שלחתה לי לחסל? כמה מדינות יש לנו ברשימת המחסלות? מאיפה כול האדמה ? בקיצור עם עובדות לא מתווכחים לא היה שום תוכנית לתקוף אותכם גם כאשר חשבנו שתתקפו אבל הזלזול שלכם בסוף הביא את זה עליכם

Yogev1982

New member
אתה מזלזל באינטלגנציה

א. אין לי מרגלים אצלך כי זה לא מעניין אותי ב. הדברים הבאמת חשובים של תקיפות וכו' נסגרות ברמות טלפוניות ג. שיהיה בהצלחה, אני פורש עם הרגשה טובה מקווה שגם אתה

למעלה